Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary van Denemarken hebben een 3-daags officieel bezoek gebracht aan Japan. Vandaag is de laatste dag van het bezoek. 

Tijdens de eerste dag van het bezoek droeg Kroonprinses Mary een bekende mantel van Stella McCartney. De mantel droeg ze eerder bij een receptie ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Prinses Benedikte.

Verder droeg Prinses Mary flats van Prada, een zwarte broek en een beige clutch. 

's Avonds was er een muziekevenement en een zakendiner. Kroonprinses Mary ging gekleed in lichtgrijze jurk van Dolce & Gabbana. 

Op vrijdag droeg Mary een prachtig jurkje met kersenbloesem print van Mary Katrantzou uit de collectie 2014. Een erg leuke gebaar richting Japan, omdat daar op dit moment volop kersenbloesem te zien is! Daarbij droeg ze 's ochtends een witte mantel, die ze onder andere eerder droeg bij de CHIO in Aken. 

Ook op de tweede avond was er weer een zakendiner. Helaas is niet bekend welke kleding Mary bij die gelegenheid droeg.

Op de derde dag hadden Frederik en Mary onder andere een ontmoeting met Keizer Akihito en Keizerin Michiko. Mary zag er super elegant uit in lichtgrijs/blauw jurkje van (nog) onbekende ontwerper.

's Avonds werd er gedineerd met Kroonprins Naruhito van Japan. Volgens de agenda zou ook Kroonprinses Masako hierbij aanwezig zijn, zij verscheen echter niet bij de ontvangst. Of ze bij het diner wel aanwezig was is niet bekend. Kroonprinses Mary droeg een eenvoudig maar prachtig bordeaux rood jurkje van onbekende ontwerper. Tips zijn welkom!

De gebruikte screenshots komen uit video's van BilledBladet en een video van JNN.

- advertentie -

 

- - - 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

maandag 30 mrt 2015 - 09:39

Het bloesemjurkje vind ik echt heel mooi ! Lekker origineel .
De andere kleding mooi ,stijlvol ,niet er uit springend ,hoeft mi ook niet tenslotte is ze kroonprinses en nog geen koningin .

afbeelding van Els

Els

vrijdag 03 apr 2015 - 10:50

Dat laatste ben ik met je eens, het is allemaal zeer eenvoudig qua stijl. Maar mag je er pas uitspringen als je echt koningin bent, het had iets minder saai gekund door een printje op de jurken of wat extra juwelen.

afbeelding van Marije

Marije

maandag 30 mrt 2015 - 09:08

Wow! Die bordeauxrode jurk is mooi!! Verder vind ik het 'bloesem jurkje' ook heel erg leuk. De rest van de kleding zit prima, is netjes, maar de kleuren vind ik een klein beetje saai.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 29 mrt 2015 - 15:08

Simpel en mooi. Past helemaal bij het bezoek aan het minimalistische Japan. Ik ben echt helemaal verliefd op het jurkje van Mary Katranzou. Wat een beauty en wat een goede keus voor een bezoek aan Japan! Eenvoudig en mooi, Mary op haar best!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 29 mrt 2015 - 13:43

Ik vind de jas heel mooi; jammer dat ze er geen hoge hakken bij droeg. De jurkjes staan haar goed maar ik vind Mary mooier in sprekende kleuren dan in grijs, lichtblauw of beige.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 29 mrt 2015 - 08:05

heel goed te zien LG dank u van wat dichterbij kan i het beter zien
te veel lichte effen kleding vond ik niet mooi
maar nu ik het beter kan zien vind ik het kersen bloesem kleedje haar goed staan eens iets anders (druk )is niet mijn favoriet maar dit wel ook de wijnrode (ik noem het rodekolen kleur vind ik mooi en de grijsblauwe en jassen mogen er ook best zijn
ik vind het niet opvallend en toch mooi

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 29 mrt 2015 - 00:30

Ik ben er niet direct kapot van....

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?