Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden leest woensdagochtend 25 januari 2017 voor tijdens het Nationale Voorleesontbijt in de nieuwe bibliotheek in Almere-Stad. De Prinses leest kinderen uit groep 1 en 2 voor uit De kleine walvis, geschreven en geïllustreerd door de Britse kinderboekenauteur en illustrator Benji Davies. Hij won in 2014 de Oscar’s First Book Prize met The Storm Whale. Het boek werd in 2015 door Edward van de Vendel in het Nederlands vertaald als De kleine walvis. Een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen koos De kleine walvis als Prentenboek van het Jaar 2017. De Nationale Voorleesdagen bestaan sinds 2004 en zijn een initiatief van Stichting Lezen, georganiseerd door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Doel van deze campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen in de leeftijd van zes maanden tot en met 6 jaar. De veertiende editie van de Nationale Voorleesdagen vindt plaats van woensdag 25 januari tot en met zaterdag 4 februari 2017.

Outfit:

Tot mijn grote verrassing draagt Prinses Laurentien vandaag een nieuwe zwarte rok en top met vogel en bloemen-dessin van Valentino! Vermoedelijk heeft ze deze set gekocht bij Hardies in Den Haag, waar ze regelmatig shopt. Over de top draagt ze een zwart vestje.


Foto

Foto

Foto

Foto

 

Laurentien maakte haar outfit compleet met beige/zwarte pumps, die overigens niet nieuw zijn.

 

Wat vinden jullie van deze outfit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 27 jan 2017 - 10:51

Nee, weer zo druk allemaal. Als die vogels er niet op hadden gezeten had het nog best gekund, maar dit is echt teveel allemaal. Wat jammer weer.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 26 jan 2017 - 22:19

Beetje druk, deze outfit. Niet echt mijn ding. Het staat haar wel netjes, ook de roklengte is beter dan dat hele korte wat ze wel eens draagt!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 26 jan 2017 - 21:09

Ik vind alleen de schoenen en de oorbellen mooi, haar kapsel zit goed.
En een drukke top, en een drukke rok, en een drukke ketting (met een bloem?), en een netpanty, en een schoen met patroon in de hak. M'n ogen worden er moe van.

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 25 jan 2017 - 21:27

Heel mooi. Ze ziet er erg goed uit.

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 25 jan 2017 - 19:46

Zie ik dat nu goed, loopt ze hier met blote benen?
Vind deze roklengte een stuk beter bij haar staan dan boven de knie.

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 26 jan 2017 - 07:00

Dank je, is hier idd goed te zien.

afbeelding van Liz

Liz

woensdag 25 jan 2017 - 18:21

Een van haar leukste outfits! Inderdaad wellicht wat te mooi voor het voorlezen, maar ach, ik geloof in beter overdressed dan underdressed. De schoenen vind ik leuk op zich, maar ik snap een peep toe in de winter bij de koninklijke dames toch niet helemaal ;)
Ik wil ook nog wel even zeggen dat ik Laurentiens haar goed vind zitten, het is toch fijn dat dat minder fluctueert dan bij de koningin.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 25 jan 2017 - 17:49

Mooi, maar jammer van de ketting. En niet zo geschikt voor de gelegenheid. Too much....

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 25 jan 2017 - 16:44

Wat een geweldige outfit draagt Laurentien. De roklengte staat haar prima, veel beter dan die te korte rokken/jurken die ze wel eens gedragen heeft. De ketting is een beetje te veel van het goede.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 25 jan 2017 - 16:02

WAUW wat een geweldige outfit. Dit soort kleding mag ze vaker dragen, maar dan zonder de ketting. Die vind ik heel erg mooi en zou ik graag nog eens terug zien op een zomerse witte top of bij een camelkleurig twinset. En wagen toffe schoenen....
Nu hoop ik alleen echt dat ze gaat kiezen voor haar eigen haarkleur want dat blind is net even te gezocht in deze kleur...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 25 jan 2017 - 14:16

Mooie outfit. Bravo. Het lijkt mij super door haar te worden voorgelezen.

afbeelding van zara

zara

woensdag 25 jan 2017 - 13:41

Wat een ontzettend mooi Valentino pakje, het staat haar geweldig! Van uit de verte ziet het eruit alsof er glimmende lovertjes op de rok geborduurd zijn, maar het is in feite een heel mooie print of borduurwerk, of zo. De combi van netpanty en beige peep-toe schoenen vind ik erg leuk. Drukke ketting vind ik niet misstaan, ze had hem weg kunnen laten, maar het is wel typisch Laurentien.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 jan 2017 - 14:00

Het is gebreid zag ik toen ik de kledingstukken inzoomde. Fijne breisels uiteraard. In ieder geval de top. Hardies meldt dat het een soort spencer is.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 25 jan 2017 - 13:28

Wow! Echt heel mooi. Ja, jammer van de ketting idd. Het is van collectie van tijdje geleden toch? Zeer exclusieve en kostbare outfit voor voorleesontbijt, ze heeft het vast voor een bijzonder feestje gekocht.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 jan 2017 - 15:20

Dat heb ik inderdaad gezien ja, want de fotoserie staat al in de eerste reactie gelinkt ;).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 25 jan 2017 - 16:43

TWoR@ Je begrijpt mijn reactie naar Merel verkeerd, ik reageerde met 1 foto op haar opmerking "Zeer exclusieve en kostbare outfit voor voorleesontbijt, ze heeft het vast voor een bijzonder feestje gekocht." en nu we het er toch over hebben ik vind het eigenlijk ook veel te mooi om in voor te lezen en dan nog wel in de ochtenduren, dan draag je toch geen organza.......

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

woensdag 25 jan 2017 - 21:27

Hoe zie je dat het organza is?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 jan 2017 - 19:45

Organza ziet er toch heel anders uit? Dit is gewoon hele dunne stof lijkt mij. Heb ik ook een vest van.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 25 jan 2017 - 13:22

Helemaal des Leontiens!!!! Jammer van die ketting. De ketting is totaal overbodig en doet afbreuk aan de geweldige set. Verder prachtige look!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 jan 2017 - 13:25

Leontien? Die kennen we niet in Royalland ;).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 jan 2017 - 13:18

Klein minpuntje vind ik trouwens de ketting. Die is mijns inziens met zo'n vrij drukke print echt overbodig. Maar verder een top-outfit voor haar, helemaal af!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?