Prinses Laurentien was vandaag aanwezig bij de opening van de Week van de Alfabetisering. De opening vond plaats op het Binnenhof in Den Haag.

Prinses Laurentien droeg een creme/wit jasje met zwart borduursel van Essentiel Antwerp. Het jasje (of vestje) komt uit de voorjaars/zomercollectie 2014, en heeft oorspronkelijk E 196,- gekost, en later in de uitverkoop E 88,-.

Ook de jurk van Prinses Laurentien is van Essentiel Antwerp, en komt uit dezelfde collectie. Persoonlijk zou ik niet gekozen hebben voor print op print, maar had ik een effen gele rok (zoals bij het model) of jurkje onder het vest leuker gevonden. Dit oogt mijns inziens wat te druk. Wat vinden jullie hiervan?

Prinses Laurentien combineerde haar outfit met accessoires in bruintinten: bruine oorbellen, een taupekleurig riempje, en ook voor haar handtas en slingbacks koos ze voor taupe. 

Wat vinden jullie van de outfit van Laurentien? En van de kledingstukken afzonderlijk?

Afbeeldingen ©Essentiel Antwerp

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

zondag 13 sep 2015 - 15:35

Ik vind deze print op print helemaal niet storend. Effen geel had saai geweest, en van de kleding van Laurentien kun je veel zeggen, maar saai is nooit van toepassing!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 09 sep 2015 - 17:30

Typisch Laurentien die mix van prints, maar het staat haar super leuk! Mooi vestje! Dit mag ze vaker aan!

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 08 sep 2015 - 18:19

Het geel met het jasje vind ik leuk bij elkaar passen. En ik vind het een van haar goede outfits.
Alleen vind ik de lengte van de rok te kort.
Nou, ja, moet ze zelf weten ;-)

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 08 sep 2015 - 15:06

Ondanks alles vind ik dit de beste outfit van Laurentien die ik in tijden heb gezien. Het haar zit beter, minder piek-pluis. Jurkje (ok, paar cm erbij was leuk geweest) en jasje vind ik leuk, zelfs samen. Printen combineren is een kunst en ik vind dit echt een heel geslaagd voorbeeld. De schoenen-oorbellen-tas zijn qua model leuk, maar de keus voor een soort middenbruin is onnavolgbaar. Wel thumbs up voor non-matchy-matchy. Zoveel spannender dan kiezen voor een tint uit de outfit. Nude was mooi geweest denk ik. En dan hadden de oorbellen ook nog wel afwijkende kleur mogen hebben.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 08 sep 2015 - 14:09

Tja, zoals heel vaak bij Laurentien een allegaartje. En soms kan ze er heel mooi uitzien..SOMS..Haar: te gebleekt. Wenkbrauwen: te donker. Rok: te kort. Teveel prints bij elkaar en dat weer gecombineerd met accessoires in een kleur die er eigenlijk niet bij past. Hopelijk draagt ze de volgende week dinsdag iets beters dan vorig jaar. Die corduroy jas/jurk was geen gezicht.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 08 sep 2015 - 21:51

Ja de jurk uit 2013 was heel mooi
Dank voor t opzoeken!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 08 sep 2015 - 16:02

Corduroy, daar krijg ik sowieso jaren 70 jeuk van. Komt ook omdat ik dan meteen die statische coltrui voel die ik er van mijn moeder bij moest dragen (verder was (is) ze heel lief).

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 08 sep 2015 - 18:17

Jaren 70 jeuk...
LOL!
;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 08 sep 2015 - 13:52

Ik vind de jurk en het jasje erg leuk. Ik zou het zelf ook niet zo snel bij elkaar aantrekken, maar toch vind ik het ook wel kunnen. De jurk had van mij ook wel iets langer mogen zijn.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 08 sep 2015 - 13:13

Vind er ook niet veel aan ,geloof dat de broek en top van het geel haar beter zouden staan .
Maar het kapsel vind ik nog steeds de grootste " miskleun" ,met respect hoor !
Ze zou eens naar de kapper van Charlene moeten gaan ,die heeft een VERZORGD kort kapsel .
Maar wat me wel opvalt , of dat denk ik , dat ze nog niet aan de fillers enzo zit ,hopelijk durft ze het vol te houden .

