Gisteravond werd het Staatsbanket gehouden ter gelegenheid van het Staatsbezoek van Argentinie aan Nederland. Helaas heb ik geen foto's van Prinses Laurentien om hier te plaatsen, maar wel een link naar een foto! Prinses Laurentien draagt een donkerbruine glitterjapon van Talbot Runhof! Qua juwelen draagt ze de Bandeau de la Grèque. Naar verluidt was deze tiara ooit het eigendom van de zus van Koning Willem I, Louise.


Prinses Laurentien droeg deze tiara tijdens haar huwelijk met Prins Constantijn. Ook zagen we haar met deze tiara bij het Staatsbezoek van Jordanië aan Nederland in 2006!

Foto

screenshot archief

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 28 mrt 2017 - 18:49

Wat ziet Laurentien er mooi uit, al flatteert de foto haar echt niet. Op de site van ANP zijn betere foto's te zien. Haar en tiara zijn erg mooi. Ik ben benieuwd of Máxima ooit nog eens voor deze tiara kiest. Denk dat deze haar heeel mooi staat.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 28 mrt 2017 - 16:54

Dit is een prachtige japon. Volgens mij draagt Laurentien het mooie horloge van Juliana en de oorbellen die Máxima op 17 maart 2012 in Parijs droeg. Is er ook een link waarbij de japon op de catwalk te zien is?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 28 mrt 2017 - 19:10

Helaas kan ik geen catwalk foto vinden, maar Hardies bevestigde mijn vermoeden dat de japon van Talbot Runhof is.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

dinsdag 28 mrt 2017 - 16:17

Tsja, ik ben er niet weg van! Mooie stof, maar model japon is minder. En inderdaad, zo'n mooie tiara verdiend een beter kapsel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 28 mrt 2017 - 16:03

Sorry, de link was niet toegevoegd, ik was de hele middag weg en hoorde het net van Sanne. Ik ga het snel toevoegen aan de log!

afbeelding van Wilhelmina57

Wilhelmina57

dinsdag 28 mrt 2017 - 14:18

De foto's zijn niet op het juiste moment gemaakt. Alleen foto's bij het instappen in de auto...

afbeelding van Els

Els

dinsdag 28 mrt 2017 - 14:08

Oogt wat dik bij boezem en heupen. Vind de kleur niet geschikt voor voorjaar. Is Maxima bij staatsbanketten degene die uitpakt en de mooiste japonnen draagt, bij Laurentien vind ik de avondjaponnen minder geschikt en is ze juist overdag op haar best in de vrij casual combinaties.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

dinsdag 28 mrt 2017 - 13:11

Ik vind dit typisch weer iets "Laurentiens." Ik vind de verhoudingen niet kloppen. Deze japon maakt haar rond haar torso en heupen heel zwaar. Het assymetrische model flatteert haar niet, het brengt alles zo uit balans. De kleur vind ik niets voor haar doen. Met haar status en inkomen zou ze toch een fatsoenlijke stylist in moeten kunnen huren? Het kapsel vind ik onverzorgd en de tiara past er dan ook niet bij. Ik vind dit een miskleun. Dat vind ik eigenlijk bijna altijd bij Laurentien. Ze lijkt zich niet naar haar leeftijd te kleden door het gebruik van vele drukke prints en accessoires, verkeerde roklengtes. Ik vind het altijd te druk, te chaotisch, te geforceerd. Laurentien heeft in mijn beleving geen gevoel voor stijl.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 28 mrt 2017 - 13:06

De jurk vind ik mooi. Alleen hij oogt breed op de heupen, maar kan gezichtsbedrog zijn. Diadeem en broche erg mooi. Jammer van het "net uit mijn bed" kapsel. Dat doet afbreuk aan het totaalplaatje .

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 28 mrt 2017 - 12:55

Ik vind 'm ook mooi staan. Hij zit heel goed volgens mij.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 28 mrt 2017 - 12:44

Wat vinden jullie van de japon van Laurentien? En de tiara? Persoonlijk vind ik de bruine japon erg mooi staan (zie link in de log voor foto).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?