Gisteren werd door het Zweedse hof bekend gemaakt Prins Carl Philip en Prinses Sofia hun tweede kindje verwachten! Een broertje of zusje voor Prins Alexander! Bij de bekendmaking werd een nieuwe foto vrij gegeven.

Foto

Prins Carl Philip en Prinses Sofia dragen hier op dezelfde kleding als bij een activiteit van 17 maart, de opening van Fryshuset Husby. Prinses Sofia draagt een zwarte midi rok met een nieuwe groene top met witte accenten van COS!

Foto

Foto

Gisteravond, op de dag van de bekendmaking van haar zwangerschap, ging Prinses Sofia tijdens een officieel diner in het Koninklijk Paleis gekleed in een dieprode satijnen japon van Ida Lanto. Tijdens haar vorige zwangerschap zagen we haar ook al eens in rood jurkje met kanten top van dezelfde Zweedse ontwerpster. Daarbij droeg ze de kleine stalen tiara.

Foto

Foto

Prinses Sofia droeg de laatste tijd wat wijdere kleding. Op 9 maart droeg Sofia een zwarte pantalon met een wat wijder vallende witte blouse met zwarte stipjes van Greta, met een zwarte mantel van Greta.

Foto   Foto

Bij het Staatsbezoek van Canada aan Zweden in februari droeg ze ook al wat wijdere kleding, zie daarvoor deze log. En ook op 1 februari 2017, bij een activiteit voor het fonds van Carl Philip en Sofia droeg ze een wijdere blouse van Ahlvar.

Foto

Foto

Foto

Morgen hoop ik een log te schrijven over de kleding van Kroonprinses Victoria van de afgelopen week, ook over haar kleding en juwelen tijdens het galadiner van gisteravond!

Foto's ©Kungahuset

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

maandag 27 mrt 2017 - 14:31

Het gaat bij dit paar kennelijk vlotter dan bij Victoria en Daniel. Het is iedereen van harte gegund.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 25 mrt 2017 - 10:12

Inderdaad, door die cremekleurige strikblouse kom je juist tot bepaalde gedachten, terwijl dat 7 weken geleden of zo is, dus waarschijnlijk nog totaal niet zichtbaar ;). Maar ja, als prinses is het dubbel lastig om te verbergen denk ik, want veel ogen kijken naar je, en dan ben je misschien tot wel bang dat ze 'er eerder achter komen'.

Die groene top staat haar super! De rode galajapon vind ik ook erg mooi staan. Wel eenvoudig, maar het staat haar wel vind ik.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 25 mrt 2017 - 08:39

Vlotte groene top.
Mooie avondjurk. De blauwe strikblouse is enig. De witte blouse maakt haar fors daar toont de zwangerschap al. Een andere kleur had wellicht meer verhullend geweest?

afbeelding van Liz

Liz

zaterdag 25 mrt 2017 - 03:14

Mooi nieuws! Ik vind deze twee een erg leuk stel!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 23:01

Eftichia
vrijdag 24 mrt 2017 - 14:01
Koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia ontvingen bij het Eerste Officiele Representatieve Diner van 2017 in het Koninklijk Paleis gasten uit de Zweedse samenleving (Overheid, Corps Diplomatique, Business, Sport en Wetenschap).
http://www.therealmyroyals.com/the-swedish-royal-family-attended-an-offi...
Ikzelf vind de avondkleding niet zo bijzonder!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 23:02

Trixedo
vrijdag 24 mrt 2017 - 14:18
Eftichia, ik vind alvast dat Sofia zich ondertussen heeft ontpopt tot een echte, zelfs schitterende Prinses - net als was ze ervoor geboren !!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 22:56

Oranjefan99
donderdag 23 mrt 2017 - 16:09
Ik lees net de Carl Philip en Sofia een twee kind verwachten in september en Alexander dus grote broer wordt!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 22:57

Sanne
donderdag 23 mrt 2017 - 16:40
Hé! Wat een leuk nieuws! Dat had ik nog niet helemaal verwacht, alweer babynieuws van dit paar! :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 22:57

orchidee
donderdag 23 mrt 2017 - 16:49
Dat meende ik al op bepaalde foto's gezien te hebben. Het verbaast me niet, maar ik vind het wel heel leuk voor ze.
En nu maar hopen en bidden dat die andere twee, veel dichter bij, ook eens het geluk van het ouderschap mogen beleven.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 22:58

