Het programma van woensdag begint met een bezoek aan het Karolinska-instituut. William, Catherine, Victoria en Daniel nemen deel aan het werken tegen psychische aandoeningen bij kinderen en jongeren.

Bij de Matteus School hebben ze de gelegenheid om te praten met studenten en docenten die hebben deelgenomen aan het project Youth Aware of Mental Health. Het is een schoolleerprogramma dat de discussie bevordert en vaardigheden ontwikkelt om in de problemen van het leven te voorzien en de kennis over geestelijke gezondheid te vergroten.

Victoria en Daniel, William en Catherine bezoeken het NK warenhuis om deel te nemen aan een interactieve tentoonstelling over Brits design. Ze ontmoeten ook vertegenwoordigers van Britse design- en modebedrijven die actief zijn in Zweden om meer te leren over het werk van bedrijven, vooral op het gebied van duurzaamheid. 

Tenslotte ontvangen Kroonprinses Victoria en Prins Daniel het Hertogelijk paar in Haga Slot. Hier is geen mediagelegenheid, maar er zijn toch 3 foto's vrij gegeven!

Outfit Catherine

Hertogin Catherine draagt een ivoorkleurige jurk van Alexander McQueen met een rood/witte pied-de-poule mantel.

 

Tijdens het avondprogramma draagt ze opnieuw een nieuwe japon van Erdem. Ze combineert dit met een zwarte mantel van de Zweedse ontwerper Ida Sjostedt! Prinses Sofia droeg onlangs exact dezelfde mantel.

Outfit Victoria

Kroonprinses Victoria draagt een zeegroen broekpak van Rodebjer.

Enkellaarsje van Klingberg:

Oorhangers van Marianne Dulong:

 

Ook Victoria kiest voor dezelfde designer als gisteravond! Zij koos een zwarte rok met een flinke split met een koraalrode top van Stylein.

Foto ©Kungahuset (Raphael Steksen)   - Thanks to @WhatKateWore, ©HeavenLM and @KatesCloset on twitter for the info!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 02 feb 2018 - 10:09

Het koffiebezoekje oogt gezellig en casual. Volgens mij klikt het wel. Wat een leuke outfit draagt Victoria! Die kleur staat haar zo goed en het haar mag ze vaker zo doen. Ze oogt heel ontspannen en tevreden. Haar avondoutfit vind ik dan weer afschuwelijk. Laarsjes, korte, glimmende, strakke rok, glimmende, slechtzittende top, bontjasje... Brrr. Waren ze naar een Foute-party?

Kate haar witte pakje is mooi. Maar tov haar man overdressed of haar man is underdressed.... Haar avondoutfit is leuk, wel wat braaf. Haar mantel vind ik wat minder.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 01 feb 2018 - 17:02

Nog vergeten, prins William is met zijn vrijetijdsbroek, jasje met pullover eronder natuurlijk volstrekt underdressed.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 01 feb 2018 - 19:32

En op de tweede foto is William vergeten om het kopje op het schoteltje te zetten. Het kopje staat naast het schoteltje.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 01 feb 2018 - 16:59

Ik heb een tijdje niet gereageerd omdat ik het allemaal niet zo leuk of mooi vond, iets dat ook bij anderen her en der doorklonk. Die groene mantel met veel teveel bont, die ontzettend tuttige Erdem jurken (1 was m.i. pas echt een ochtendjas!) een nachtpon jurk van Victoria en een matig zittend pak met een tuttig bloesje eronder. De enkellaarsjes onder avondkledij ook niet leuk. Eigenlijk vind ik die rood/witte mantel, het jurkje van prinsesje Estelle, en het beige/grijze pak van Daniel inclusief mooie camel jas het mooist!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 31 jan 2018 - 22:33

Dear Kate: wat weer een bijzondere set aan jassen. Ik wil ze graag hebben want je draagt ze zelden 2 x
Met graag dat Chaneltasje.
De Erdem jurken hoef ik niet. Veel te hooggesloten en braaf.
En hoe houd je het vol dit soort overvolle programma's ? En maar blijven stralen?

