Deze week droeg Prinses Laurentien tijdens de opening van de Week van de Alfabetisering een geel jurkje en zwart/wit jasje van Essentiel Antwerp. Tijdens de speurtocht naar haar kleding kwam ik een aantal andere kledingstukken van Prinses Laurentien tegen, die ik destijds niet kon vinden.

Eerder dit jaar was Prinses Laurentien op Curacao, voor de start van de Raad van Kinderen op Curaçao. Haar jurk, die ze hier meer als tuniek draagt, en broek met roze print zijn van Essentiel Antwerp.

Op 5 september 2014, en dus al meer dan een jaar geleden, ging Prinses Laurentien met kinderen in gesprek tijdens de Wereld Havendagen. Laurentien droeg daarbij opnieuw een nogal druk pak van Essentiel Antwerp, bestaand uit een donkerblauwe broek met roze print en een shirt met een voorkant in dezelfde print.

Op 30 september 2014 hield Prinses Laurentien een toespraak bij de IPMA 2014. Ze droeg hierbij een lichte broek, een roze top van Essentiel Antwerp en een zwart vest/blazer. Het jurkje in de collage van Essentiel Antwerp is van dezelfde stof gemaakt als de top van Prinses Laurentien.


Foto's met toestemming ©Bea Moedt, Afbeeldingen ©Essentiel Antwerp.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

donderdag 10 sep 2015 - 23:50

Bah, zonde van zo'n mooie vrouw. Heel snel een stylist of schoonzus Max om advies vragen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 10 sep 2015 - 18:23

Mwah, met haar kledingkeuzes weet Laurentien in ieder geval wel lekker veel reacties en discussie uit te lokken. Leuk toch? ;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 10 sep 2015 - 16:24

Ik vind alleen de roze top leuk, de rest zou ik gewoon lekker in de winkel laten hangen. Veel te druk en niet mooi voor een prinses.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 10 sep 2015 - 16:37

Mee eens, @Annelie!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 10 sep 2015 - 16:08

Ook al is het mode, dan wil het nog niet zeggen dat het je smaak is. En als je het niet mooi vindt, wil ook het niet zeggen dat je niet modebewust of niet hip bent. Het moet je aanspreken en het moet je stijl zijn.
Met alle respect, het is in ieder geval niet mijn stijl :-) Ik vind het misschien wel leuk om als huispak te dragen. :-)

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 10 sep 2015 - 16:31

Niets van dit alles heb ik geschreven Henny als je mij bedoelt, dat was ook niet waar het mij om ging.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 10 sep 2015 - 17:07

Iris, ik bedoel dit in z'n algemeenheid en spreek niemand aan. :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 10 sep 2015 - 18:22

Ok, dus volgend jaar zien we Maxima hier in. Dan piepen we niet meer zo erg, want dan zijn we er al aan gewend door Laurentien. Dat scheelt dan alvast weer! ;-)

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 10 sep 2015 - 16:07

De broeken met print zie je heel veel, maar hier toch niet die hele wijde met grote print.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 10 sep 2015 - 15:38

Die pyama-gevallen waren al eerder op de catwalk te zien. Eerlijk gezegd denk ik niet dat deze modegril het ooit gaat halen in de normale wereld. Dat dacht ik bij die culotten ook. Maar ja, ik denk eigenlijk dat we over 1-2 jaar toch vrolijk allemaal zo'n geval gaan kopen. In ieder geval de iets hipperen onder ons. ;-)

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 10 sep 2015 - 15:16

Je zult zeker gelijk hebben, maar dat haalt het gevoel "pyjama" voorlopig nog niet bij mij weg.
Laurentien op een nachtelijk bal?? Daar lijkt ze me nu geen type (meer) voor.:)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 10 sep 2015 - 15:08

Ik krijg spontaan zin om met een kop thee m'n warme bed in te duiken ;) Maar... complimenten voor Twor voor het vinden!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 10 sep 2015 - 18:21

Hihi, ik zei toch Josine, dat ik van tevoren al wist wat de reacties zouden zijn ;-). Maar, evengoed, dank voor je complimenten ;-).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 10 sep 2015 - 14:51

