Zoals in de log over Koningin Maxima te lezen is, werd vandaag de Prins Claus Prijs uitgereikt. Daarbij zijn Prins Constantijn en Prinses Laurentien en Prinses Mabel ook altijd aanwezig. Prins Constantijn is beschermheer van de prijs. Voorheen reikte hij om beurten met medebeschermheer wijlen Prins Friso de prijs uit. Prinses Mabel is echter nog altijd bij de prijsuitreiking, die ook een eerbetoon is aan haar overleden schoonvader.

 

Prinses Mabel ging vandaag gekleed in een zwarte japon met rode, blauwe en witte accenten. De japon komt van een voor haar nieuw merk, Dodo Bar Or! De japon is via o.a. Farfetch verkrijgbaar voor € 670.

Foto

Foto

Prinses Laurentien draagt een korte wijdvallende donkergroene jurk met bloemetje. Haar groene omslagdoek is een bekend exemplaar.

 

Foto's ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zondag 10 dec 2017 - 09:31

Voor het jurkje van Laurentien, een babydoll model, wat nu weer helmaal trendy is, loop ik niet warm. De lengte hoort bij dit model. Dit model jurk en de wintermode 2017 in z'n algemeenheid vind ik niet mooi. Te overdreven oversized. Je "verdwijnt" erin. Over het algemeen spreekt haar kledingstijl me totaal niet aan.
De jurk van Maxima vind ik mooi. Mooie make-up ook. Beatrix inderdaad een grande dame, altijd mooi. Mabel, ze zou best jeugdiger gekleed kunnen gaan, zonder eruit te zien als iemand van 16 jaar. Dit geldt trouwens voor alle leeftijden, fris en jeugdig, maar dan wel classy, zonder op een schoolmeisje te lijken. De stijl van Megan spreekt me erg aan. Zou ook iets voor Laurentien en Mabel zijn.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zondag 10 dec 2017 - 07:28

Oeps. Ik drukte verkeerd en nu zijn er een paar reacties weg. Sorry!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 07 dec 2017 - 12:24

Laurentien in een echte Laurentien outfit. De omslagdoek vind ik niet mooi. De jurkje-oorbel-panty-schoen combinatie wèl. Ze kan dit model jurk heel goed hebben. Alleen voor deze gelegenheid was een wat steviger stof net wat sjieker geweest. En zowel kleding als haar in wat warmere tinten zou haar denk ik veel mooier staan. Bv dit jurkje:
https://www.orangebag.nl/nl/vrouwen/nathalie-vleeschouwer/jurken-en-tuni...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 07 dec 2017 - 19:01

Heel eerlijk? Dan vind ik het jurkje wat ze nu draagt mooier. Ik vind de stof van de jurk van Nathalie Vleeschouwer niet mooi. Maar ja, dat is een kwestie van smaakt. Het model vind ik overigens wel mooi, maar op de een of andere manier hoort dat aparte model juist meer bij Laurentien.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 07 dec 2017 - 11:52

Ik vind beide dames goed gekleed. De jurk van laurentien is wat aan de korte kant, maar met een donkere panty eronder kan het wel. Beter dan bij maxima met doorzichtige panty's. De jurk van mabel vind ik waanzinnig mooi.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 07 dec 2017 - 11:22

ik kijk nooit echt goed naar Laurentien ,even er over kijken want het moest eens meevallen ,maar nee ze is echt helemaal mijn type niet haar kleding is er over en haar make up is niet mooi ik denk wel dat ze een lieve vrouw is met een goed karakter maar raad haar een styliste en visagiste aan

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 07 dec 2017 - 08:20

Ik moest even een wat duidelijkere foto opzoeken, want had geen idee waar jullie het allemaal over hadden

Laurentien
Haar, make-up: ik zie het probleem niet?
https://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/PRINSCLAUS-PRIJS-201...
Jurkje: het heeft mijn voorkeur niet, vind het niet erg koninklijk... Dat gezegd hebbende, dit soort dingen draagt ze regelmatig, en zo'n type jurkje hoort wel kort te zijn. Maar mooi vind ik het niet....
https://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/PRINSCLAUS-PRIJS-201...

Mabel:
Jurkje: oké voor de gelegenheid, maar ik vind het wel een hoop geld voor zo'n jurkje. Niet heel erg formeel. En een beetje "bottom-heavy".
https://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/PRINSCLAUS-PRIJS-201...
Haar, make-up: niet heel sprankelend, maar wel heel verzorgd
https://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/PRINSCLAUS-PRIJS-201...
Jas: wel veel stof! Jammer dat ze hem niet netjes dicht heeft gedaan. Leuk strik-detail weer, dat is toch een beetje haar handelsmerk geworden.
https://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/PRINSCLAUS-PRIJS-201...

