Prinses Laurentien is al een aantal keren gesignaleerd met oorhangers die perfect bij haar passen: een groen knopje met een donkere hanger er aan. Perfect, want we zien Prinses Laurentien veel in de kleur groen, liefst gecombineerd met zwart! Dat wist blijkbaar ook een goede bekende van haar. Want: diegene kocht de oorhangers bij Lara Design, en gaf ze aan haar kado. De oorhangers zijn voor € 69,- in verschillende kleuren te bestellen in de webshop van Lara Design, maar zijn ook te koop via By Belle en bij Cinq in Amsterdam.

Lara Design. Ik had nog nooit van dit sieradenmerk gehoord. Jullie wel? Daarom vond ik het leuk om eens te kijken wie er achter dit merk zit. Marcella Lauwerens is de eigenaresse. Zij ontwerpt al 20 jaar haar eigen collectie sieraden, en richtte haar bedrijf Lara Design destijds op. Ze levert inmiddels aan winkels in heel Nederland. En sinds een tijdje is daar een webwinkel bij gekomen. De sieraden van hoge kwaliteit, worden zorgvuldig vorm gegeven, waarbij goed wordt gelet op de kleurstelling. In haar webshop zijn heel wat sieraden te bewonderen, voor een redelijke prijs. Dus wil je graag net zulke oorhangers als Prinses Laurentien? Sla dan je slag, en neem een kijkje op de website van Lara Design. 

Winactie:

Deze oorhangers winnen? Neem dan een kijkje op mijn instagram account wat je moet doen om kans te maken: https://www.instagram.com/royalfashionblog.twor/ (in overleg met Josine wordt deze winactie ook hier gedeeld).

 

Foto's ©PPE en ©Lara Design

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 13 apr 2019 - 09:20

Ik doe niet mee. Sorry maar ik kan ze niet mooi vinden. Te groot en te grof. Het materiaal en het model spreken mij ook niet aan.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 13 apr 2019 - 10:07

Hoef je geen sorry voor te zeggen hoor! Ieder z'n eigen smaak, toch?

afbeelding van car

car

zaterdag 13 apr 2019 - 07:43

Jaaa ik doe graaag meee :))

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 13 apr 2019 - 10:07

Leuk! Op mijn instagram kun je lezen hoe je kunt winnen, zie de log.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 12 apr 2019 - 18:23

WIN: na het weekend worden de oorhangers verloot. Doen jullie nog even mee?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 09 apr 2019 - 17:34

Wat een super leuke outfit. Mooie oorhangers, maar mij staan ze helaas niet. Vind Laurentien een super leuk mens maar wie geeft haar eens een mooier kapsel?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 12 apr 2019 - 19:29

... en wenkbrauwen?!!

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 12 apr 2019 - 18:49

En toch....ik zag haar vorig jaar bij koningsdag in Groningen van dichtbij en haar kapsel ziet er in het echt heel leuk en bij haar passend uit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 09 apr 2019 - 14:56

Wat vinden jullie van deze oorhangers?

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 09 apr 2019 - 15:13

Als ik ze zou winnen dan verloot ik ze onder de mede MKM-ers :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 09 apr 2019 - 17:52

Dat mag altijd natuurlijk! Vinden veel mensen hier vast geen probleem ;).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?