The World of Royals
vrijdag 24 mrt 2017 - 17:25
Grappig, ik meende het ook al te zien op foto´s van de laatste tijd. Ze droeg wat wijdere kleding, terwijl er nog niet heel veel te zien is. Ik hoop vanavond ff een log over haar mode van de laatste tijd te schrijven, en daarin ook het zwangerschapsnieuws met foto te vermelden.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 22:59

orchidee
vrijdag 24 mrt 2017 - 21:37 Nieuw
Als "ervaringsdeskundige" dacht ik het aan haar gezicht te zien. Soms voel je ook zulke dingen aan, je ziet bepaalde interacties tussen man en vrouw en inderdaad, deze keer bleek het waar te zijn.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 22:57

marianne
donderdag 23 mrt 2017 - 22:20
Orchidee, bedoel je Stéphanie en Guillaume van Luxemburg?
We weten er het fijne natuurlijk niet van, ook niet welke keuzes ze maken, maar ik voel toch soms wel medelijden met Stéphanie. Ze zijn nu geloof ik zo'n 4 jaar getrouwd en eigenlijk is het toch wel de bedoeling dat er een troonopvolger komt. Maar goed, zoals ik al zei, we weten natuurlijk niet precies hoe het zit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 22:58

orchidee
donderdag 23 mrt 2017 - 23:22
Ja, die bedoel ik.
Het is moeilijk om er hier over te schrijven, maar het zou, denk ik, een verrijking van een huwelijk kunnen zijn.
Maar ik ben me er terdege van bewust dat er over schrijven ook heel pijnlijk kan zijn voor mensen met een kinderwens die om welke reden dan ook niet vervult kan/zal worden.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 25 mrt 2017 - 07:38

Ik leef heel erg mee met Stephanie, het feit dat mensen na dat je bent getrouwd, alleen maar naar je buik kijken of je gezicht en je gerust na een aantal maanden huwelijk durven te vragen, "willen jullie geen kinderen?", echt gebeurd, is een periode die ik als "ervaringsdeskundige" helaas op dit gebied, als een zwarte bladzijde uit mijn leven beschouw. ik ben dan ook blij Orchidee dat je de laatste zin hebt toegevoegd! Want inderdaad, niet iedereen ziet die wens in vervulling gaan

afbeelding van Marja

Marja

zaterdag 25 mrt 2017 - 08:15

Of ze willen nog of helemaal geen kinderen, er zijn genoeg troonopvolgers in Luxemburg voorhanden.
Kinderen zijn best leuk maar je hebt je handen er aan vol, kosten enorm veel geld en energie, en ze zijn bijzonder milieuonvriendelijk natuurlijk.
Ik ken genoeg mensen die bewust geen kinderen willen en die ook gek worden van de vragen of en wanneer ze kinderen gaan krijgen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 25 mrt 2017 - 10:06

Marja, als ik kijk naar de reactie boven je, zou ik je toch willen vragen voorzichtig zijn met dit soort opmerkingen, die als kwetsend ervaren kunnen worden. Voor mensen die geen kinderen kunnen krijgen, maar ook voor mensen met kinderen. Ik zie kinderen als een zegen van God, voor ons zijn ze ons grootste rijkdom, ja, we mopperen wel eens op elkaar, maar we genieten ook heel erg van elkaar. En milieu onvriendelijk? In welk opzicht, voor de pampers? Tja, kijk maar eens naar vuurwerk, auto's, alles wat wij volwassenen allemaal wel consumeren en ga zo maar door. Inderdaad, dan is de hele mensheid bijzonder milieu onvriendelijk ;). Als we allemaal bewust geen kinderen zouden willen, tja, dan houdt het milieu onvriendelijke natuurlijk wel vanzelf een keer op, das waar...

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 25 mrt 2017 - 09:12

Sorry Marja, hier val ik toch even van mijn stoel. Ik ken ook mensen die bewust niet voor kinderen kiezen, net zo als mensen die dolgraag kinderen zouden willen als mensen die er niet bij nadenken en 'gewoon' kinderen krijgen (waarvan je je afvraagt of dat voor het kind wel zo goed is). Maar de opmerking 'bijzonder milieuonvriendelijk' ... die heb ik nog nooit gehoord. In dat geval zou ik bijna zeggen dat de hele mensheid bijzonder milieuonvriendelijk is.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 mrt 2017 - 22:58

marianne
vrijdag 24 mrt 2017 - 07:47
Je hebt gelijk, orchidee. Ik ben blij dat je dit zegt, want daar had ik nog niet aan gedacht.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?