Dag 3 van het officiele bezoek van de Hertog en Hertogin van Cambridge! Vandaag en morgen is de beurt aan Noorwegen!Bij een deel van het programma was ook Prinses Ingrid Alexandra aanwezig! Zij droeg donkerblauwe mantel van Armani Junior, waar we haar al verschillende keren eerder in gezien hebben. Ook de Belgische Prinses Elisabeth heeft deze mantel.

Outfit Catherine

Japon van Seraphine en mantel van Catherine Walker.

Hertugen og Hertuginnen av Cambridge ønskes velkommen til Det kongelige slott. Handoutbilde fra Det kongelige hoff publisert i anledning Hertugparets besøk til Norge 1. - 2. februar 2018. Bildet er kun til redaksjonell bruk - ikke for salg. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Prachtige blauwe mantel met een bruine bontmuts van Troy Londen:

Avondprogramma:

Witte galajapon met grijs borduursel van Alexander McQueen:Outfit Kroonprinses Mette-Marit

Zij wisselde overdag verschillende keren van kleding, en droeg maar liefst 3 outfits! Plus een galajapon tijdens het avondprogramma!

Outfit 1:

Een donkerblauwe robe manteau, ontwerper onbekend.

Outfit 2:

Zelfde rok maar nu met een donker coltruitje en een andere mantel, een kort wit exemplaar uit 2006:

Outfit 3:

Pumps van Manolo Blahnik:

Galajapon, mogelijk van TSH:


Outfit Prinses Martha Louise, Koningin Sonja en Prinses Astrid:

Prinses Martha Louise draagt een zwart gebloemde halterjapon tijdens het avondprogramma. Koningin Sonja draagt de paarse japon die ze eerder droeg tijdens de viering van het 25-jarig Regeringsjubileum van Koning Harald. Prinses Astrid draagt een koraalrode japon.Foto's ©Sven Geruldsen, Det Kongelige Hoff. Info met dank aan ©HeavenLM en ©WhatKateWore op twitter.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 03 feb 2018 - 13:56

Wat een fijn bezoek is dit. Wat een prachtige mantels en jurken draagt Cataherine. Haar avondjurk is geweldig. Ook Mette Marit ziet er mooi uit, alhoewel ik niet snap dat de rok van de avondjurk niet helemaal gevoerd is. d outfits van Martha Louise en prinses Astrid kan ik niet mooi vinden, maar koningin Sonja is altijd een elegante verschijning. Ik ben heel benieuwd of ze wellicht vandaag ook aanwezig zijn bij het verjaardagsfeest van prinses Beatrix...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 feb 2018 - 21:08

Schijnbaar wel ja. Lijkt me inderdaad ook wel lekker hoor, als je daar allemaal geen problemen mee hebt ;). Maar daar staat natuurlijk tegenover dat ze andere vervelende zwangerschapsklachten heeft, denkend aan de ochtendmisselijkheid, waardoor het vroeg bekend is dat ze zwanger is.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

vrijdag 02 feb 2018 - 19:42

Ik ben het helemaal eens met Gerdiene en Iris e.o. de jas wordt door die muts en handschoenen tuttig maar staat zonder met opgestoken haar echt prachtig. Kate in middenblauw is sowieso een goede combi. Herinner me die aankomst in Canada nog met Charlotte op de arm in een prachtige blauwe jurk.
Qua avondkleding vind ik koningin Sonja het meest black tie gekleed de jurk van Kate kan ook met tiara en die van Martha Louise is te bloot. Zou Wiliam zijn smoking jasje niet meer dicht kunnen krijgen?

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 02 feb 2018 - 23:03

Ik vind Kate erg stijlvast, herkenbaar zonder té voorspelbaar te worden. Ik denk dat zij een goede adviseur heeft en ook zelf goed weet wat zij wil. Het is niet altijd mijn smaak, maar het ‘past’ haar altijd erg goed. Zowel de casual als de gelegenheidskleding. Knap! Zij heeft natuurlijk haar figuur mee, maar zal daar ook best het nodige voor moeten doen én laten.
William is niet zo protocolvast: kopje naast schoteltje zetten, smokingjasje open, hij weet dat het opgemerkt wordt. Leuke man ( en vader), zo blij voor hem dat hij bij Kate geluk gevonden heeft.

afbeelding van Gerdiene

Gerdiene

vrijdag 02 feb 2018 - 17:54

De mantel die Kate draagt is prachtig. De combinatie met de zwarte schoenen en het vaste haar vind ik het mooist.
Ook 's avonds springt Kate er weer uit!
De rest van de dames niet zo bijzonder.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 02 feb 2018 - 17:38

