Op donderdagavond 15 februari waren Prinses Laurentien, Prins Maurits en Prinses Marilene en Prins Pieter-Christiaan aanwezig bij het Goed Geld Gala 2018 van de Postcode Loterij. Prinses Mabel was er dit jaar niet bij, maar er waren wel twee afgevaardigden van haar Stichting, die een flink bedrag kregen. Stichting Missing Chapter Foundation, de Stichting van Prinses Laurentien, kreeg eenmalig een bedrag van € 1.000.000,-! De Prinses was duidelijk blij verrast! Laurentien droeg bij deze gelegenheid een nieuwe zwarte jurk met kobaltblauwe bloemen en gele stippen van Diane von Furstenberg! Een duidelijke foto kun je onder deze link vinden.

Foto

Foto

Foto

 

Bij de zoektocht naar dit jurkje kwam ik ook een jurkje tegen die Prinses Laurentien in september 2016 droeg bij de opening van het Japanmuseum! Deze jurk met blaadjes/bloemetjespatroon is van Michael Kors!

Foto

Zoals we al eerder schreven waren ook Prins Maurits en Prinses Marilène aanwezig op het Goed Geld Gala van de Postcode Loterij. Prinses Marilène droeg een donkergroene zijden strikblouse van La Dress met een zwarte wijdvallende pantalon van La Dress. De blouse is verkrijgbaar in verschillende effen kleuren, met een dierenprint, bloemenprint en twee polkadotprints. De blouse kost € 275,-. De zwarte pantalon - Milan genaamd - is te koop voor € 325,-. Een foto van Prinses Marilene's volledige outfit is te vinden onder deze link!

Foto

Wat vinden jullie van de kleding van Prinses Laurentien en Prinses Marilene?

screenshots livestream Goed Geld Gala en Justine Marcella (Vorsten)

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

woensdag 21 feb 2018 - 06:35

De jurk staat Laurentien goed; donkere sprekende kleuren en sterke contrasten laten haar stralen. Jammer van de heel lange ketting, opgerolde mouwen en het korte zwarte vest/jasje. Die maken haar propperig terwijl ze dat niet is. Deze roklengte kan ze vind ik heel goed hebben.

De blouse van Marilene past goed bij haar, qua kleur en klassiek model, maar broek had wat hoger in de taille en langer gemogen om een elegant en zwieriger effect te krijgen. En een avondtasje in afwijkende kleuren had ik hier mooi bij gevonden. Het mist een beetje jeu.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 21 feb 2018 - 10:53

Het zwarte vestje droeg Laurentien alleen buiten/bij aankomst. Gelukkig deed ze het binnen uit, dat maakt het een stuk leuker wat mij betreft ;).

afbeelding van Meike

Meike

dinsdag 20 feb 2018 - 23:01

Marilene vind ik inderdaad wel heel voorspelbaar en gewoontjes. LaDress is leuk, maar ook voor ons. Net zoals Annette vaak in Ted Baker verschijnt, mooie kleding maar als een prinses mag je best iets origineler zijn.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 21 feb 2018 - 10:51

Ik snap je wel, maar aan de andere kant zijn ze hier prive. Bovendien krijgen ze ook geen toelage of id, ze werken allemaal gewoon en zijn alleen nog prinses in naam en horen bij de koninklijke familie. Dan vind ik het juist goed dat ze voor het midden segment gaan.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 20 feb 2018 - 21:02

Dat blauwe stofje van de Diane von F. jurk is perfect voor Laurentien, het haalt haar teint helemaal op. De jurk is wat aan de korte kant, en dat zwarte 'ding'? rond haar schouders is overbodig. Maar leuke schoentjes heeft ze aan, en het haar zit leuk. De broek van Marilene is te tuttig voor woorden, maar haar blouse kan ermee door.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 20 feb 2018 - 18:36

Jammer wat zijn deze vrouwen ouwelijk gekleed. Vreselijk ouwbollig. Laurentien slaat weer de plank mis en Marilene ziet gewoon tuttig uit, blouse gaat nog maar die broek. Jammer dat ze zich zo kleed want ze heeft een goed figuur

afbeelding van Els

Els

dinsdag 20 feb 2018 - 15:56

Een strikkraag vind ik wel chique, maar meer voor oudere dames. Bovendien is het alleen mooi (vind ik dus) bij dames met niet zo'n volle boezem. Anders legt het daar wel heel erg de nadruk op.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 20 feb 2018 - 12:37

