Vandaag zijn er vier nieuwe foto's vrij gegeven van Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane! De prinsessen dragen op de foto's alle drie een verschillende jurk! 

De jurken komen uit de herfst/wintercollectie van het Spaanse kinderkleding merk Pili Carrera! Prinses Amalia draagt een blauwe jurk met lange mouwen van bouclé stof, met daarop parelknoopjes.

Prinses Alexia draagt een crème met rode jurk met print. Haar versie heeft korte mouwen.

Prinses Arianes jurk heeft ook korte mouwen, en is ook van bouclé stof. Zij draagt een donkerrode kleur, met ook enkele parelknoopjes. Ariane draagt het jurkje dat rechts onder in de collage staat afgebeeld. 

We hebben de Prinsessen al vaker gezien in jurken van het Spaanse merk Pili Carrera. Zo zagen we ze tijdens de abdicatie van Koningin Beatrix in gele jurken met print.

screenshot uitzending troonswisseling ©NOS

Bij het huwelijk van Prins Jaime de Bourbon-Parme in oktober 2013 droegen ze grijze jurken met print van dit merk.

screenshots video ©RTV Apeldoorn, Wilco Raaijmans

Ook tijdens Koningsdag 2014 zagen we hen in een mooie jurk van dit merk. 

Foto met toestemming ©Royalduo

We hebben de dames echter nog niet eerder in alle drie een andere versie van het merk gezien. Daarom vind ik het extra leuk dat het deze keer wel zo is!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

Nieuwe foto's Prinsessen: RVD, ©Jeroen van der Meyde. Afbeeldingen kleding: ©Pili Carrera.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van juliette

juliette

zondag 01 feb 2015 - 10:16

Zara is echt een leuk merk maar pili carera vind ik ook leuk zo klassiek .
Mijn zus gaat binnenkort trouwen en ik zoek een geschikte jurk voor mijn 3 dametjes .
Ik denk dat ik eens bij pili carera ga neuzen

Wat betreft de foto's : van mij hoeft er niet zoveel met de haren te gebeuren ik vind het juist leuk een beetje krul erin . Anders word het zo stijf dit maakt het losser en dat is denk ik juist de bedoeling .
En ik verwacht dat maxima en geen bezwaar tegen heeft als hun haren los zijn ;)
Ik vind de jurkjes erg leuk en ik ben blij dat ze eens alle 3 iets anders dragen !
Maar ik begrijp wel dat mensen vinden dat er iets met het haar moet gebeuren .
Ik heb ze nog nooit met een ander kapsel gezien als los haar , ja misschien een keer bij een intocht of zo maar verder nooit en dat is jammer ,want ik ben wel benieuwd hoe ze eruit zien met een mooi verzorgd kapsel !

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 08 dec 2014 - 13:00

Voor baby's en peuters vind ik hele zoete kleding (Bijvoorbeeld van Marmellata, daar koop ik graag voor Lieke) leuk, maar voor dametjes zoals Amalia, Alexia en Ariane vind ik Pili Carrera een goede optie en Zara heeft momenteel ook leuke dingen.

afbeelding van kimmy

kimmy

maandag 08 dec 2014 - 12:54

Dankjewel Sofia!

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 07 dec 2014 - 23:11

Kimmy.Met het pijltje op je naam gaan staan ,vervolgens klikken en dan naar afbeelding gaan.Wijst zichzelf

afbeelding van kimmy

kimmy

zondag 07 dec 2014 - 22:54

Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn profielfoto kan veranderen?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 08 dec 2014 - 21:13

Wat een super leuke collages!

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

dinsdag 09 dec 2014 - 07:00

Dankje

afbeelding van elise1

elise1

zondag 07 dec 2014 - 13:40

Leuke meisjes. Hun ouders kunnen trots zijn. Ook fijn dat ze niet alle drie hetzelfde dragen. Ik vind echter het jurkje van Amalia veel te kinderachtig voor haar. Zij wordt al echt een puber, tijd om afscheid te nemen van die zoete kinderjurkjes. Grappig om te zien dat ze het zelfde rommelhaar hebben als hun moeder (wanneer deze het los draagt). De appel valt niet ver van de boom!

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

zaterdag 06 dec 2014 - 23:09

Als je Ariane tijdens Koningsdag zag en nu , wat een verschil het is echt al een schoolkind .
In die paar maanden , het worden later echt knappe dames

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 06 dec 2014 - 21:39

Prachtige dames! Leuk om te zien dat ze alledrie verschillend lijken :-)

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 06 dec 2014 - 21:18

Ik vind deze foto´s echt prachtig. Ze staan er allemaal zo leuk op en de kleren en de kapsels vind ik ook erg leuk.
Maar wordt het niet eens tijd dat Amalia kleine damesmaatjes gaat dragen? Als ik eerlijk ben vind ik dit jurkje bijna te kinderachtig voor haar. Ze wordt morgen al 11. Elisabeth van België draagt ook al kleine damesmaatjes, dus ze is dan niet het enige prinsesje dat het doet.
En ik zou het ook leuk gevonden hebben als ze met Ariane's haar iets leuks hadden gedaan. Misschien een leuk staartje opzij of een mooie vlecht opzij....