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 08 sep 2015 - 13:12

Tja daar sta je dan als prinses van 49, in een veel te korte rok, de gehele outfit vind ik niet bij elkaar bijpassen, het bekende allegaartje van Laurentien, ik verwacht van een prinses gepastere kleding.

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 08 sep 2015 - 19:37

Ze is natuurlijk niet écht een prinses, net zo min alsdat ik een civiel ingenieur ben ;-)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 08 sep 2015 - 19:51

Janna@ Zo is het maar net en dat is goed te zien! Maar als je prinses voor je naam hebt moet je je daar ook naar kleden.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 08 sep 2015 - 12:44

Typisch Laurentien, heel chaotisch en te kort.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 08 sep 2015 - 11:50

het valt ook zo op omdat ze een trede hoger staat
ziet die dat nu zelf niet of bekijkt Laurentien nooit foto's van haarzelf
ik kijk er altijd even naar want hoe langer ik er naar kijk hoe meer ik zie dat het niet is voor mij dus sorry maar ik ga proberen van geen reactie's te geven op Laurentien ik denk dat het voor mezelf en ieder ander het beste is

afbeelding van sanne010

sanne010

dinsdag 08 sep 2015 - 11:28

De rok is veel te kort voor een vrouw van 45.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

dinsdag 08 sep 2015 - 13:01

Ze is 49.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 08 sep 2015 - 11:05

Ja, dat jasje had ik al langs zien komen op nu.nl. Erg leuk, helemaal mijn ding! De jurk kan ik niet zo goed zien. Print met print zou ik zelf niet zo snel doen, maar omdat het wit/geel is, vind ik het nog niet zo rampzalig. Effen geel (of groen -die groene broek van laatst?!!- , rood, blauw) was beter geweest. En ja, de rok is een tikkie te kort. Maar dat gaat echt om centimeters. Kijk maar eens naar de mevrouw in het grijze ensemble rechts van Laurentien. Ook daar zijn knieën te zien, maar die rok is net een fractie langer dan die Laurentien draagt. Bovendien oogt het al anders wanneer je platte schoenen of hoge hakken draagt. Deze slingbacks maken het geheel nog wat 'bloter' op de een of andere manier.

Accessoires begrijp ik ook niet. Wel vind ik de oorbellen erg leuk. Zijn van tijgeroog gemaakt, volgens mij.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 08 sep 2015 - 11:02

In de collage kun je de jurk goed zien. Volgens mij is het dezelfde, een mouwloos jurkje dus.

Persoonlijk heb ik dit keer niet zo´n moeite met de lengte, omdat het rokgedeelte recht naar beneden loopt. Een poosje terug had ze een lichte jurk met bordeaux print aan die denk ik nog korter was en wijd uitliep. Dan vind ik het geen gezicht. Maar dit vind ik wel meevallen, ze kan het mijns inziens wel hebben.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 08 sep 2015 - 11:06

Klopt,met een wijd uitlopende rok krijg je weer een ander beeld. Dat is echt meer iets voor jonge meiden. Het gaat echt om kleine nuances. Ik ben me er bij mezelf ook erg bewust van (en dan ben ik nog ietsjes jonger dan Laurentien). Misschien lees ik hier teveel?! :-)))

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 08 sep 2015 - 10:29

zo te zien is iederen op de foto al wat herfstig gekleed en Laurentien lente zomers ja het kleed is te kort voor haar leeftijd niet op vakantie dan kan het maar in functie is het te kort

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 08 sep 2015 - 09:42

Ik vind dat Laurentien er fris en heel verzorgd uit ziet.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 08 sep 2015 - 09:22

Het merk Essential ken ik. Ik heb het in het verleden ook vaak gedragen. De winkel die dit merk verkocht is helaas opgeheven. :-( Het is echt een leuk merk. Aparte prints en mooie kleuren. Ik vond toen al dat de rokjes van Essential altijd te kort waren. Nu zie ik bij Laurentien dat dit nog steeds zo is.

