De Koning is jarig! En daarom vieren wij vandaag Koningsdag! Erg leuk dat hij, net als Koningin Juliana destijds, Koningsdag viert op zijn eigen verjaardag! Van Harte Gefeliciteerd Majesteit, met uw verjaardag en uw 5-jarig jubileum!

Livestream NOS

In deze log bespreken we de kleding van Prins Constantijn en Prinses Laurentien en de Van Vollenhoven Prinsen en Prinsessen! Veel plezier gewenst, en laat vooral weten wat je van de outfits vindt! In de andere log kun je terecht voor de kleding van Koningin Maxima en Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane!

 

Outfit Prins Constantijn en Prinses Laurentien

Prinses Laurentien draagt een donkerblauwe kanten jurk met gele accenten van Talbot Runhof en een geel leren jasje van Hardies Couture.

Foto

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Foto

Foto

Foto

 

Outfit Prins Maurits en Prinses Marilene

Prinses Marilene draagt een lichtroze mantel, met daaronder een cremekleurige jurk met bloemenprint. De jurk en de mantel zijn voor haar ontworpen door Sage & Ivy!

Foto

Foto

Foto

Outfit Prins Bernhard en Prinses Annette

Prinses Annette koos dit jaar niet voor Ted Baker, maar voor een witte jurk met strikje aan de voorkant, van La Dress! Ze maakt haar outfit compleet met een zwarte mantel.

Foto

Foto

Foto

Outfit Prins Pieter-Christiaan (Prinses Anita is helaas ziek, en zal er daarom niet bij zijn.)

Prins Pieter-Christiaan draagt een mooi en stoer geruit pak.

Foto

Outfit Prins Floris en Prinses Aimee

Prinses Aimee draagt een felrode rok en felrode mantel, gecombineerd met een rode strikblouse met zwarte diagonale streepjesprint. De kleding komt van Fifth House, een kledinglijn van Nikkie Plessen.

Foto

Foto

Foto

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 08 mei 2018 - 14:48

Prinses Marilene vond ik er beeldig uit zien. Wat mooi die roze jas. Ook prinses Annette was mooi met haar witte japon en zwarte mantel. Aimee lekker opvallend in vlammend rood. Laurentien weer in haar opvallende stijl. Zag er leuk uit, maar van deze stijl moet je houden. Ze heeft in elk geval lef.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 01 mei 2018 - 20:47

Annette vind ik er mooi uit zien. Bescheiden lijkt zij me.
Aimee inderdaad net een stewardess. Jammer dat Anita ziek is, vind dat zij zich ook altijd wel mooi kleedt.

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 01 mei 2018 - 00:25

Hi Merel,
Heb je nog een mailtje gestuurd met meer foto's.

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 30 apr 2018 - 21:32

Hi Merel,
Zoals ik zaterdag ook al schreef: Laurentien zag er prachtig uit, echt! "Ik stond erbij en ik keek ernaar"..
Het is volgens mij wel zo dat je "live" een beter beeld krijgt van alles. Ik las zelfs commentaar op haar haar terwijl ze in het echt een heerlijk, dik, goedgeknipt kapsel heeft.
Maar terug naar haar kleding: de jurk was zó mooi van kleur en textuur, het jasje paste zó echt bij haar, en daarbij bewoog zij zich zó naturel, ik bedoel: gemakkelijk en oprecht, heerlijk om te zien. Zo maakte ook haar man, Constantijn, een heel prettige indruk op mij. Deze twee gedroegen zich op een absoluut oprechte en fijne manier.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 30 apr 2018 - 22:15

