De Zweedse Kroonprinses Victoria heeft een nieuwe designer ontdekt! Ze kiest de laatste tijd heel vaak voor kleding van de ontwerpster Camilla Thulin. Ze kiest daarbij voor kleding uit het rek, maar laat ook kleding op maat maken. Een overzicht van de kledingstukken die ze (sommige al meerdere malen) gedragen heeft. Wat vinden jullie van de outfits van deze ontwerpster?

In maart 2017 bij een ontmoeting met leden van de Staatsraad, draagt Victoria een pantalon met dezelfde print als onderstaande mantel en jurk:

Japan, april 2017, mantel

Afbeeldingsresultaat voor camilla thulin kjoleJapan, april 2017, jurk met bloemenprint

Tijdens het bezoek van Frederik en Mary in mei draagt Victoria een rok van Thulin. De rok heeft ze overigens vaker gedragen, ook gecombineerd met een zwarte top.

In juni 2017 tijdens een lunch voor de president van Botswana in een witte jurk met rode bloemen:

 

Tijdens een VN-bijeenkomst, 13 juni 2017, in een roze jurk:

Onderstaand jurkje droeg Victoria bij festiviteiten rond het huwelijk van Astrid Bernadotte, dochter van Graaf Bertil en Gravin Jill Bernadotte. 

Victoriadagen, 15 juli 2017, lichtblauwe op maat gemaakte jurk, een beetje te vergelijken met onderstaande jurk:

Foto ©Royalduo

Ook Koningin Silvia heeft kleding van deze ontwerpster gedragen. Zij droeg een donkerblauwe galajapon tijdens een galadiner in maart.

Wat vinden jullie van de kleding van deze ontwerpster? Neem ook eens een kijkje op haar site, persoonlijk wordt ik er vrolijk van ;).

Foto's ©Kungahuset, screenshots diversen

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sanne

Sanne

woensdag 19 jul 2017 - 15:36

Wat goed ontdekt! En groot gelijk dat ze er graag shopt, mag ze van mij nog wel meer doen.
Ik vind niet alle outfits mooi, die wit met rode jurk is bijvoorbeeld niet mijn favoriet, maar de zwarte, gebloemde midirok vind ik erg mooi! :)

afbeelding van DEP

DEP

woensdag 19 jul 2017 - 13:21

Victoria is een prachtige vrouw. Net als Scandinavisch design heeft zij haar charme door haar klassieke eenvoud. Daarbij dan nog de heerlijke vrolijke jurken van deze ontwerpster en dan straalt zij helemaal. Vooral alle lichtgekleurde jurken vind ik erg mooi en vrouwelijk. Daarom vind ik de koele donkere kleur van koningin Silvia niet zo mooi. Voor haar zou ik een zachtere tint hebben uitgekozen.

afbeelding van zara

zara

woensdag 19 jul 2017 - 08:48

De getailleerde jurken met klein mouwtje en rechte 'koker'rok vind ik verreweg het mooist staan bij Victoria. Leuk, kek, slank afkledend, en vooral de jurk met bloemenprint en brede band aan de zoom staat haar super-elegant. Maar die wijde jurken met rare lompe mouw tot bijna op de elleboog vind ik bijzonder onelegant. Ze doen me een beetje denken aan een verpleegsters-outfit uit de jaren '50. Het zit comfortabel en netjes, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De rood-witte jurk met brede lakcentuur en pofmouwen met elastiek spant de kroon wat betreft lelijkheid. Teveel jurk, te weinig Victoria. (En op een goede tweede plek de oudroze blouse met coucaracha-mouwen...)

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 20 jul 2017 - 14:55

Helemaal met je eens Zara. Ik vind die wijde kleding ook niet mooi staan bij Victoria. Gewoon chique zakelijke getailleerde kleding en misschien eens met een schouderlange bob (wow) dat staat haar het best.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 18 jul 2017 - 23:29

De rose jurk staat haar erg prachtig. Om de 'metamorfose' (want zo mag je het misschien wel noemen) compleet te maken zou ik zeggen: en nu nog een andere, lossere manier vinden om je haar te dragen. Dat zou haar (lieve) gezicht nog liever en zachter en sprekender maken denk ik.

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 18 jul 2017 - 22:04

Wat een leuke kleding ontwerpt Camilla Thulin. Het staat Victoria goed. Ik hoop dat ze meer van deze ontwerpster gaat dragen.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 18 jul 2017 - 21:11

Jurkje in Japan vind ik Victoria zeer goed staan. En idd de fuchsia jurk.
Ik vind dat een bloemmotief gewaagd is, omdat het soms heel tuttig over kan komen en de outfit juist heel ouwelijk maakt.
Dat vind ik ook van het motief op de rok tijdens het bezoek van Frederik en Mary. En de jurk gedragen tijdens het huwelijk van Astrid Bernadotte.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 18 jul 2017 - 22:09

De jurk rond het huwelijk van Astrid Bernadotte komt op mij ook een beetje als een oma-jurk over. Als ze hem draagt valt het mee. Maar wat zit er veel moois tussen. Als ik een iets dikkere portemonnee had en iets slanker was wist ik het wel haha.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 18 jul 2017 - 18:47

Wat een super leuke ontwerpen! . Alles staat Victoria geweldig. Ik vind de witte jurken met bloemen prints het mooist, maar ook de roze jurk en de blauwe verjaardagsjursk staan haar erg leuk. Van mij mag ze nog veel vakantie voor dit trendy merk kiezen.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 18 jul 2017 - 18:23

de roze jurk tijdens de VN bijeenkomst vind ik haar mooi staan ,bij de meeste mensen vind ik dit model niet mooi maar bij Viktoria komt haar model er mooi in uit .
de witte jurk met de rode bloemen vind ik mooi van print .

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

dinsdag 18 jul 2017 - 17:25

Ik vind vooral de fuchsia jurk met witte pumps haar ontzettend leuk en hip staan! Wat een leuke combinatie. Meestal draagt ze kleding wat iets te ouderwets is naar mijn smaak, maar dit is wel heel leuk gedaan! Ook de gebloemde rok is erg leuk! Ik zou hem zelfs misschien wel kopen, als ik rich and famous was ;-)

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 18 jul 2017 - 16:57

Wat een mooi merk voor Victoria!

De lichtblauwe verjaardagsjurk en de gebloemde jurk in Japan springen er voor mij uit.
Even snel omrekenen van kronen laat volgens mij ook zien dat het niet eens een bizar duur merk is.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 18 jul 2017 - 15:52

Ik vind de gebloemde jurk in Japan erg mooi staan en ook de fuchsia jurk staat haar goed. Ik snap wel dat Victoria hier goed kan slagen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 18 jul 2017 - 15:37

Welke kledingstuk van Camilla Thulin vinden jullie het leukst?

Ik ben verzot op het witte jurkje met rode bloemen, en ook de zwarte midirok met roze bloemen vind ik geweldig!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?