Vanavond houden Prins Carl Philip & Sofia Hellqvist een privefeest. Hier alvast een livestream!

Deze LIVEBLOG wordt steeds aangevuld!

Het bruidspaar komt aan. Sofia draagt een prachtige lichtblauwe jurk van de ontwerper Zuhair Murad.

Sofia's jurk van Zuhair Murad bij het model:

Koning Carl Gustaf en Koningin Silvia arriveren direct na Prins Carl Philip en Sofia. Koningin Silvia gaat gekleed in een lange groene broek met een jasje. Het is me een raadsel waarom ze geen galajurk draagt. 

Prinses Madeleine en Chris O'Neill arriveren als allereerste op de plaats van bestemming: Skeppsholmen. Zij varen namelijk niet met het schip mee, wat niet vreemd is als je rekening houd met Madeleines toestand. De bevalling kan ieder ogenblik beginnen, en op deze manier kunnen ze - indien nodig - snel weg.

Kroonprinses Victoria en Prins Daniel arriveren samen met Kroonprinses Mette-Marit, Prinses Martha Louise en Ari Behn. Kroonprins Haakon arriveert later per auto bij Skeppsholmen, net als Madeleine en Chris (die het feest al tijdig weer verlieten).

Met dank aan The Royal Sandi kan ik jullie melden dat Kroonprinses Victoria een nieuwe galajurk van Jenny Packham draagt. Grappig detail: ook bij het pre-weddingdiner van Madeleine en Chris droeg ze een nieuwe galajurk van Jenny Packham.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 13 jun 2015 - 13:21

Ik vind het een schitterende jurk en ik vind hem helemaal passen bij de gelegenheid en denk ook bij haar persoonlijkheid. Hier word ik blijer van dan van het tuttige en hypocriete jurkje dat ze draagt bij het interview

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 13 jun 2015 - 13:13

Sofia ziet er schitterend uit in deze sprookjesjurk. Hij is wel wat bloot, maar het is dan ook feest en zij is het stralend middelpunt, dus dat moet kunnen. Wel verstandig dat de split is dichtgemaakt tot de knie, want een bloot dijbeen gaat voor een aanstaande prinses wat te ver. Het bovenstuk is volgens mij inderdaad ook een tikje pikant, in closeup zie je een verleidelijke cleavage. Maar ja, dan moet je wel extra goed kijken. Ik vind dat hierbij wel kunnen, de totaalindruk is romantisch en smaakvol.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 13 jun 2015 - 11:14

Ik vraag me af: heeft Sofia nu huidskleurige stof onder het blauwe bovenste deel van de jurk? Of is het gewoon blote huid wat je er onder ziet? Had even flink ingezoomd op een foto. Oei, dan bedekken de kraaltjes ook maar precies het juiste gedeelte. Dat zou ik persoonlijk wel jammer vinden. Als het huidskleurige stof is, hebben ze wel heel exact de juiste kleur van haar huid weten te vinden. Verder vind ik het overigens nog steeds een prachtige jurk hoor! Vroeg het me gewoon even af.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 13 jun 2015 - 11:41

Ik denk wel dat er een stofje onder zit, anders zou de grote tattoo op haar zij zichtbaar zijn.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 13 jun 2015 - 12:21

Die had ze meen ik toch laten verwijderen?

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 13 jun 2015 - 13:00

De laatste vakantie zat ie er nog... Ze heeft wel andere tattoos laten verwijderen

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 13 jun 2015 - 13:25

Ok, dan ben ik daar denk ik mee in de war. Dank je wel!

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 13 jun 2015 - 10:22

Overigens een schitterende jurk van Madeleine!

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 13 jun 2015 - 10:22

Blauwe jurk van de bruid... zou ik ook wel willen hebben.... Prachtig. Alleen mij zou die niet zo mooi staan vrees ik... :-(. Split misschien voor mooi net iets te ver dichtgemaakt (al snap ik ´m wel).
Koningin Silvia ziet er mooi uit (oogt jong) als snap ik die broek ook niet voor deze avond. Net zoiets als Mabel bij huwelijk van Victorie en Daniel... De koning.. kan die beste man nou nooit eens lachen en vriendelijk gebaar maken tegen z´n vrouw?
Victoria en Daniel zien er super uit.
Madeleine... Ze is niet slank zwanger maar wel heel mooi!
Mette Marit ziet er leuk uit. Past bij haar stijl. Misschien ook bewust wat ´tuttiger´ i.v.m. haar tijd voor ze met Prins Haakon was.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

zaterdag 13 jun 2015 - 10:16

Jeetje.... waarom andere vrouwen zo labelen als moeke en ordinair!? Er is niks mis met moeder zijn of sexy. Er is daarentegen wel heel veel mis met oordelen over heel gewone menselijke eigenschappen. Een wereld die in rep en roer is als het gaat over het meest natuurlijke wat er is, naakt, borstvoeding, sex en liefde. Hypocrisie en onderdrukking ten top.

