Op maandag 8 december vierde Pieter van Vollenhoven, de echtgenoot van Prinses Margriet, eindelijk zijn 75e verjaardag! De professor werd al op 30 april 75 jaar, maar hij grapte dat hij het hele jaar jaar 75 is, dus dat het niet zoveel uitmaakte wanneer hij het vierde.

Tegelijkertijd werd het 25-jarig bestaan van het fonds Slachtofferhulp gevierd, waar Pieter 1 van de oprichters van is. Bij het feest, dat werd gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht, was ook Prinses Laurentien aanwezig. Prins Constantijn was er helaas niet bij.

Prinses Laurentien droeg een donkerbruine jurk in een soort pied-de-poule motief, wat je bij het inzoomen van bepaalde foto's wat beter kunt zien. Daarover heen droeg ze een mantel met driekwart mouw, in een stof met hetzelfde motief. Haar clutch is van dezelfde stof gemaakt.

Het leverde weer heel wat zoekmomentjes op, maar zonder resultaat. Bij Hardies, waar Prinses Laurentien geregeld haar kleding van de duurdere ontwerpers koopt, konden ze me verder helpen. De set van Laurentien is daar gekocht, en is het merk Talbot Runhof. Helaas konden ze me niet verder helpen aan een foto. Bij Talbot Runhof zelf konden ze me vertellen dat de set uit 2008 komt. En dat hielp me verder. Hieronder zie je een aantal kledingstukken van deze stof uit de herfst/wintercollectie 2008 van Talbot Runhof!

Ook al is de kleding al 6 jaar oud, ik kan me niet heugen dat we het al vaker gezien hebben. Wat mij betreft mag ze het vaker dragen. Wat vinden jullie van deze kleding van Laurentien? Voor meer foto's klik hier!

Foto's met dank aan en toestemming van ©Royalduo en ©Josee Zwaga

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

maandag 12 jan 2015 - 17:04

Ik vind het niet (echt) lelijk, maar ik vind het ook zeker niet 'Laurentien'. Ze kiest naar mijn idee behoudender avondkleding dan kleding voor overdag. Van mij mag ze wel wat meer haar eigen stijl volgen met wilde prints en felle kleuren en minder klassieke modellen.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 31 dec 2014 - 13:07

Dit vind ik echt een leuke outfit voor Laurentien. Jammer dat ze het haar geblondeerd heeft. Het model van het haar mag wel wat vlotter. Het zit vaak zo plat.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 31 dec 2014 - 12:04

Ziet er verzorgd uit, ondanks de niet zo mooie outfit. De halsketting is niet mijn smaak. Een korte halssnoer/ketting is sowieso niet mooi bij haar, omdat ze een vrij korte nek heeft. Dit maakt haar nek nog korter.
Haar haar zit weer erg leuk en vlot. :). De schoenen zijn ook super.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 31 dec 2014 - 11:17

Ik vind het echt een typische 'Laurentien outfit'. Zelf zou ik het nooit aantrekken. Ansich staat het haar wel, maar ik zou er een dunne zwarte panty bij dragen. De panty die ze nu droeg maakt haar benen voller dan ze zijn.
Dat ding om haar nek had ze ook beter achterwege kunnen laten.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 02 jan 2015 - 20:17

Ik praat even mijn man na: Laurentien heeft prachtige benen, heel wat mooier dan die van Máxima.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 31 dec 2014 - 09:59

Deze outfit doet niets voor haar. Het is te ouwelijk.Het strakke pakje in dezelfde stof was veel mooier geweest met haar figuur.Laurentien heeft wat men noemt een hoge rug en dan ook nog een korte nek. Zo'n wijde jas en dan een halssnoer zo strak om de hals is dan absoluut niet mooi.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 30 dec 2014 - 23:39

De jurk vind ik wel ok, maar de jas echt vreselijk. Zeker van de rug gezien lijkt Laurentien een oudere dikkere vrouw....

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 31 dec 2014 - 08:36

Ha, ha, ze is ook geen twintig meer hoor. Loopt ook al tegen de vijftig jaar. Ik ken wel vrouwen van eind veertig die er en stuk oubolliger uitzien hoor!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 31 dec 2014 - 11:52

Ik ben in ieder geval heel blij en trots dat ik er met mijn 57 jaar niet oubollig uitzie. In tegendeel zelfs. Krijg vaak complimenten over mijn kledingstijl, (nog) strakke huid, kapsel en figuur. (Nee, hoor. geen botox. Puur natuur). Zit in de genen blijkbaar. Hahaha, zo wordt het ouder worden alleen maar leuker. :))). En als ik daarbij samen met mijn man ook nog eens gezond mag blijven, het allerbelangrijkste ......... Wie doet me wat.

Laurentien lijkt me overigens een heel leuk mens, die ook heel intelligent is.

Een veilige en prettige Jaarwisseling en de beste wensen voor 2015 voor iedereen!!

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 30 dec 2014 - 22:07

Wat is dat toch ,bij het model vind ik het een schitterende set ,heel chique !
En bij Laurentien vind ik het gewoon net niet ,dus niks .
Komt het door de schoenen ,ketting ,panty ? Ik weet het niet .
Misschien door de moderne haar coupe ,dat past beter bij grote grafische printen ?
Wat het ook is ,chique set ,die haar niet chique staat !

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 30 dec 2014 - 19:47

Opzich wel mooi, maar de ketting vind ik een soort grote spin ofzo, en kan ik echt niet mooi vinden. Ze blinkt alleen wel een beetje tussen alle prinsessen maar goed dat is Laurentien:)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 30 dec 2014 - 21:53

Vanavond zag ik een video over Laurentien waar ze de ketting al droeg. Ik meen 2012/2013. Hier een screenshot http://imgbox.com/Pb16D1yt. Hier de video, waarvan een gedeelte bij hen thuis (je ziet allemaal familiefoto's staan, dus daar ga ik wel van uit dat het thuis is, ziet er gezellig uit!). https://www.youtube.com/watch?v=h9hSMv27ZKg

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 30 dec 2014 - 19:34

Prachtig, heel luxueus ! Laurentien draagt ook een mooi kapsel en verrukkelijke schoenen !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 30 dec 2014 - 19:26

Wat ziet er Laurentien mooi uit. Zonder ketting en met donkerder panty's was het nog een stuk mooier geweest! Leuk dat je dit gevonden heeft en dat deze outfit zo tijdloos is!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 30 dec 2014 - 19:03

Wat goed gevonden! Mooie outfit vind ik, echt wat voor Laurentien.

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 30 dec 2014 - 19:03

Ik hou hier persoonlijk niet zo van, zo'n barok aandoende feestcreatie van glanzende, bewerkte en vrij zware stof. Maar op zich kan het nog goed. Ik vind ook het halssieraad er wel bij passen, en vooral bij de stijl van Laurentien, ze heeft wel vaker van die chokerachtige halssieraden. De schoenen vind ik wel een misser. Die zijn te iel onder de wijd uitstaande mantel, en doordat de mantel eindigt op de kuit en ze een huidkleurige panty draagt krijgt ze een soort ballonkuiten. Iets robuustere en hippere pumps waren mooier geweest hierbij en misschien ook een andere tint panty, een contrasterende kleur bijv. Meestal is ze creatief genoeg in het verzinnen van een leuke combi.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 30 dec 2014 - 18:02

Top outfit, ook al isie al jaren oud. Alleen jammer dat ze zo'n raar ding om haar nek draagt. Waarom in hemelsnaam?? Dat heeft de jurk helemaal niet nodig. Sterker nog: dat doet afbreuk aan deze stijlvolle creatie!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?