Vreselijk is het enige wat in mij opkomt, misschien weet ze niet dat huispyama's thuis gedragen moeten worden want daar lijkt die kleding op.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 10 sep 2015 - 14:07

Het kan beter, vind ik.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 10 sep 2015 - 13:58

Verschrikkelijk...meer kan ik er niet van zeggen.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 10 sep 2015 - 13:55

Hmmm... Ik zou graag eens een gezellig woordje met haar spreken over haar kledingkeuzes.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 10 sep 2015 - 14:06

Hahaha, geef jij kledingadvies, dan doe ik haar kapsel ;-)

Grapje, ik denk dat ze bezig is om het haar langer te laten groeien, en dat is even doorbijten. Hoewel met een goed tussenkapsel het haar beter kan zitten dan nu het geval is.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 10 sep 2015 - 15:35

Ik denk dat het al zou helpen, wanneer ze er een beetje meer volume en pieken in zou kneden. Maar dat is vanzelfsprekend dan jouw toko ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 10 sep 2015 - 13:47

Ik ben het met jullie eens, vooral de middelste outfit zou een pyama kunnen zijn. Ik denk echt dat ze meer moet gaan kiezen voor effen op een print, of print op effen, net hoe het uitkomt. Op zich is Essentiel Antwerp een leuk merk, ik zie hele leuke kledingstukken voorbij komen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 10 sep 2015 - 13:42

Het merk heeft bijzondere prints die in diverse uitvoeringen (hes, rok, broek etc) worden gebruikt. Heel mooi als je in hun winkel loopt.
dan begint t probleem: bij elkaar is t inderdaad te veel pyjama en los is t vaak weer te iel (en zijn er geen rustige bijpassende rok of broek bij) en moet je goed zoeken bij andere merken om er toch iets bijzonders van te maken. Het lijkt erop dat laurentien graag binnen 1 winkel wilt slagen met bovenstaand effect in curaçao en bij de havendagen. Is jammer. Essentiel zou beter kunnen aanbieden de blouses (die vaak net te kort zijn om als jurk te dragen) langer te maken in een jurk versie dan blijft de bijzondere print behouden. En dan is ze een goede ambassadeur van het merk.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 10 sep 2015 - 12:55

De kleuren zien er heel mooi uit, vooral die zachte kleur roze! Maar de broekenafdeling vind ik beduidend minder: het lijkt een legging annex pyjama vind ik, of de broek is weer zo vreemd wijd... Ik vind Laurentien in korte rokken heel mooi, dus ik hoop dat ze meer rokken gaat dragen en dan een mooie panty eronder en kekke leren schoenen. Die broeken die kan ze beter in de kast laten hangen. Dat gaat telkens verkeerd. Dit merk is echt wat voor haar: geen rare, drukke, donkere patronen maar lichte kleuren!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 10 sep 2015 - 12:30

Ben het in grote lijnen met de vorige commentaren eens. Van de eerste twee outfits vind ik de top op zich best leuk, ook als tuniek te dragen. Maar door de (wijde) broek in dezelfde print er bij te dragen, wordt het geheel een pyjama! Jammer. Een effen zwarte of witte broek, desnoods capri, zou het plaatje mooi afgemaakt hebben.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 10 sep 2015 - 12:06

Hoewel ik een echte fan van haar ben, vind ik de bovenste twee outfits op deze manier gedragen niet mooi. Ze doen me teveel aan een pyjama denken. Alleen de top of alleen de broek met een effen broek cq top erop had ik mooier gevonden. De kleuren en prints vind ik namelijk wel mooi.
De derde heeft dat ook wel, maar door het vest in een afwijkende kleur is het daar minder.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 10 sep 2015 - 11:35

Ik ben geen fan van de kledingkeuzes van Laurentien. Meestal is het of heel erg druk of een allergaartje aan kledingstukken. Een goede stylist(e) zou niet verkeerd zijn.
En waarom gaat zij niet eens naar een goede kapper. Dit model flatteert haar absoluut niet. Kijk eens naar de eerste foto. Hoe slecht wil je het hebben. Zo jammer.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?