Zo... dat moest ik ff kwijt

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 13 jun 2015 - 10:27

@MrQQQU: er wordt niet zozeer geoordeeld over die gewone menselijke eigenschappen, maar of het gepast is bij zo'n gelegenheid als deze. Als mensen in hun babydoll rondrennen in hun slaapkamer: prima! Alleen je gaat er niet mee naar een feest. Elegantie en stijl horen bij royalty en een split tot je lies legt de nadruk op andere dingen dan elegantie.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 13 jun 2015 - 12:06

volledig mee eens

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 13 jun 2015 - 10:16

Ohhhh, ik ben echt verliefd op de jurk van Sofia. Wat een prachtige kleur.

Kledingkeuze van kermit, uh Silvia, snap ik echt niet.

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 13 jun 2015 - 10:49

Ik moest niet aan een kikker denken. Ik vond haar er alleen jonger uit zien. Wel zeker anders als anders. Maar vaak zijn de jurken van Silvia ook veel van het zelfde (wel mooi). Misschien zou ze eens iets heel anders qua jurk moeten proberen i.p.v. een broek. Bijv. andere stof / geen kant...

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 13 jun 2015 - 10:15

Koningin Silvia's keus voor een groen broekpak is heel vreemd. Die kleur vind ik veel te hard en jee, een rok of een jurk staat toch veel feestelijker? Nee, ik snap er niets van. Misschien heeft ze zich daarna nog omgekleed en is dit alleen voor de boottocht.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 13 jun 2015 - 10:09

Sofia ziet er prachtig uit. Wat een bombshell. Ze doet me aan filmsterren uit de jaren 50 denken. Die split dichtgemaakt tot de knie vind ik helemaal prima. Op dit moment ook wel verstandig waarschijnlijk, al had ik het ook wel hilarisch gevonden als ze een jurk in cobra print had gekozen... ;)

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 13 jun 2015 - 09:39

Prachtig zoals de dames er uit zien. Sofia's jurk is erg leuk en goed dat ze de split verlaagt heeft. Madeleine en Victoria zien er echt heel mooi uit. MM heeft een jurk aan, die ik zelf niet snel zou kiezen, maar past wel precies bij haar. Wat ik niet begrijp is dat Silvia in een broekpak verschijnt. Dat had ik van haar echt niet verwacht. Ze is altijd zo voor stijl. Ik vind dan ook dat ze totaal uit de toon valt. Ik ben heel benieuwd naar vanmiddag.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 13 jun 2015 - 09:33

Veel nieuwe beelden van gisteravond toegevoegd! (Helaas blijft het onderste gedeelte van de log aan de linkerkant staan, en alles handmatig wijzigen is een beetje erg veel werk. Hopelijk stoort het jullie niet, en genieten jullie van de log!).

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 13 jun 2015 - 09:07

Broekpak Zweedse koningin inderdaad een verrassing. Ze wijkt nooit af van wat wordt verwacht. Maar staat haar wel heel mooi!

Kleur jurk van de bride-to-be is super. Kleur doet zo veel. De jurk van Victoria had ook meer voor haar gedaan in een opvallende kleur. Maar mogelijk wilde ze niet de aandacht wegtrekken.

afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 13 jun 2015 - 08:46

Ik heb helemaal geen moeite met de split ! Alsof andere royals nooit een spilt dragen , heb je de lichtblauwe jurk van Kate al eens gezien ?
Die split is nog veel hoger , en we maken we er zo een probleem van door haar achtergrond maar ze is veranderd en doet nu ook geweldige dingen met haar stichting en ze word vast een prachtige prinses , kunnen we ons daar op focussen ?!
En Madeleine is erg zwanger maar ik heb respect dat ze hier kan komt want de baby zou elk moment kunnen komen en toen ik hoogzwanger was had ik daar echt geen zin en wilde ik alleen maar op de bank liggen.....
En ja zwangere vrouwen zijn nou eenmaal aangekomen en zien er wat ronder uit hier en daar , is dat zo gek?
Victoria ziet er zoals altijd weet prachtig uit !
En ja Mette Marit , de jurk past echt bij haar en als ze wat aangekomen verbloemt hij goed .
Maar omdat de jurk strak zit vind ik het geen bloempot !
Sorry ik ben een beetje kritisch op jullie maar dit moest ik even kwijt ;)