Laurentien: druk, druk, druk.... Marilene: Simple chique maar ik houd dus niet van die strikblouses.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 20 feb 2018 - 09:30

de blouse van Marilene heel erg mooi. De broek is te kort om echt mooi te vallen vind ik. die moet over haar schoenen vallen net boven de grond (zie maar bijvoorbeeld bij Victoria Beckham)
Speaking of...Dat zou ook een merk voor Maxima of voor Laurentien zijn! Heel stijlvol (en posh spice is nowhere to be seen...!)

Marilene is charmant vind ik maar wel heel saai en veilig in haar keuzes (alles ladress is wel wat voorspelbaar) vroeger was alles van Pauw.

Laurentien weer op zijn Laurentiens: te kort! het jasje is best leuk maar dan wel voor haar dochter. Of anders als ze hem zelf wil dragen op een mooie lange zwarte wijde broek met een mooie donkerblauwe top eronder. maar dan nog is het duimen dat het goed uitpakt.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 20 feb 2018 - 22:16

Het zou te wensen zijn dat Marilene weer terug gaat naar Pauw !
Verkopen veel Dries van Noten en hebben een mooie trend collectie van goede merken .
En niet te vergeten een goed advies door deskundig personeel .

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 20 feb 2018 - 22:43

Ja dries van Noten is top! Maar Marilene droeg de huiscollectie; een beetje wassenaars.
Nu in het hippe Amsterdam Zuid wel een andere kast mw kleding!
Ja de dames bij Pauw adviseren goed; werken op commissiebasis!!

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 21 feb 2018 - 07:20

Het eigen label Pauw is beslist origineel te noemen met meestal een stoer karakter erin ,wat mi Marilene heel goed kan gebruiken .
Het “Wassenaarse”is al lang niet meer wat ze uitdragen en verkopen .

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 20 feb 2018 - 08:12

Ik vind niet dat Laurentien goed strikkragen kan dragen. Mooier is een open hals. En nog altijd staat haar kleding zonder veel kleuren, het beste. De jurk van Kors daarentegen vind ik haar wel goed staan. En haar kapsel zit een stuk beter dan een tijdje terug, ik zie nu welke coupe er bedoeld wordt: bovenop lekker bol en de zijkantjes kort.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 20 feb 2018 - 09:02

Grappig, ik vind deze kleuren en het stofje haar super leuk staan. Het jurkje op zich ook, enige minpunt is wat mij betreft dat het veel te kort is (maar ook dat is een kwestie van smaak).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 20 feb 2018 - 09:03

En oh ja, ik ben het met je eens dat ze de ceintuur beter niet als strikkraag had kunnen gebruiken. Met zo'n kraagje en v-hals opening erbij vind ik dat toch iets minder mooi. Hoop dat ze het de volgende keer gewoon gebruikt waar het voor bedoeld is: als ceintuur.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

maandag 19 feb 2018 - 20:56

Bij marilene is het plaatje altijd stralend. Prachtig figuur, verzorgde kapsels en erg goede smaak. Zelfs een bloes met strik wordt door haar met stijl gedragen. het gaat mi niet steeds om wat er gedragen wordt maar vooral hoe iets gedragen wordt. En marilene kent de knepen van het vak!!!
Het michael kors kleedje van laurentien vind ik gaaf, mooier dan het furstenberg kleed.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 20 feb 2018 - 09:05

Ja mooi he, de Michael Kors jurk. Ik vraag me alleen af of het exact dezelfde is. Ik heb geen enkele foto kunnen ontdekken waar je de lengte van de jurk ziet. En haar mouwen lijken maar 3/4e in tegenstelling tot de jurk op het plaatje. Er is nog een heel korte versie van deze jurk, maar die is het ook niet, die valt weer wijder en soepeler. Een derde versie kan ik echter niet vinden, maar gezien het model ben ik er wel van overtuigd dat het een jurk van Michael Kors is.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 19 feb 2018 - 20:34

