Prinses Aimee promoot Dutch Design! Dat ze jaren voor Addy van den Krommenacker koos is ons allemaal wel bekend. De outfit van dit jaar was echter moeilijker te vinden. Na heel wat speuren zag ik dat Prinses Aimee, toen ze in 2016 bij een modeshow van Nikkie Plessen was, daar een jurkje van Nikkie droeg, waar ik op mijn eigen site vorige week over geblogd heb. Een flinke zoektoch bij Nikkie en op veel andere plaatsen naar haar Koningsdagkleding, maar zonder resultaat. Wat ik niet wist, is dat Nikkie Plessen inmiddels bezig is met haar 5e merk, en daarvoor ook haar eerste collectie heeft geshowd! Jet, dank voor je tip! 

Prinses Aimee mocht alvast kleding uit de nieuwe collectie dragen, die pas vanaf juli 2018 in de winkels verkrijgbaar is. Een najaarscollectie dus!

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Foto met dank aan ©Josee Zwaga

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 15 mei 2018 - 21:23

Ik zie prinses Aimee toch liever in creaties van Addy van den Krommenacker. Stijlvol en verfijnd.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 04 mei 2018 - 12:36

Misschien door juist deze kleurencombinatie wel enigszins "stewardess-achtig", maar toch een heel verzorgd ensemble. Leuk, een merk waar ik nog nooit van gehoord had!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 02 mei 2018 - 22:18

Nette maar ouwelijke combi. Jammer voor zo’n jonge vrouw.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 02 mei 2018 - 19:23

@ Elisel: Hansaplastkleurig hahaha!

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 02 mei 2018 - 19:14

Hallo allemaal,
Zoals ik al eerder schreef: ik stond erbij en ik keek ernaar.... Nu heb ik zelf ook een aversie tegen stewardess-achtige combi's, maar...Aimee zag er prachtig uit! Echt waar! Beetje magertjes in haar gezicht maar dat is weer wat anders. Ik vond het mooi om te zien hoe die twee schoonzusjes "samen" waren. Maurits en Marilène liepen samen, hadden net een leuk onderonsje gehad bij "Soestdijk", het café waar ze elkaar ontmoetten, toentertijd, dus die hadden hun eigen, speciale momentjes. Deze twee schoonzusjes liepen vlak naast elkaar en zagen er, écht!, allebei prachtig uit.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 02 mei 2018 - 18:55

Helemaal geweldig dat prinses Aimee Dutch Design draagt.

afbeelding van Meike

Meike

woensdag 02 mei 2018 - 17:58

Oh wat een leuke vondst!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 02 mei 2018 - 16:51

Leuk dat Aimee voor Dutch Design kiest maar ik vind dit pak zo niet leuk. Heeft zo’n stewardessen uitstraling..... Van mij mag het 8n de kast blijven.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 02 mei 2018 - 13:32

@ jet: ik weet niet wat de prijsklasse van andere Nederlandse ontwerpers is. Zullen niet allemaal afwijken van NATAN. Ik zou het voor modeminnend Nederland in ieder geval heel leuk vinden als onze Koningin meer van eigen maak draagt.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 02 mei 2018 - 07:00

Ps. Ook onlangs nog op Koningsdag een outfit van Nathan. Die dag is nou uitgerekend een Nederlandse feestdag dus Dutch Design zou haar dan nog meer sieren.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 02 mei 2018 - 07:49

Helemaal met je eens. Ik ben ook uitgekeken op Natan. Sommige items van hem zijn mooi maar andere passen absoluut niet bij Maxima.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 02 mei 2018 - 06:51

Wat super van Aimee dat ze een Nederlands ontwerp koos. Dat blijf ik bij Máxima missen. Ik heb de documentaire over Jan Taminiau gezien en het steekt mij dan toch dat ze zoveel van Nathan draagt. Máxima, laat Mathilde dat vooral doen maar wees als Koningin van Nederland een visitekaartje voor de Nederlandse ontwerpers!! Er zijn er vast velen die voor jou in de rij staan!! Zou zo leuk zijn!

afbeelding van Jet

Jet

woensdag 02 mei 2018 - 13:24

Eens, maar NATAN is een stuk goedkoper dan Taminiau.... dus snap wel dat ze voor veel bezoeken NATAN draag.
Taminiau blijft gewoon voor bijzondere bezoeken :)

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 02 mei 2018 - 18:26

Haha, alsof Maxima zo zuinig is! Ze telt rustig duizenden euro's neer voor een suffe hansaplastkleurige jurk van Valentino (die van 12 april tijdens haar toespraak bij symposium Power of Partnerships). Dan kun je ook wel investerenen in een mooie Taminiau denk ik.....

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 03 mei 2018 - 13:23

Hoe zou je het vinden als ze jou zouden verplichten om alleen maar Dutch Design te dragen? Dan mag je dus ook niet meer naar Zara, H&M of weet ik veel wat voor confectieketen. Echt alleen maar Dutch Design. Nadenkertje?

Ik moet er niet aan denken, eerlijk gezegd! En ook niet als ik Koningin zou zijn, dan zou ik er nog veel minder aan moeten denken. Veel te weinig keus! Internationaliteit is juist goed, denk maar aan bijv. Staatsbezoeken. Wel vind ik dat Maxima wat meer onbekendere Nederlandse ontwerpers zou mogen promoten, zoals ze bijv deed bij Spijkers en Spijkers, maar dan echt onbekendere. Beginnende ontwerpers bijv. Maar ze heeft zeker haar best gedaan: Mattijs van Bergen, LaDress, Spijkers en Spijkers, Claes Iversen. Maar, er zijn er meer, en die gun ik ook een kans om bekend te worden. Wie weet zien we Maxima ook wel een keer in Fifth House ;). Maar echt alleen maar Dutch Design? Dat is geen doen!

afbeelding van Els

Els

donderdag 03 mei 2018 - 14:09

Ze mag wat mij betreft Spijkers en Spijkers overslaan. De outfits die ze hiervan heeft vind ik haar echt niet staan. Er zit geen enkele pasvorm in.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 mei 2018 - 15:24

Is inderdaad ook niet mijn favoriet, maar ik vind het wel geweldig dat ze gepromoot worden. En dat gun ik zeker meer Nederlandse ontwerpers. Al is het maar 1 keer een item, dan worden ze wel gelijk op de kaart gezet.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 02 mei 2018 - 01:03

Ik vind het een mooie set. Nu begrijp ik dat rood/zwart ook beter want Nikkie is ook veel kleur met bv zwarte strepen.
(was handig geweest de rode kleur vooraf met Maxima af te stemmen ...maar met zoveel dames is dat lastig..)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?