De Hertogin van Cambridge is gisteren met zwangerschapsverlof gegaan. Het derde kindje van William en Catherine, Hertog en Hertogin van Cambridge, wordt in april 2018 verwacht. De mediagekte zal zo onderhand weer gaan beginnen ;).

Wij blikken nog even terug op haar laatste activiteiten!

Gisteren was Catherine's laatste activiteit. De Hertogin bezocht samen met Prins William de jaarlijkse rolstoelbasketbalcompetieie van SportsAid. Ook hielpen ze met het voorbereiden van de GemeneBest lunch. Catherine ging gekleed in een zwarte skinnybroek, een zwart gebloemde blouse van Hobbs en een witte mantel van Goat. Haar zwarte clutch is van Mulberry, zwarte pumps van Stuart Weitzmann en haar bekende oorhangers komen van Kiki McDonough.


 

 Stuart Weitzman 'Power' Black Suede Pumps

Eergisteren (21 maart 2018) was de hertogin van Cambridge aanwezig bij een symposium in verband met het welzijn van jonge kinderen. Catherine ging gekleed in een zachtgroene japon met een iets feller groene mantel met striksluiting aan de bovenzijde. De mantel komt van Jenny Packham. Catherines beige pumps komen van Gianvito Rossi en de clutch van Loeffler. Haar oorhangers met groene steen zijn eveneens een ontwerp van Kiki McDonough!

 

Op zaterdag 17 maart bezochten William en Catherine het eerste Battalion Irish Guards in verband met de St Patrick's Day Parade op Cavalry Barracks, Hounslow. Zoals gebruikelijk reikte Catherine bosjes klaver uit. Ze ging gekleed in een groene robe manteau van Catherine Walker met een groene hoed van Lock. De mantel droeg ze eerder dit jaar in Zweden voor het eerst. Catherines schoenen zijn van Tods.

 

Op 12 maart waren de Queen en verschillende leden van de Britse Koninklijke familie bij een dienst ter gelegenheid van de Commonwealth Day. Ook de Hertogin van Cambridge was aanwezig, evenals haar aanstaande schoonzusje Meghan Markle. 

Catherine droeg een eerder gedragen blauwe robe manteau van Beulah Londen. Ze droeg deze eerder in maart 2015, tijdens haar zwangerschap van Prinses Charlotte. De donkerblauwe hoed van Lock is ook niet nieuw, maar past er perfect bij. Daarnaast droeg Catherine suede schoenen van Rupert Sanderson en een donkerblauwe clutch van Jimmy Choo.

Picture Tiffany drop-brim hat

Rupert Sanderson Malory High Heel Pumps Jimmy Choo CELESTE/S

Meghan Markle, de verloofde van Prins Harry, droeg een donkerblauwe japon met een witte mantel van Amanda Wakeley. Haar witte alpinohoedje komt van Stephen Jones. Clutch van Mulberry en schoenen van Manolo Blahnik. Meghan draagt oorbellen van Adina Reyter.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor adina reyter 3 diamonds earrings

Wat vinden jullie van de laatste positie outfits van de Hertogin van Cambridge?

screenshots diverse video's (Telegraph e.d.), foto's ©PPE. Info met dank aan What Kate Wore en HRH Duchess Kate blog! Thanks!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 26 mrt 2018 - 08:43

Catherine ziet er fantastisch uit. En wat gaat ze nog energiek door ondanks haar zwangerschap. Ik vindt dat ze het prima doet. William mag blij zijn met haar. Aan de kleding van Meghan moet ik nog wennen. De witte wijde jas staat niet bij haar slanke lijf. Ze draagt veel zwart en wit en naturel kleuren. Hopelijk gaat ze zich wat kleurrijker kleden in de toekomst.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 24 mrt 2018 - 09:32

Ik vind Catherine altijd prachtig gekleed en ook nu weer. Het hoedje van Meghan vind ik een beetje apart.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 24 mrt 2018 - 07:27

Zowel die donkergroene als die donkerblauwe mantel: beeldschoon. Geen frutsels en fratsels maar één effen sjieke kleur, mooie lengte én getailleerd. Wat wil een mens nog meer. Zó draag je als vrouw een mantel, dit is vrouwelijk. Alleen al dat de mantels getailleerd zijn is al voldoende voor een prachtig silhouette. Ja, ik hou hier van.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 24 mrt 2018 - 07:10

Echt mooi !!! Geen enkele outfit valt tegen. Catherine heeft smaak !!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 24 mrt 2018 - 00:06

Mooie outfits allemaal. Niks op aan te merken

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 23 mrt 2018 - 20:58

Stralend mooi, zoals altijd. Deze zwangerschap ziet ze er (met uitzondering van de eerste periode die voor haar altijd zwaar is) nog stralender uit dan bij haar vorige zwangerschappen. Ik ben benieuwd of het een prinsje of een prinsesje zal worden!

afbeelding van Tina

Tina

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:31

Heel mooi.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:24

Wat een prachtige outfits maar het is zo te zien wel tijd voor verlof.
De groene jas op Sint Patricksdsy is echt geweldig. Juwelen en schoenen zijn altijd perfect, net als haar prachtige overjassen.
Ik hoop dat ze van een fijn verlof kan gaan genieten en straks van hun 3e kindje.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:15

Ja prachtig, Catherine ziet er altijd mooi en sjiek uit! Altijd verzorgd, prachtig haar ja hoor helemaal top!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:27

Prachtige outfits, zoals we gewend zijn van haar.
Wat een stralende verschijning is zij toch steeds.
En dan ook nog op hoge hakken, geen last van dikke voeten haha.
Heel vlot de skinny broek met witte mantel.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 23 mrt 2018 - 14:24

Haar zwangerschappen starten altijd vreselijk. Maar als ze door die eerste zware periode heen is, is ze energiek en straalt ze bij elke meeting. En nog hoge hakken!
Ik ga haar verschijning zeker missen gedurende haar zwangerschap verlof. Ik ben dol op haar jassen tassen oorbellen. Jurkjes niet altijd. De laatste outfit met slimfitbroek staat haar goed. Ook die groene set. En natuurlijk die groene StPatrick jas. De oude queen zal trots zijn op deze toekomstige queen die altijd binnen de lijntjes opereert, voor iedereen een stralende lach en ook boeiende goede doelen uitzoekt. Ik wens haar een goede bevalling. Ik gok op een 2e meisje.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?