Wat ben ik blij dat we straks `meghan hebben.... Kate ziet er uit als een nanny, zo stijf met die haren zo tuttig. Die blauwe jurk met fluweel is echt een enorme tuttebellen jurk. Sorry niets is geslaagd vind ik. Enige mooie is de grote wollen muts van Harvey Nichols en de burberry suède met bont jas. Verder echt enorm mutsig. Ben wel klaar met al die jasjurken van haar

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 02 feb 2018 - 19:28

Haha grappig zeg! Ik moet juist héél erg wennen aan Meghan in haar broekpakken, zwart/wit/beige kleuren :)
Ik vind Kate echt heerlijk bijna altijd qua kleding.
Zo zie je hoe smaken verschillen :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 feb 2018 - 20:20

Ze zijn zonder twijfel ook beide heel verschillend, en daarom vind ik persoonlijk vergelijken niet altijd nodig ;).

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 02 feb 2018 - 17:05

Ik vind iedereen er goed uitzien. Verbazingwekkend hoe mooi koningin Sonja er altijd uitziet. Bescheiden, maar altijd smaakvol en goed gekozen.

afbeelding van Tina

Tina

vrijdag 02 feb 2018 - 16:17

Ik vind iedereen, behalve Astrid, er prachtig uitzien. Ook MM. Ik vind er niks moekeachtig aan. Trouwens wat is er mis met een moeke. Waar ik vandaan kom noemen we onze moeders moeke. Ook als ze nog jong zijn. Dat is in mijn ogen een eretitel.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 02 feb 2018 - 13:54

MM slaagt er als geen ander uit te zien als een muts. Nu weer in die avondjurk. Weer zo'n hooggesloten nachtjapon. Is er nu werkelijk niemand die haar kan vertellen dat ze met haar wat voller boezem voor een V-hals moet kiezen? Of een lage ronde hals? Kennelijk wil ze er gewoon graag als Moeke Mette-Marit uit zien!

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 02 feb 2018 - 20:26

Misschien vindt ze die hals wel mooi....dat kan ook...

afbeelding van Bea

Bea

vrijdag 02 feb 2018 - 16:11

Muts, moeke...... gewoon omdat het je smaak niet is? Lompe reactie.

afbeelding van Tina

Tina

vrijdag 02 feb 2018 - 16:18

Ik vind dat ook. Lomp en onaardig.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 feb 2018 - 18:47

Elise, ik vind je reactie ook te ver gaan. Respect is het codewoord op MKM, en deze toon is niet respectvol te noemen.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 03 feb 2018 - 15:50

Pfffffff......Ik schrijf dat ze er UITZIET als een muts en een moeke. Niet dat ze het IS! Dat kan toch? We hebben deze site om de kleding te beoordelen toch? Toch niet niet enkel en alleen om in katzwijm te vallen voor deze prinsessen?

afbeelding van zara

zara

zaterdag 03 feb 2018 - 16:17

Ik denk dat ik wel snap wat je bedoelt, elisel. Het is een prachtige vrouw, maar haar avondjaponnen zijn vaak om te huilen, zo duf "folklore-achtig" (en "folklore" past m.i. niet op een koninklijk gala). Deze japon vind ik overigens best meevallen. De lichtgrijze kleur van het kant flatteert en maakt haar volwassen, maar niet ouwelijk. Maar de constante keuze voor een hoge smalle halslijn vind ik best bizar, iedereen weet dat het je boezem twee keer zo groot maakt, en haar hoofd lijkt er boven te zweven. Ik zou haar heel graag eens met een andere halslijn willen zien, (géén carré-lijn, géén pofmouwtjes) maar een v-hals, desnoods een boothals, of grote zijden sjaalkraag, om maar eens wat te noemen...

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 03 feb 2018 - 17:04

Ja, een boothals flatteert haar. Kijk maar naar een van de laatste outfits van dit bezoek. Dan zie je opeens een heel andere vrouw!

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 02 feb 2018 - 11:31

Kate in Alexander McQueen vind ik nou echt een misser. Ubersaai door de kleur en het model. Nee, dan die prachtige Erdemjapon (niet de blauwe maar die andere)...daarin was zij een plaatje.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 02 feb 2018 - 11:39

Neeeeeeee, dat was degene waar ik van dacht "heb je de gordijnen van je hemelbed gehaald?" ☺

Zo zie je maar weer hoe smaken verschillen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 feb 2018 - 13:42

Ik vind deze ook prachtig, en de Erdem in okergeel niet super.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 02 feb 2018 - 11:02

Die jas met bontmuts and bont aan de mouwen vind ik veel te ouwelijk voor Kate. Het is precies een outfit zoals Camilla vaak draagt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 feb 2018 - 13:41

Het bont zit niet aan haar mouwen, maar aan de handschoenen, las ik op twitter. Op de bovenste foto in deze log zie je het bont ook nog niet. Gelukkig, kan ze het ook zonder bont dragen ;).