Hi Margreet! Dus je was erbij! Mensen zijn zo anders in het echt. Ooit Beatrix ontmoet, ik had idee van een ijzeren dame en ze was bijna meisjesachtig schattig. Zo zie je maar... Gaaf dat de jurk in het echt ook zo mooi was! 1700 euro is ver boven mijn budget, maar heb dus wel even gekeken ;)

afbeelding van Merel

Merel

maandag 30 apr 2018 - 21:00

De jurk van Laurentien vind ik het allerleukste kledingstuk van alle kledingstukken die dames droegen. Ook zeer gecharmeerd van de platte schoenen (al waren de loafers van het model leuker geweest dan de ballerina’s, niettemin: gescoord).
Het ladress jurkje van Annette is het leukste ladress jurkje ooit by far. Want bouclé en roomwit. En prachtig haar. (Wat is hier nu ordinair aan?!? Dan is Maxima op de foto hierboven zo op de rug gezien met hoogblonde lokken over vuurrode outfit toch meer een kanshebber voor die categorie... al vond ik dat absoluut niet, bij geen van de dames). Mantel is prachtig maar beetje te braaf voor mijn smaak. Zeker over zo’n jurkje. Ik mis spice.
Aimee draagt super combi (spice!) alleen heb ik ongelofelijke antipathie voor zwart-rood. In vrijwel elke andere kleurstelling had ik dit fantastisch gevonden. Maar vooral in koraal met room. Met turqoise oorbellen. Svp.
Marilene beetje van je idem ditto: prachtige combi, verliefd op nonchalante model van de jas, maar dat babyroze vind ik niet echt haar kleur. Dit in jadegroen, graag.

afbeelding van Jet

Jet

maandag 30 apr 2018 - 19:26

Aimee draagt Fifth House Official, een merk van Nikkie Plessen :)

afbeelding van WA

WA

maandag 30 apr 2018 - 09:53

Het is voor mij juist Annette die als totaalplaatje met kop en schouders boven de anderen uitsteekt!
Mooi, elegant, smaakvol.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 apr 2018 - 23:35

Die Van Vollenhoven jongens lijken me toch erg sympathiek, aardige gasten met gevoel voor humor. PC en Maurits malen niet om een beetje aandacht, Bernhard en Floris zijn de iets meer bescheiden, maar aardige achtergrondjongens (wat de media betreft).

afbeelding van zara

zara

dinsdag 01 mei 2018 - 13:20

Annette heeft een ronde gezichtsvorm en een open en vriendelijk, haast 'gezellig' , gezicht. Als je het haar dan zo massief naar boven toupeert en opsteekt krijg je een beetje een popperig "Wilders" - of "zangeres zonder Naam" effect (zeer rond gezicht-hoog haarlakkapsel). Ik vind het bij haar veel mooier staan als ze het haar wat lager op het achterhoofd opgestoken heeft, en dan niet al te strak, maar met wat losse plukjes erbij, en zonder al dat volume bovenop. Dat staat veel pittiger. En van zichzelf heeft ze natuurlijk al prachtig haar!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 apr 2018 - 23:31

Sommigen zullen het mogelijk teveel getoupeerd vinden (het valt niet vanzelf zo omhoog). Dat vond ik vorig jaar (of wanneer was dat?) wel, dat het teveel getoupeerd was, maar nu niet. Het zit gewoon netjes, er is werk aan besteed om het mooi te maken. Maar ja, smaken verschillen, en dat zal altijd zo blijven ;).

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 28 apr 2018 - 21:47

Nou zoals het nu is opgestoken is het een soort Beatrix helm, beetje ouwelijk en erg tuttig.

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 28 apr 2018 - 20:00

Josine, hoort Rick ook bij de koninklijke familie :-) ? Hij zag er vanavond bij Blauw Bloed ook geweldig uit!!

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 28 apr 2018 - 19:41

Ze zagen er allemaal prachtig uit!! Zelfs Laurentien krijgt "5 kroontjes" (een 10) van mij!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 apr 2018 - 12:31

Prins Bernhard deelde een geweldige foto van Annette en Aimee op zijn instagram account! Daar zie je Aimee zonder de mantel, dus in rok met blouse. https://www.instagram.com/p/BiE1ZDUnkbS/?taken-by=bernhardvanoranje

Ps hij deelde dit bericht openbaar, op een overbekend instagram account, vandaar dat ik deze foto hier wel durf te delen ;). Met een account waar iemand duidelijk zuinig is op zijn privacy, zou ik dat niet doen.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 28 apr 2018 - 21:53

Als het privé was geweest had je het niet eens kúnnen delen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 apr 2018 - 23:12