Altijd leuk de prachtige outfits van Marilene. Wat een stijl heeft die vrouw.
Laurentien is Laurentien, maar ze valt echt in het niet niet met deze te korte jurk (die wel aardig is). De jurk die ze daarentegen in november droeg, vind ik super.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 19 feb 2018 - 20:40

De jurk is echt te kort. En helaas lette ze ook niet helemaal op hoe ze zat. Ze draagt een zwarte panty, en ik heb toevallig een screenshot van haar gemaakt, waar de witte voering van haar onderjurk/rok te zien was. Die ga ik uiteraard niet plaatsen, en ik zeg het ook niet om haar belachelijk te maken natuurlijk, maar wel dat het niet altijd handig is om zulke korte jurkjes te dragen als je Prinses bent. En al helemaal niet als alles live uitgezonden wordt en je precies op het hoekje zit, waardoor je geregeld in beeld bent.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 19 feb 2018 - 20:34

De broek die Marilène draagt is eenzelfde soort als de rode MaxMara broek die Maxima droeg bij het verlaten van het Koninklijk Paleis na het feest van Beatrix (hele outfit was van MaxMara, zie die log). Deze broeken zijn helemaal in, maar ik moet er stiekem wel een beetje aan wennen. Wat vinden jullie van dit model broeken?

afbeelding van Tina

Tina

maandag 19 feb 2018 - 20:47

Net als jij: wennen nog. Maar ze is er slank genoeg voor om zo'n broek met flair te dragen.
Laurentien schijnt een voorkeur voor te korte rokken en jurken te hebben. Verder wel een aardig jurkje.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 19 feb 2018 - 20:25

De strikkraag/sjaalkraag is duidelijk in! We zagen Koningin Maxima er gisteren mee, Prinses Marilene's blouse heeft een strikkraag, en Prinses Laurentien heeft haar ceintuur als strikkraag gebruikt. Wat vinden jullie van de strikkraag? Leuk of hopeloos ouderwets? Of een andere mening?

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 20 feb 2018 - 12:38

Beetje tuttig. Meer iets voor oudere dames......

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 20 feb 2018 - 08:20

I <3 de strikblouse! Had dezelfde blouse aan met kerst. Vind groen ook een verrassend mooie kleur.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 19 feb 2018 - 22:15

Ik vind ze helemaal geweldig! Inderdaad zie je ze nu weer meer in de winkels hangen, maar om eerlijk te zijn wist ik niet dat ze ooit echt "uit" waren. Ik draag ze al sinds ik een jonge meid was van een jaar of 17 en nu 15 jaar later nog steeds met plezier.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 20 feb 2018 - 09:00

Ik denk dat ze ook nooit echt uit zijn geweest. Je ziet ze alleen het ene moment wat meer dan het andere moment (en Maxima zie je er af en toe inderdaad in, met Natan/Gucci blouses bijvoorbeeld). En wat is echt in, ik trek me daar persoonlijk ook weer niet heel veel van aan, al vind ik het best leuk om een beetje modebewust te zijn. Maar met mijn figuur staat me nu eenmaal lang niet alles. Ook een blouse met strikkraag denk ik niet. Dan moet ik eerst heel veel slanker worden vrees ik. Jammer, maar helaas. Je goed voelen in kleding vind ik dan toch belangrijker dan voor paal gaan lopen met iets wat in de mode is, maar je voor geen meter staat ;).

afbeelding van Tina

Tina

maandag 19 feb 2018 - 20:38

Ik vind het vreselijk. Maar dat heb ik elders ook al gezegd. Erg tuttig en ouderwets en t staat ouwelijk. Wat in is hoeft nog niet perse mooi te zijn. Maar goed, het is maar een mening. Smaken verschillen. En maar goed ook.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 19 feb 2018 - 20:37

Helemaal leuk die strik kragen. Super dat ze weer terug zijn. Blijkt Máxima toch weer een trendvoorspeller te zijn. Ze heeft nog een paar mooie exemplaren in de kast hangen oa de donkerblauwe en groene pailletten jurk van Taminiau. Ik hoop dat we ze veel gaan zien.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?