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 12 jun 2015 - 23:47

Sofia lijkt op haar schoonmoeder vind ik!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 12 jun 2015 - 23:04

Echt een Mette-Marit-jurk met die bloemen en hooggesloten. Ik vind het enig dat ze zó zichzelf blijft.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 13 jun 2015 - 08:14

Ha, ha! Enig dat ze zo'n moeke blijft! Ik zie haar liever iets eleganter. Kan best zichzelf om blijven hoor.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 12 jun 2015 - 23:37

Volgens mij is MM een paar kilootjes bijgekomen. Die jurk maakt haar natuurlijk ook niet echt slank.

afbeelding van juliette

juliette

vrijdag 12 jun 2015 - 22:51

Sofia ziet er prachtig uit , ze heeft een geweldige stijl : chique maar toch sexy
De rest ziet er ook geweldig uit , Silvia iets minder in dat pak ?!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 13 jun 2015 - 08:06

Ja, ik snap echt niet dat Silvia een pak draagt...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 13 jun 2015 - 08:20

Same here...

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 12 jun 2015 - 22:19

Sofia is een hele mooie vrouw, die kan erg veel aan denk ik. Kleur van de jurk vind ik heel mooi, het model niet zo heel bijzonder. De split die in de jurk van het fotomodel zit vind ik heel mooi, maar dat kan Sofia inderdaad niet aan natuurlijk. De jurk was m.i. dan toch wel beter tot zijn recht gekomen (met hoge split bedoel ik).

Madeleine is inderdaad erg zwanger en Mr. O'Neill lijkt ook wat uit te dijen!

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 12 jun 2015 - 22:39

Ik ben het eens met je opmerking over de split. Het zet me ook aan het denken. Kan het echt niet: een toekomstige prinses met een split als die in de jurk van het fotomodel?

afbeelding van Knoxus

Knoxus

zaterdag 13 jun 2015 - 10:07

Mijns inziens moet je je als (toekomstig) prinses wel enigszins representatief gedragen. Je bent toch een beetje het uithangbordje van je land. Daar hoort wat mijn betreft ook wel enige terughoudendheid bij wat betreft sexy kleding. Zeker als je in het verleden naaktmodel geweest bent en aan reality programma's mee hebt gedaan. Dat is niet enorm prinses-achtig natuurlijk.
Maar uiteindelijk is ze daar ook wel weer vrij in om zelf te bepalen natuurlijk.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 13 jun 2015 - 02:17

marinde@ Laat die splitten en al dat blote gedoe maar over aan de filmsterren en andere jetset personen!. De koningshuizen moeten, alsjeblieft, hun koninklijke, elegante uitstraling behouden en normen en waarden blijven respecteren! En...heel belangrijk een voorbeeld blijven voor anderen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 12 jun 2015 - 22:46

Juist door haar achtergrond als bikinimodel is het heel verstandig dat ze de split een stuk korter heeft laten maken. Dat scheelt weer kritiek.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 12 jun 2015 - 23:22

Ja, dat snap ik! Maar wat vind je: kan een -toekomstige- prinses nooit een jurk met zo'n split dragen?

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 12 jun 2015 - 23:59

@Marinde, ik vind niet dat ze zo'n split kan dragen. Het is nogal ordinair. Alleen de oplossing die ze nu heeft bedacht: de split véél lager laten sluiten, doet afbreuk aan de jurk. Aan de achterkant kun je zien dat het net een rokje is (Edit: oh nee, dat was dat andere model zie ik nu). Dus het effect van de jurk gaat teniet op deze manier. Dat is toch jammer.

Er zijn al genoeg van die superordinaire zangeressen die nagenoeg ontbloot optreden, laat het koningshuis nou elegance uitstralen. Dat is pas genieten, toch?