Eh... ik geef dit bewust aan, om kritiek en discussies te voorkomen. En nee, dit account is wel degelijk prive! Want het is geen officieel account via RVD of wat dan ook. Maar zij (Benhard en PC) zetten zelf van alles bewust openbaar, en proberen hun account niet met een afgekorte naam of schuilnaam te verbergen, zoals veel leden van de koninklijke familie wel doen. Vandaar dat ik vindt dat dit, ondanks dat het prive is, hier wel kan plaatsen. Hopelijk is het zo duidelijk.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 28 apr 2018 - 23:23

Ik bedoelde met privé als het afgesloten was geweest.
Dus natúúrlijk kun je het hier plaatsen als het openbaar is en voor iedereen zichtbaar. De hele wereld kan het zien dus mag je ook linken ernaar.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 apr 2018 - 23:29

Je mag vinden wat je vindt, maar ik zal hier geen link plaatsen naar een account van de Oranje-kinderen. Openbaar of niet, dat vind ik prive. En daar laat ik het verder bij ;). Fijn weekend!

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 28 apr 2018 - 23:47

Als ze het openbaar zetten dan wíllen ze júíst dat het gezien wordt! Dáárom zetten ze het juist openbaar.
Ik snap je redenatie dus echt niet dat als het letterlijk al zichtbaar is voor de hele wereld je dat dan te privé vind om een link te plaatsen aangezien iedereen het al kán zien.

afbeelding van Els

Els

zaterdag 28 apr 2018 - 15:52

Leuke foto van twee schoonzussen. Ze hebben trouwens alle vier wel wat van elkaar weg. Zelfde types bedoel ik qua haarstijl en kleding.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 apr 2018 - 19:08

Heb ook altijd de indruk dat ze het heel goed samen kunnen vinden allemaal. Erg leuk, ook voor Margriet!

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 28 apr 2018 - 13:35

Ze zien er verzorgd en een beetje ouwelijk uit.Maar ja, het zijn ook geen dertigers meer realiseer ik me.....

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 28 apr 2018 - 13:54

Aimee oogt ouder dan Annette terwijl ze 3 jaar jonger is, maar dat kan ook omdat rood en zwart best harde kleuren zijn. Terwijl blauw/zwart en wit frisser ogen.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 27 apr 2018 - 23:29

Wat een nogal negatieve reacties lees ik hier, jammer, maar het mag ieders mening zijn. Ik vind dat de prinsessen er werk van hebben gemaakt om er goed uit te zien. Laurentien vind ik er prachtig uitzien en met een mooi verzorgd kapsel. Marilene, Aimee en Annette zijn gewoon prachtige vrouwen die ieder op haar eigen manier er verzorgd en met aandacht gekleed uitzien!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 apr 2018 - 12:30

Ik deel je mening, ze hebben er zeker veel werk van gemaakt, en ik vind ze er stuk voor stuk verzorgd en mooi uit zien! Complimenten!

afbeelding van zara

zara

vrijdag 27 apr 2018 - 20:56

Het gele jasje staat Laurentien beeldig, maar de jurk daar ben ik niet weg van. Zo'n doorzichtige kanten bovenlaag is vaak wat problematisch want het roept nogal eens de visuele illusie op dat je in je ondergoed loopt. De jurk oogt bovendien ook veel te 'zwaar' met al die plooien en stoken. Een donkerblauwe effen jurk was naar mijn smaak mooier geweest. Annette is een hartstikke aardige prinses, maar haar kleding en kapsel werken ook dit keer op de lachspieren, wat een oubollig geheel, het lijkt of ze er een sport van maakt. Aimee en Marilene hebben er werk van gemaakt, en ik vind dat ze er allebei prima in zijn geslaagd een net en feestelijk 'plaatje' neer te zetten.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 27 apr 2018 - 16:59

Hier kan ik kort over zijn. Niet mooi vooral dat gele jasje van Laurentien vind ik vreselijk

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 27 apr 2018 - 16:44

De kapsels van Laurentien en Annette leiden me af... kan er niet meer omheen kijken ;-). Beiden zo niet mooi. Verder vind ik het felgele jasje ook echt niets bij dat asblonde haar. De jurk ook niet mooi. De andere dames zien er verzorgd uit, maar niet spectaculair. Vind Aimee nog het meest flitsend.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 27 apr 2018 - 16:26

Geen top outfits dit jaar. De jurk van Laurentien vind ik de positieve uitzondering: trendy en leuk. Alleen haar haar.....
Marilene als altijd klassiek mooi. Anette zou voor soepel vallende A lijn jurken moeën kiezen. Dit soort accenten op de taille staan haar zo niet!
Aimee.... welke luchtvaart maatschappij had dit uniform over? Het maakt haar ouwelijk, jammer.

