Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven hebben vrijdagmiddag 10 maart de galerij-tentoonstelling CANADESE INUIT KUNST in Museum Volkenkunde in Leiden geopend. Aanleiding voor de tentoonstelling is het 150-jarig bestaan van Canada.

Bij een opening hoort natuurlijk feestelijke kleding. Prinses Margriet koos voor een witte tweedelige combinatie, die we eerder zagen in 2011. Bij het witte pakje droeg de prinses rode accessoires. Naar eigen zeggen een verwijzing naar de Canadese vlag. 

Rode ketting:

Rode oorhangers, ik vermoed van Lott Gioielli:

En last but not least de rode broche in de vorm van een esdoornblad: het symbool van Canada. 

En natuurlijk verdient de stropdas van de professor ook wat aandacht. Op zijn das prijken -hoe kan ook anders?- .... margrieten! 

 

 

 

 

Margriet droeg het pakje al eerder. 
In het Teyler Museum bijvoorbeeld. 
En tijdens het jubileum van het Rode Kruis. 
 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 13 mrt 2017 - 20:20

Wat zijn Margriet en Pieter toch een leuk stel. Prachtig dat witte pakje alleen vind ik het jasje niet mooi zitten. Te ruim vooral aan de voorkant. Verder zien ze er beide geweldig uit.

afbeelding van Mary

Mary

maandag 13 mrt 2017 - 18:11

Prinses Margriet ziet er goed gekleed uit! Mooi pakje! Doet me op een of andere manier denken aan het rode Valentino mantelpakje van Maxima ( http://www.modekoninginmaxima.nl/mijn-top-10-jet ).
Kleuren overduidelijk geïnspireerd door Canada :-).

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 13 mrt 2017 - 16:13

Wat een goede en chique smaak heeft Prinses Margriet toch ! Ja, heel chic, dit witte pakje met die leuke sluiting !

afbeelding van Chantal

Chantal

maandag 13 mrt 2017 - 14:24

Prachtig! Ik vind prinses Margriet er schitterend uitzien. Wat een ontzettende lieve uitstraling heeft deze prinses. En wat een figuur voor deze leeftijd. Ook de stropdas van de professor, een erg leuk detail. Ik heb niets anders dan lof over dit leuke stel.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?