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 31 jan 2018 - 22:01

Victoria ziet er goed uit in broekpak, prachtig. Kate ziet er ook fantastisch uit beide keren
Maar dat rokje van Victoria later vind ik niet mooi, zo glimmend. Lijkt ook raar te zitten maar dat kan ook door het lopen komen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 31 jan 2018 - 20:44

Ga de log nu bijwerken. Sorry dat het zo laat is daarvoor, maar 't woensdagmiddag, kids thuis, vriendje er bij, naar tandarts enzovoorts. Dus nu ff tijd!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 01 feb 2018 - 09:31

@ TWOR je hoeft je echt niet te excuseren hoor , ik ben al blij dat je het doet al wat hier aangeboden word is een sur-plus en je gezinnetje gaat voor ,

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 01 feb 2018 - 14:19

Dank voor je begrip! De log van vandaag komt hopelijk vanavond, of misschien wordt het een gezamenlijke log van 2 dagen.

afbeelding van Jane

Jane

woensdag 31 jan 2018 - 19:18

Blijft leuk om te zien; de outfits van de dames. Gisteravond iets minder mijn smaak, vandaag weer wel.
Maar het verwondert me. De Britse royals hebben altijd heel weinig gehad met de royals van het vasteland, kijk maar naar afvaardiging feesten en partijen. En ook raar dat William dit ‘officiele’ bezoek doet ipv zijn vader. Zou het te maken hebben met de Brexit? Een charme offensief?
Maar hoe dan ook, we kunnen weer lekker blijven genieten van de kleding!

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 31 jan 2018 - 22:20

Charles en Camilla zijn wat het protocol betreft de eersten in rang voor deze officiële bezoeken, maar... ‘t is lastig om te zeggen maar zij kunnen niet mee in de vaart der volkeren van de nieuwe jonge Europses royals. Als ik William en Catherine zie denk ik aan de woorden van Diana: ‘sla Charles maar over en laat William de eerstvolgende koning worden’. Elke leeftijd kent zijn charmes maar ook zijn beperkingen: als zeventiger (Charles & Camilla) ben je niet meer in de kracht van je leven en in staat om nog nieuw aan te treden als koning, met alle representatieve verplichtingen die erbij horen. Misschien bereiden de Britse royals zich voor op de volgende toekomstige taakverdeling: Charles koning ‘in naam’ maar William wordt ‘het gezicht’. Is eigenlijk wel een voorspelbare zet en ja, in die zin inderdaad een charmeoffensief, hoewel William en Kate dat nauwelijks nodig hebben. Zij zitten uitstekend in hun rol en lijken zich daar heel goed bij te voelen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 31 jan 2018 - 16:49

Wat zien ze er weer leuk uit vandaag. Vooral de rood witte jasvan Catherine vind ik erg mooi, het jurkje wat minder. Victoria heeft voor frisse lente kleuren gekozen, staat haar goed! En dankzij al deze mooie broekpakken van de prinsessen en koninginnen, heb ik ook helemaal zin om zo'n mooi broekpak te gaan dragen.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

woensdag 31 jan 2018 - 13:20

Zo op het eerste gezicht prachtig! Bij Kate is het zo'n jurkje waarvan je weet dat alleen zij ermee wegkomt. Het heeft naar mijn idee namelijk een beetje een stof a la 'rolmops'. Rood staat haar mooi, maar weet niet of ik het in combi ruit/wit/rood mooi vind. Rood en wit afzonderlijk van elkaar staan haar mooier vind ik zelf. En in plaats van zwarte handschoenen had ik denk ik een andere kleur gedaan. Maar het idee is leuk. En Victoria draagt designer! Vind het tof dat ze meer durft. Vind de kleuren op zich fantastisch! Hoewel ik dit niet heel geweldig bij haar vind staan (want ik vind elegant en verfijnd veel mooier en vrouwelijker bij haar), kun je zo zien dat het een goeie kwaliteit stof is. Mooi hoor. En alsjeblieft Victoria draag het haar niet zo strak naar achter :-( maar misschien doet ze dat omdat het haar werk is en draagt ze thuis haar haren wat meer casual. Maar vind het niet mooi :-( En William lijkt op mijn opa :P Haha

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?