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 02 feb 2018 - 11:01

O, gelukkig geen Erdem deze dag. Ik vind beide japonnen die ze dit bezoek droeg nachtponnen die je achter gesloten gordijnen draagt maar niet aan de buitenwereld laat zien.
Deze Alexander McQeen vind ik wel mooi.
Ik vind de mantels altijd zo prachtig staan bij Catherine. Alleen bont, dat zouden ze toch allemaal niet meer moeten doen.
Deze Japon van Seraphine is ook weer een plaatje.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 02 feb 2018 - 09:51

Wat leuk dat Ingrid Alexandra er bij was. Zo groeit ze langzaam in het vak en leert ze haar toekomstige collega's kennen. Prima tienerlook met een skinny en een mooie mantel.

De kleur van Kate's mantel vind ik haar schitterend staan. Het bont vind ik niet nodig, daar zijn alternatieven voor. De dagjapon is mooi, maar misschien ook wat te cocktailachtig. Haar avondjapon is mooi, maar de kleur doet niets voor haar en is wel heel bedeesd. Heeft ze zich laten inspireren door de stijl van Mette-Marit? En dat er een band bij de buik/buste niet helemaal goed zit, wijt ik aan de zwangerschap.

Mette-Marit heeft haar eigen stijl. De dagkleding is eenvoudig maar het past wel bij haar. Haar avondjapon vind ik eigenlijk best mooi en voor haar doen best glamoureus.

Sonja vind ik bij alle gelegenheden gepast gekleed en duidelijk aanwezig als de Koningin zonder over de top te gaan.
Marthe-Louise is een stralende verschijning, echt een mooie vrouw. De avondjapon staat haar goed, maar gezien de kleding van de overige royals misschien wat te zomers.
Astrid is echt te veel van alles qua kleur, stof. Zonde.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

vrijdag 02 feb 2018 - 09:06

Catherine heeft toch echt wel smaak . Ook gedurende haar zwangerschap.
Avondkledij van iedereen maar van catherine in bijzonder erg stijlvol.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 02 feb 2018 - 08:49

Het valt me vaak op dat Mette-Marit vaak bijzondere schoenen aan heeft, erg leuk vind ik dat.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 01 feb 2018 - 23:15

de avondjurken: MM opvallend stylish, haar schoonzus opvallend stralend. Beetje bloot tussen de lange mouwen...
Kate mooi zwanger in deze outfit. Kleurtje had iets feller gemogen. Toch feestelijk in deze ingetogen monarchie.

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 02 feb 2018 - 19:28

Van de officiële grote dagfoto’s word ik niet blij. Zo’n sombere uitstraling, door al die donkere kleding op een rij (koningin Sonja uitgezonderd) en ook nog eens zo’ n saaie achtergrond. De jurk die MM op die foto’s draagt toont ouderwets, geeft haar een lijzige uitstraling tot en met de schoenen toe. Ook haar haardracht... dat moet toch beter kunnen, meer passend bij haar gezicht. Misschien boeit het haar allemaal niet zo, maar als dat wel zo is zou ik zeggen ‘laat je op alle fronten eens goed adviseren’.
De avondjapon van de stralende Märtha Louise vind ik erg mooi, evenals de mooie avondjapon in een prachtige kleur van koningin Sonja.
De japon van prinses Astrid: nee. De kleur niet, het model niet, het materiaal niet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 01 feb 2018 - 22:19

Wat vinden jullie van de galajaponnen van de 5 dames? Log is overigens bijgewerkt!

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 01 feb 2018 - 21:29

Mooie kleur blauw de jas van Catherine, Ze blijft maar stralen. Wat knap van haar, ondanks de dikke buik.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 01 feb 2018 - 17:32

Mooie kleur jas. Past bij Noorwegen vind ik. Had pietsje korter gemogen dan wordt t wat vlotter. Erg koud met die panties..maar mogelijk is de auto waar ze instappen goed voorverwarmd.
MM zelfs in haar jurk in de sneeuw?

Ik vind Kate's jurkje lief maar het lijkt net of de band wat scheef zit. En had in dit gezelschap ook een fellere tint mogen zijn. Ziet er verder goed uit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?