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 12 jun 2015 - 23:40

Van mij mag ze! Ze heeft een prachtig figuur en ook dijbenen zijn gewoon onderdelen van ons lichaam. Niet lelijk of vulgair. Lage decolletés, waar Maxima ook niet vies van is, zijn ook geaccepteerd, zeker bij bruiloften. Maar ik begrijp dat ze het niet doet hoor. Echt iedereen zou er schande van spreken, zeker bij haar. Oneerlijk, eigenlijk. Haar toekomstige schoonvaders gedrag in het verleden was ook niet bepaald onbesproken.
Maar wat anders: die zus van de koning, Brigitta (?), die heeft de dresscode wat mij betreft niet helemaal begrepen of is dit nu ook al mooi? Dat vind ik nu echt totaal fout.
Mette-Marit zou ik graag ontmoeten. Een vrolijke, oprechte vrouw, lijkt mij. Haar stijl is zó eigen, kan ik wel waarderen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 12 jun 2015 - 23:31

Daar zei Paula wat over, dus dat kun je beter aan haar vragen. Van mij hoeft het niet, maar dat is wat anders dan wel of niet kunnen. De jurk zoals die nu is vind ik prima, en nogmaals ik vind het verstandig dat ze hem heeft laten vermaken.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 12 jun 2015 - 21:42

Wat een prachtige jurk draagt Sophia, wat staat lichtblauw haar goed! Ik heb even naar het interview gekeken, goh wat zijn ze verliefd, jammer dat ik geen Zweeds spreek!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 12 jun 2015 - 21:25

Sophia ziet er mooi uit, dat lichtblauwe flatteert haar enorm. Victoria ook prachtig en Madeleine erg zwanger zullen we maar zeggen.
Mette-Marit heeft weer zo'n hooggesloten bloemetjesjurk aan. Ze ziet er uit als een theemuts, zo ontzettend moeke-achtig!. Jammer, het is zo'n mooie vrouw. Als ik haar was zou ik een (andere) stilist nemen.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 13 jun 2015 - 10:54

Helemaal mee eens. Madeleine inderdaad erg zwanger. Na haar eerste baby is ze dikker gebleven heb ik de indruk. En de stijl van Mette-Marit heb ik nooit kunnen waarderen, een enkele uitzondering daargelaten. Haar haar is ook veel te blond naar mijn mening.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 12 jun 2015 - 21:14

Sofia heeft echt een mooie jurk, vind ik! Had ik niet verwacht van haar. Gelukkig heeft ze haar kledingstijl veranderd en is het allemaal wat koninklijker geworden.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 12 jun 2015 - 20:39

Sorry, ik kan even niets plaatsen, problemen met de caches. Heb al lang meer beelden, maar helaas!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 12 jun 2015 - 20:13

Ziet er voor morgen veelbelovend uit. Wat een beeldige jurk heeft ze aan. Ook de kleur is heel mooi.
Ze zal vast een mooie bruid zijn.
@AnnekeM, de split valt net boven de knie. Vind je die dan nog te hoog? :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 12 jun 2015 - 21:04

Op deze foto prima, maar ik zag een foto waar de jurk blijkbaar opwaaide en het halve dijbeen ontblootte. En dat kan ik niet echt koninklijk vinden...

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 12 jun 2015 - 22:55

Deze jurk kan onmogelijk een ontbloot dijbeen laten zien! Echt absoluut onmogelijk!

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 12 jun 2015 - 22:46

Heb je een linkje naar die foto? Ik ben nl. benieuwd hoe de wind een jurk die zover dichtgemaakt is toch een ontbloot dijbeen kan veroorzaken.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 12 jun 2015 - 23:30

Ik heb geen foto van een open gewaaide jurk, dat zei iemand anders (sorry, tijdens het reageren kan ik even niet zien wie).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 12 jun 2015 - 21:16

Sofia's jurk is tot net boven de knie (vanaf de bovenkant) dichtgemaakt. De officiële versie van de jurk is tot bijna bovenaan, dus ze heeft hem mijns inziens netjes laten vermaken. Maar iedereen mag/kan daar gerust anders over denken hoor!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 12 jun 2015 - 20:07

Oh wat leuk dat jullie al zo snel foto's hebben. Sofia ziet er mooi uit, maar de split in de rok had voor mij niet zo hoog gehoeven. Ben heel benieuwd naar foto's van de jurk van Victoria. Ze lijkt er weer super mooi uit te zien!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 12 jun 2015 - 21:44

AnnekeM@ Sophia zou wel gek zijn om zo'n risico te nemen, heb je wel goed gekeken of ben je in de war geraakt door de modellen foto's?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 12 jun 2015 - 22:25

Ja hoor, ik heb goed gekeken. Was te zien op de livestream. Gelukkig maar dat ze niet voor het originele modele gekozen heeft :-)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?