afbeelding van kimmy

kimmy

zaterdag 06 dec 2014 - 19:22

Mooie foto's van mooie meiden!! Wat lijkt Alexia op Máxima, leuk hoor :-)
Mooie jurkjes, leuk dat ze alle drie wat anders aan hebben.
Het haar is mooi gekruld, al had ik het liever (half) gevlochten gezien, beetje bohemian look bijvoorbeeld...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 06 dec 2014 - 20:21

Ja, losjes gevlochten zou ze ook erg mooi staan. (Maar ik trok vroeger gelijk mijn elastiekjes los als mijn moeder vertrok bij school, dus ik mag niks zeggen :P)

afbeelding van kimmy

kimmy

maandag 08 dec 2014 - 14:11

Hihihi, ik hield ze braaf in, vooral omdat ik zo lang stil had moeten zitten tijdens het vlechten (mijn moeder maakte er hele kunstwerken van ;-)
en ik wilde voorkomen dat dat nog een keer zo lang stil moest zitten.
Nu zie ik wel dat het mooi staat op de foto's van vroeger, hahaha

afbeelding van Denise

Denise

zaterdag 06 dec 2014 - 19:07

Ze groeien snel op hè? Ariane en Amalia schelen nog geen 3 ½ jaar. Ik vind hen in ieder geval nu te oud om ze in gelijke kleding te steken. Ik hoop dat komende Koningsdag ze alledrie iets anders aanhebben.

afbeelding van Rietje

Rietje

zaterdag 06 dec 2014 - 17:03

Alexia lijkt precies op haar moeder met die sproetjes, volgens mij is er een foto van Maxima ook op deze leeftijd waar ze heel erg op lijkt. Amalia is al echt een beginnend tienermeisje en Ariane lijkt me een vrolijk ding. Leuk om ze zo op te zien groeien en eigen persoonlijkheden te zien worden. In vind ze ook leuk gekleed. Niet allemaal hetzelfde, maar toch dezelfde stijl.

afbeelding van birgit

birgit

zaterdag 06 dec 2014 - 15:23

Wonderful photos of wonderful girls - but I think, Alexia is the most beautiful of them. She has a very charming charisma.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 06 dec 2014 - 14:45

Magda, ik ben ook blij dat ze niet meer hetzelfde gekleed gaan, Amalia is al echt een tiener aan het worden en Ariane nog zo,n heerlijk guitig meisje.
Wat ik gisteren al schreef ,wat zou het nog leuker zijn geweest met leuk ingevlochten haar of een mooie staart, of een schuine knot.

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 06 dec 2014 - 16:20

Hahaha, Elisah, je handen jeuken :-)
Maar eerlijk gezegd, nu staan ze er zo naturel op en ontspannen. Waarschijnlijk voelen ze zich hiermee het meest op hun gemak. Ik herken het van mijn dochters (al wel een beetje ouder); op een gegeven moment mocht ik toch echt niets meer zonder hun toestemming iets met hun haar doen. En het liefst dragen ze het los en altijd over hun schouder naar voren (zucht). Ik zie bijna alle meisjes die hun haren los hebben, het op die manier dragen. En rond deze leeftijd is wat leeftijdsgenootjes vinden heel belangrijk. Vind het mooi van WA en Máxima dat ze hun dochters daar vrij in laten.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 06 dec 2014 - 16:33

Ja hoor, ik begrijp het wel van de wat grotere meisjes, die zie ik ook bijna altijd met losse haren, maar bij Ariane kan er toch nog wel iets leuks meegedaan worden??
En .......( ik geeft het niet snel op hoor)........ ha ha......!!!. een paar plukken vastzetten naar achteren staat ook al verzorgd ,toch??
Toen de prinsesjes kleiner waren heb ik ze trouwens ook nooit met leuke kapsels gezien, zo moeder zo dochter, zal het wel zijn denk ik....!!
Maar ik blijf het hele leuke prinsesejes vinden hoor !!!

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 06 dec 2014 - 20:18

Of gewoon met een knip de zijkanten naar achteren, dan is het toch los maar wel uit het gezicht. Ze poseren wel voor officiële foto's , maar goed.... Net wat je schrijft....mams is ook zo.....

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 06 dec 2014 - 20:25

Nee, Magda, dat is niet hetzelfde voor die meisjes (van die leeftijd)… Ik weet dat ik graag het haar van mijn dochters in staarten, knotjes e.d. wilde doen, maar zij voelden er op ongeveer 7 à 8 jarige leeftijd niet veel meer voor. (Dan zijn het al karaktertjes , hoor, en gelukkig maar !) Diep zuchten en alleen voor mij wilden ze het dan nog wel eens doen :-) En knipjes … die helemaal niet !! Dus ik weet niet of het is omdat mams ook zo is…

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 06 dec 2014 - 20:37

Met dat laatste bedoelde ik eigenlijk: een beetje dat slordige. Maar goed ze doen maar, al vind ik het jammer dat Alexia het haar zo half voor haar oog heeft hangen. Daarentegen vind ik Amalia prachtig poseren en wat een dametje wordt ze. Heel leuk om te zien. En Ariane lijkt mij echt een boefje.leuk.