Ik vind het een heel leuke set. Het vestje vind ik erg gaaf, zo ook het jurkje. Alleen zou ik zelf voor het effen gele hebben gekozen, net als het model. Maar ik vind Laurentien's combi ook niet onaardig. Het jurkje vind ik te kort. Kan niet anders zeggen. De sieraden vind ik er niet mooi bijpassen. Zwart of geel zou veel mooier zijn. Het riempje zou ik achterwege hebben gelaten. Misschien dat zwarte schoenen of beter nog nude kleur schoenen mooier zou zijn.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 08 sep 2015 - 11:00

Bedoel je hetzelfde merk? Omdat je Essential schrijft? Dit merk is nl Essentiel Antwerp, maar wordt meestal inderdaad gebruikt als Essentiel.

Ik kwam gisteren achter nog een paar kledingstukken die ze van dit merk droeg. Daar hoop ik binnenkort wat over te plaatsen. En, ik weet nu al wel een beetje wat de reacties daarop gaan zijn haha.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 08 sep 2015 - 15:15

Ik bedoel inderdaad Essentiel Antwerp. Weet even niet hoe ik aan Essential kom.

afbeelding van Els

Els

zondag 13 sep 2015 - 15:32

Zal de spellingscorrectie wel zijn, ha ha

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 08 sep 2015 - 09:23

wel aardige combinatie. maar veel te kort!! knieën zijn vanaf een zekere leeftijd gewoon niet meer het sterkste punt....of je nu dik of dun bent, het is gewoon minder charmant! als het rokje 10 misschien zelfs 15 cm langer was geweest was het een veel evenwichtiger geheel geworden...
de schoenen en de riem vind ik er niet zo mooi bij kleuren.

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 08 sep 2015 - 00:03

Eerder vandaag had ik op een andere blog dit geschreven:

Hmmmmmmm........... Ik had liever een effen geel jurkje onder het jasje met patroon gezien, of 'n effen grijs jasje op het jurkje met patroon. Nu is het net zoiets als een Brabants bont bloesje op een schotse geruite rok dragen.
Ook kan ze beter haar knieën met een langer rokje bedekken, die knieën zijn nogal bonkig. Het haar is nog steeds lelijk geknipt, maar fris gewassen en geföhnd valt het wel mee.

Naschrift: Op zich vind ik beide kledingstukken leuk maar zou zelf een grijs (lak)ceintuurtje, tas en schoenen erbij hebben gekozen

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 07 sep 2015 - 23:24

Set staat haar goed!
Ja dat vind ik ook raar die totaal andere kleur assessoires. Dat doet ze vaker. Mathilde soms ook.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 07 sep 2015 - 23:05

Ik vind Laurentiens vestje echt super leuk! En haar geel gebloemde jurk mag er ook zijn. Minpunt is dat ik het absoluut niet bij elkaar aan getrokken had. De accessoires erbij, tja, het kan, maar in combinatie met het zwarte jasje had ik denk ik eerder voor zwarte accessoires gekozen. Al met al een wat rommelig geheel, hoewel ik de kledingstukken afzonderlijk echt mooi vind. Ik zie ze dan ook graag nog eens terug in een andere combinatie!

afbeelding van Ria

Ria

dinsdag 08 sep 2015 - 18:49

Ik heb sites gevonden waar ook hele mooie foto''s van koningin Maxima op staan. Super leuk

afbeelding van Ria

Ria

dinsdag 08 sep 2015 - 18:46

Ik vind t geheel wel heel leuk, alleen had ik persoonlijk de gele jurk vandaag niet aangedaan.
Het is een zonnige jurk. De jurk staat niet zo met dit weer. Ik had er gele of zwarte accesoires bij gekozen,

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 08 sep 2015 - 08:16

Ook eens met TWOR. Maar ondanks dat ziet ze er lekker fris uit met die gele jurk en dat vind ik een verademing. Vaker doen Laurentien, lekkere lichte, frisse kleuren dragen!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 08 sep 2015 - 08:14

Exact wat ik ook vind

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?