Prins Albert en Prinses Charlene van Monaco hebben op hun facebookpagina een filmpje geplaatst, waarin ze de Grand Prix Monaco promoten. Prins Albert zit in een helicopter en Prinses Charlene vaart mee op een prachtige boot. In deze log een aantal screenshots uit de video, waarin het paar wordt geïnterviewd over de Grand Prix!

Foto

Foto

Prinses Charlene draagt tijdens de opnames een donkerblauw/wit gestreepte halternek jumpsuit van Federica Tosi.

Foto

Foto

Foto

Foto

Tijdens de Grand Prix Monaco ceremonie op 28 mei schitterende Prinses Charlene in een rode mouwloze japon van Akris. Overigens waren ook Pierre en Beatrice Casiraghi hierbij aanwezig, evenals Andrea Casiraghi en zijn vrouw Tatiana, samen met hun kinderen Sacha en India.

Op 27 mei, de eerste avond van de Grand Prix Monaco, hielden Albert en Charlene een receptie in het Prinselijk Paleis. Prinses Charlene droeg hier een ivoorkleurige jumpsuit van Akris.

Wat vinden jullie van deze outfits van Prinses Charlene?

screenshots video facebook Palais Princier

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 07 jun 2017 - 12:02

Haar lichaam toont de kracht die ze heeft, maar haar gezichtsuitdrukkingen zijn doods. Zo zonde. Ik vind het korte haar wel bij haar passen. Ze is atletsch en breder bij haar schouders dan bij haar heupen. Ik heb dat helaas andersom... De haltertop bij de eerste vind ik wat minder, zeker ook met die strik bij haar buik geeft dat een vreemd effect. De rode jurk is mooi, maar iets te recht. Iets meer volume vanaf de heup had haar een vrouwelijker silhouet gegeven. Nummer 3 staat haar het beste. Wit staat haar goed en door het model is er balans in haar figuur.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 06 jun 2017 - 10:30

De enige die wat mij betreft jumpsuits écht mooi kan dragen is Charlène. Ik hou totaal niet van jumpsuits maar bij haar staat het altijd. Ook omdat ze geen toeters en bellen draagt, de stoffen zijn vaak effen en dat vind ik mooi. De eerste twee creaties doen mij weinig. Maar over het algemeen heb ik een grote bewondering voor Charlènes kledingstijl.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 07 jun 2017 - 12:54

Vind ik ook, doorgaans heeft ze een geweldige smaak en ook nog eens een consistente stijl. Maar het blauw is dit keer wat flets.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 05 jun 2017 - 22:47

Ik vind het nog steeds zo jammer van haar korte coupe. Met de felrode lippenstift geeft het zo'n harde indruk.
De kleding van haar ben ik ook geen fan van..

afbeelding van Henny

Henny

maandag 05 jun 2017 - 09:43

Ik ben ben een enorme fan van haar kledingstijl. Het is trendy, elegant, verrassend en apart, zonder dat het afbreuk doet aan een koninklijke uitstraling. Het korte kapsel past bij haar en bij haar kledingstijl. Ik vind de eerste jumpsuit prachtig. Een mooie trendy nautical look. Alleen ben ik geen fan van een halsternek.
De rode jurk en de witte jumpsuit vind ik ook prachtig. Al wat ze draagt staat haar altijd zo mooi. Perfecte pasvorm en prachtig afgestyled, zonder al te veel opsmuk.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 04 jun 2017 - 20:29

Ik vind haar het mooiste in de rode jurk ,de halslijn is zeer mooi maar ook de zoon vind ik mooi , de split is niet te hoog en de stof vind ik prima .De jumpsuits vind ik bij Charlene ik vind ze beter om iemand te verlengen en Charlene vind ik zo al lang genoeg.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 04 jun 2017 - 19:36

Wat is het toch een prachtige, maar trieste vrouw...
De outfits van Akris zijn echt geknipt voor haar, het kan misschien niet je smaak zijn, maar wat ziet deze vrouw er altijd koninklijk uit. Ook de blauw witte jumpsuit staat haar geweldig. Maar mijn favoriet is de witte jumpsuit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 04 jun 2017 - 19:11

Wat een mooie promotievideo.
Ik vind die blauw witte jumpsuit heel passend bij dit waterevent maar hij zit wat te laag onder de oksels.
Die creme kleurige is super!

afbeelding van Liz

Liz

zondag 04 jun 2017 - 02:11

Ja! Die laatste jumpsuit vind ik geweldig bij haar staan!
Ik vind zo'n streep inkeping aan de bovenkant erg goed bij haar passen.
De eerste jumpsuit vind ik de kleuren erg leuk en ik vind de halter leuk, maar onder de borsten wordt het me allemaal wat rommelig.
De rode jurk vind ik niet geweldig op deze foto, ik vind de halslijn niet zo elegant en doordat Charlene ook nog een kort kapsel heeft wordt het te jongensachtig. Maar mogelijk zwiert deze jurk wel heel mooi in bewegend beeld?

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 03 jun 2017 - 23:49

Derde outfit is het mooist!!
Maar als ik naar Charlene kijk, zie ik alleen maar fake!!
En dat wordt nog eens bevestigd in het filmpje!! Wat is Albert dan zo ´gewoon´ naast haar..

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 07 jun 2017 - 13:58

Ik heb het dan ook niet over kleding/ uiterlijk. Maar over haar hele manier van doen gedrag/ mimiek.. Komt gewoon gekunsteld over!!!

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 07 jun 2017 - 12:55

Ben erg benieuwd. Hoe ziet ze er dan uit?

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 07 jun 2017 - 13:02

Ik heb Maxima een keer gezien bij een hockeywedstrijd. Zonder make-up, haren los. Casual kleding en bruine lange jas met bontkraag losjes omgeslagen. Bestelde zelf thee, kinderen mochten mandarijntjes uitdelen omdat oma jarig was. Ze was na de wedstrijd bij het wachten haar nagels aan het lakken.
Ik heb een foto vanaf de zijkant / achterkant maar weet niet of ik die door moet sturen.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 07 jun 2017 - 13:18

Ben wel benieuwd, je mag hem me ook mailen ;-)

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 07 jun 2017 - 13:39

dan stuur ik m naar?

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 03 jun 2017 - 23:30

De rode jurk doet niets voor haar. Te rommelig. De jumpsuits laten haar armen en schouders mooi uitkomen. Accent op haar kracht. De foto's in de blauw-witte jumpsuit lijken wel een reclame campagne: gelikt, modern. Mooi.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 03 jun 2017 - 22:28

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze outfits vinden! De eerste jumpsuit hoeft van mij niet zo. De rode jurk vind ik wel mooi en wel passend voor de gelegenheid, met name qua kleur. Maar voor mij springt persoonlijk de derde outfit, de ivoorkleurige jumpsuit er uit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?