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 06 dec 2014 - 17:53

:-))

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 06 dec 2014 - 14:29

Wat een leuke foto's en wat staan ze er mooi op. Fijn dat ze eindelijk eens niet hetzelfde gekleed zijn. Ik zou graag de meisjes eens helemaal zien in deze jurken, want ik neem niet aan dat de ontwerpen het zelfde zijn als op de modelletjes.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 08 dec 2014 - 15:37

Ik weet wel zeker dat ze hetzelfde zijn als bij de modellen. Het jurkje van Ariane is de rechtse onder in de collage. De linker heb ik toegevoegd omdat het een vergelijkbare is. En het model van Amalia's jurk is echt nog een kind, in tegenstelling tot Amalia, daarom denk je dat misschien.

Maar, ze dragen de jurken altijd exact zoals ze in de catalogus staan. Ik denk niet dat de jurken van dit merk op verzoek worden gemaakt.

afbeelding van Misselise

Misselise

zaterdag 06 dec 2014 - 13:41

Wat een schitterend meisje is Ariane. Ze heeft iets heel aparts (op een goede manier). Leuke foto's!

afbeelding van Jadau

Jadau

zaterdag 06 dec 2014 - 13:30

Super leuke foto's van de meisje. Wat een verschillende meiden en leuke kleding.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 06 dec 2014 - 12:31

Wat een leuke meiden worden dit!!
Amalia is een kopie van papa en oma Beatrix, leuk om te zien! En Alexia heeft duidelijk de genen van mams! Ariane lijkt weer meer op paps, denk ik.
Heel leuk deze foto's!!

afbeelding van Els

Els

zondag 07 dec 2014 - 16:43

Ik vind dat Ariane lijkt op Constantijn met de appelwangetjes.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

zaterdag 06 dec 2014 - 11:31

Wat een leuk Sinterklaas kado;-) foto's van de prinsesjes, mooi zo buiten en alledrie een ander jurkje, super!

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 06 dec 2014 - 10:51

Schattig jurkjes.Bij elkaar op de foto vind ik de kleuren vreselijk vloeken.Hadden ze beter Amalia in het midden gezet .

afbeelding van hanneke

hanneke

zaterdag 06 dec 2014 - 10:44

Wat een leuke jurkjes en ook mooie foto's. Mijn favoriete jurkje is die van Alexia, die print vind ik heel mooi!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zaterdag 06 dec 2014 - 10:32

Wat een mooie meisjes! Duidelijke de genen van hun mooie moeder.
De jurk van Amalia vind ik het mooiste vd drie.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 06 dec 2014 - 10:26

Ik vind het alle drie leuke jurkjes.
Echt ongelofelijk hoe groot die meiden al zijn. Grappig om te zien ook hoe ze zich ontwikkelen. Ik vind Amalia precies haar vader (en oma Beatrix), Alexia precies haar moeder en Ariane een mengelmoes van beide ouders :) Het zijn in ieder geval drie leuke meiden!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 06 dec 2014 - 10:14

Mooie foto's en leuke jurkjes!!!

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

zaterdag 06 dec 2014 - 10:12

Wat een knappers

afbeelding van Denise

Denise

zaterdag 06 dec 2014 - 10:08

Heel mooi merk voor de prinsessen!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 06 dec 2014 - 16:51

Wat een prachtige foto's van onze prinsesjes! Echte mooie meiden. Ik vind de foto van Alexia het mooist, beetje dromerig maar met duidelijk Latijns Amerikaans temperament. Leuke jurkjes! Wat is Pilli Carrera toch een geweldig merk!

Ps ze hebben nog een keer jurkjes van Pillie Carrera gedragen: zwart - wit - gele jurkjes op de familiefoto op de Eikenhorst. Volgens mij ook de dag voor de kroning gedragen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 08 dec 2014 - 15:34

Klopt inderdaad, dat was ook Pili Carrera! Heb het destijds op mn eigen site wel vermeldt, maar kon er uit mn hoofd zo snel maar 3 bedenken. Dank je wel voor je aanvulling, zal het later even toevoegen!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

zaterdag 06 dec 2014 - 09:37

Leuk, ik had de foto's gisteravond al gezien maar geen zin om te zoeken, puf om naar deze site toe te surfen;-) , maar mijn zusje wel maar toem stond er nog niets!
Ik vind het gewoon super leuk dat ze alle3 een eigen versie hebben, ik was het wel een beetje zat! Mooie jurken, ik denk dat ik die van Amalia het mooist vindt! Wat hebben ze ook mooi haar, mooi lang en het is gewoon een beetje gekruld, leuk hoor! Tevreden;-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?