De prinsen daarentegen zien er mooi en trendy uit. Dat pak van Pieter Christiaan is favoriet!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 27 apr 2018 - 14:41

Roze mantel Marilene is super. Ook t gele jasje van Laurentien. Lange jurk eronder wat minder. Annette nu beter dan verjaardag Beatrix. Aimee is nu de mini koningin door ook in t rood te lopen. Maar super outfit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 27 apr 2018 - 14:29

Alleen de kleding van Prinses Aimee zoeken we nog! Wie helpt?

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 27 apr 2018 - 14:29

Mariline in een nogal gedateerd model met die revers zo. Dat droeg ze ook op haar trouwdag (burgerlijk huwelijk) zulke revers. Nee niet echt leuk en te flets voor haar.
Annette, is vaak in zwart wit en vind ik niet zo mooi bij haar staan. Het haar mag wat zachter van kleur, dit is te hard en te donker.
Aimee, mwah, niet echt geslaagd vind ik. Zwart rood vind ik altijd een wat moeilijke combi
Laurentien had beter het gele jasje van het model kunnen kiezen. Dit kanariegele exemplaar vind ik afschuwelijk. De jurk is volgens mij wel leuk maar niet haar model.

Zo nou...vind het erg maar vind de hele familie er niet echt geslaagd uitzien. Niemand waarvan ik denk: o wat gaaf, bijzonder of iets waar ik jaren later nog van zal genieten .behalve...behalve de Koning! Die ziet er geweldig uit! En wat een geweldig leuke vader en man is hij!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 27 apr 2018 - 14:22

Had ik nooit gedacht maar ik vind Laurentien vlotter en leuker gekleed nu dan Maxima, geldt wat mij betreft ook voor alle dames van Van Vollenhoven, Ziet er vlot uit! Maar Maxima met dat haar en barret sorry hoor zo armoedig.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 27 apr 2018 - 14:08

Marilene ziet er mooi uit in de lichtroze jas en haar haar zit prachtig..Prinses Laurentien ook mooi, alleen wat te fel geel jasje.Aimee heeft een prachtige rode jas en rok en een leuke blouse. Leuk kapsel. Annette saai en ouwelijk, vooral door haar suikerspin kapsel.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 27 apr 2018 - 14:38

Laurentien ziet er erg leuk uit. Goed (en warm) leren jasje, fijne jurk en platte schoenen. Comfortabel en toch mooi.
De dames Van Vollenhoven business as usual: prima hoor. Alleen dat haar van Annette..... ik zal het woord 'm....' niet noemen maar beetje ordi is het wel.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 27 apr 2018 - 12:44

Ik ben helemaal verliefd op de pumps van Marilene!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 27 apr 2018 - 14:39

Haha, smaken verschillen. Ik vind ze vreselijk!

afbeelding van Sandra

Sandra

vrijdag 27 apr 2018 - 13:16

Ik ook !

afbeelding van Els

Els

vrijdag 27 apr 2018 - 11:49

Aan zijkanten jurk Laurentien lijkt het net of rits openstaat. De gele stof komt hier teveel door kant heen. Jammer, blijft aandacht trekken ipv op hele outfit te letten. Ze heeft kennelijk grote voorkeur leren jasjes. Geel is wel kek kleurtje.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 27 apr 2018 - 10:41

TWOR, wat heerlijk, je hebt twee prinsen van geslacht doen veranderen. LOL
Haal deze opmerking maar weg nadat je het veranderd hebt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 27 apr 2018 - 11:26

Sorry dat was de haast en de stress ;). Dank je wel!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 27 apr 2018 - 09:46

Prinses Anita is ziek, zij zal er niet bij zijn helaas.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?