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 07 dec 2017 - 05:50

Oef de jurk van Mabel, ja ik weet niet wat ik daarvan moet vinden. Het model vind ik niet zo passen bij haar. En waar zijn haar mooie kapsels gebleven??
De kleuren die Laurentien hier aan heeft staan haar super, maar de jurk zou langer moeten zijn. Dan zou ik het wel leuk gevonden hebben.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 07 dec 2017 - 01:29

Dat ben ik niet met jullie eens, ze heeft prachtige benen en deze zijn gehuld in zwarte kousen. Vind deze lengte haar mooi staan, al is het jurkje een flodder van de markt.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 06 dec 2017 - 23:16

Mee eens, ik vind het ook geen gezicht op haar leeftijd.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 06 dec 2017 - 22:57

Daar moet je toch stiekum om lachen, om die jurk van laurentien, dat draag je toch niet als je op die leeftijd bent?

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 06 dec 2017 - 22:42

Laurentien heeft echt visagiste tips nodig. De foundation is veel te roze met een blauwe ondertoon. Haar tanden lijken zo te geel en dan rode lippenstift. Alles in aarde tinten is zoveel mooier. En dat haar, daar gaat toch echt iets niet goed hoor. Wie kan dit nou mooi vinden?

afbeelding van Tina

Tina

woensdag 06 dec 2017 - 22:37

Is de jurk van Laurentien wel een jurk? Het lijkt mij meer een tuniek. Is het een jurk dan is ie veel en veel te kort.
Voor de jurk van Mabel loop ik niet warm. Meestal niet trouwens voor haar kleding in tegenstelling tot veel anderen hier.

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 07 dec 2017 - 01:20

Eens met deze reactie op de kleding van beide dames. Jurk of tuniek, het is geen goede kleding voor zo’n feestelijke en representatieve avond. En de schoenen van Laurentien: schoenen kun je heel lang dragen maar deze zijn nu toch echt ‘over de datum’.
Voor wat betreft de kleding van Mabel: een jurk of stof kan nóg zo mooi zijn maar als de kleur niet bij je type past dan staat het minder mooi. Ik vind deze kleuren te hard voor haar. Zij is een lentetype, andere kleuren staan dan beter dan donkerblauw en zwart. Beide dames zouden best gebaat zijn met een professioneel kleur- en stijladvies.
Prinses Beatrix is een mooie ‘grande dame’ zo tussen haar schoondochters (op de mooie foto’s van RBR)

afbeelding van Marga

Marga

zondag 10 dec 2017 - 11:11

Ik ben het helemaal met je eens wat de schoenen van Laurentien betreft. Deze zijn echt versleten. Een beetje vooraf poetsen had het aanzicht nog goedgemaakt. Maar dit is niet verzorgd. Hetzelfde had ze met haar schoenen op Koningsdag. Die waren echt versleten en afgedragen. Alle dames lopen op zo’n dag op prachtige schoenen en zij liep echt op oude kloffies. Als ze voor comfortabel had willen kiezen, had ze prima een lagere hak kunnen kiezen, maar niet degene, waarbij de hakken er schots en scheef onder zaten. De rest van haar outfit is wel netjes maar niet mijn smaak.
Mabel haar outfit vind ik weer erg verrassend met een leuke zwarte jas erovet. Gelukkig springt Maxima er als koningin met kop en schouders bovenuit. Zou de kledingkeuze van alle dames op zo’n gelegenheid bewust zo gekozen worden?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 06 dec 2017 - 22:26

Wat een toffe jruk draagt Mabel! Past echt heel erg goed bij haar.
Laurentien.... Tja,.. Wat moet ik daar nou van vinden: te korte jurk (en we krijgen ook een stukje onderrok te zien..), drukke oorbellen en dan ook nog een kralenborduursel en ketting op de drukke print.... Snel vergeten...

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 06 dec 2017 - 21:46

Kapsels zijn mooi gedaan. Maar de kleding is ouwelijk voor deze dames, echt vreselijk. Laurentien een te kort jurkje aan en Mabel een oude dames jurk. Beide dames moeten maar eens naar Megan Markle en Kate Middleton.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 06 dec 2017 - 20:58

op deze site een overzichtsfoto
https://www.ditjesendatjes.nl/prins-claus-prijzen-uitgereikt-in-paleis/
Dan is Máxima's jurk mooi en op goede lengte. Laurentien qua kleur goed maar veel te kort en Mabel haar jurk weer een hoog Mette Marit gehalte door die hoge sluiting/hals.
Maar beide dames beter dan vorig jaar toen ze die Afrikaanse tuniekjes droegen.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 06 dec 2017 - 21:47

Bij de groepsfoto steekt de jurk van Máxima er met kop en schouders bovenuit. Geweldig, maar een tikkeltje langer was nog mooier geweest. De jurk van Laurentien lijk meer op een deel van een babydoll. Mabel had van mij wel een wat jeugdiger jurk uit mogen kiezen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?