Vandaag is de laatste dag van het bezoek van William en Catherine, de Hertog en Hertogin van Cambridge, aan Scandinavie. De tweede dag van het bezoek aan Noorwegen. Als eerste werd de SKAM-school bezocht.

Foto

Na het bezoek aan de school wordt er geluncht op Skaugum, bij Kroonprins Haakon en Kroonprinses Mette-Marit thuis.

Foto

Foto

Foto

Na de lunch brachten William en Catherine samen met Kroonprins Haakon en Kroonprinses Mette-Marit een bezoek een het Noorse wintersportgebied Holmenkollen. Ten slotte werd er met Noorse kinderen gegrild.

Outfit Catherine

Catherine draagt een burgundy mantel van Dolce & Gabbana. 

Gebloemde jurk van het Noorse merk By Timo:

Catherine's ski-jas is van Kjus, een merk waar ook onze eigen Koning wel eens skikleding van draagt. Haar witte muts komt van Barts.

Outfit Mette-Marit

Zwart jasje van Theory:

Grijze pliserok van Michael Kors:

Riem van Prada:

Mette-Marit draagt een rode ski-jas van Amundsen.

Foto's ©Sven Gj Gjeruldsen, Det Kongelige Hoff. Info met dank aan ©HeavenLM en ©WhatKateWore op twitter.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 04 feb 2018 - 23:40

Ja amazing hoe vlot MM er uit kan zien!
En natuurlijk is de jas van Kate weer super. Ik denk dat ze inmiddels een complete inloopkast van (mijn favoriete) jassen heeft.
Wat hebben ze het goed gedaan. Overvolle programma's met de jonge Scandinavische royals. En hoe blijf je er fit en stralend bij? zelfs zonder zwangerschap al een hele opgave!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 03 feb 2018 - 17:26

Inderdaad een heel geslaagde outfit van MM!
Heel charmant!
Haar skijas echter vind ik niets voor een volwassen vrouw zo'n anorak.

Fantastisxh leuk doe blauwe kasten in de kaner! Banken etc heel gezellig. Alleen de soort gigantische matras als tafel vind ik niet mooi. Heel raar zo'n soort bedskirt rondom de poef. Een gewonen tafel lijkt me leuker. Maar verder heel genoeglijk zo!

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 03 feb 2018 - 16:01

wat ben ik blij dat we in de living of salon ,ontvangstruimte (weet ik veel) mogen binnen kijken daar geniet ik echt van ,ziet er gezellig uit .

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 03 feb 2018 - 15:21

O ja, Mette-Marit ziet er echt heel mooi uit ! Bij het bezoek van de school droeg ze ook heel chique zwarte laarzen !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 03 feb 2018 - 13:50

Wat een leuk bezoek is dit! de kleding van Mette Marit is echt geweldig, dit jasje mag ze veel vaker dragen. Jas van Catherine is mooi, maar de jurk een beetje tuttig...heel leuk dat er ook aan dit bezoek een sportief tintje zit.
En water zal ze blij zijn dat ze weer naar huis kan. Best pittig zo’n intensief bezoek als je zwanger bent en ze zal haar kinderen vast missen.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zaterdag 03 feb 2018 - 12:36

Mette-Marit erg leuk zo. In reactie op Elise1 en Kareltje heb ik nog eens goed alle beelden bekeken en denk dat Elise en Kareltje gelijk hebben wat betreft halslijn. Zelf heb ik ook een vrij brede, relatief korte nek, geen zwanenhals zeg maar. Een staartje dat ik af en toe draag geeft vaak het commentaar van ‚dikkopje’, wat meer in die hals/nek zit dan in de omvang van mijn hoofd. Los halflang haar, een iets verlaagde hals, dus ook een boothals al of niet met een watervalletje maken die probleempjes wat minder zichtbaar. V-hals en lage ronde hals geven vaak toch iets teveel bloot van de boezem aanzet m.i., zeker in het dagelijks verkeer.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 03 feb 2018 - 12:03

Mette-Marit ziet er inderdaad erg leuk uit! Haar kapsel is ook mooi, ze heeft prachtig haar om los te laten hangen. Catherine ziet er ook mooi uit, zoals eigenlijk altijd wel (vind ik).

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 03 feb 2018 - 09:17

jaaa, met deze kleding is Mette Marit heel mooi zowel de kleuren als het model . Ze lijkt jonger, slanker hier word ik blij van.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 03 feb 2018 - 04:50

Mette marit ziet er erg goed uit. Ook catherine ziet er goed uit in haar burgundy mantel.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 02 feb 2018 - 22:39

Wat ziet Mette Marit er leuk uit, veel leuker dan haar vaak wat traditionelere kleding. Catherine ook weer een mooie mantel.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 03 feb 2018 - 15:31

Ja1 Dit geen geen hooggesloten top en meteen ziet ze er beter uit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?