Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden is donderdagavond 4 april 2019 in de Pieterskerk in Leiden aanwezig bij het galadiner van de The Netherland-America Foundation (NAF).

De NAF zet zich in om de vriendschapsbanden tussen Nederland en Amerika te bevorderen. Het doel van het galadiner is om fondsen te werven voor studiebeurzen en uitwisselingsprogramma’s. Het is voor het eerst dat de stichting een galadiner in Nederland organiseert naar het Amerikaanse voorbeeld van het jaarlijkse Peter Stuyvesant Ball in New York. Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn beschermpaar van de NAF.

Outfit

Prinses Margriet ging gekleed in een galajapon met dierenprint. De japon is geen ontwerp van Addy van den Krommenacker. Naar de ontwerper wordt nog gezocht.

 

 

Foto's ©PPE/Albert Nieboer

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 06 apr 2019 - 22:10

Het is een leuke jurk, maar niet echt een galajurk. Wat ziet prinses Margriet er hier oud en mager uit. Ze straalt wel. Ik vindt het een lieve, aardige vrouw.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 06 apr 2019 - 16:12

Zij en Pieter stralen uit dat er nog volop actie in hun huwelijk is! Waanzinnig!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 06 apr 2019 - 13:24

En om de rechterpols de prachtige gouden band van haar schoonmoeder, wijlen mevr. van Vollenhoven. Prachtig!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 06 apr 2019 - 12:42

Ach wat ziet Margriet er (zoals altijd) weer mooi uit! Prachtige japon. Zij raakt altijd net het chique aan, ik vind haar ook echt een goed geklede dame zonder ovendrevenheden.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zaterdag 06 apr 2019 - 12:19

Hoewel de jurk een beetje een strand uitstraling heeft (bruin badpak en slippers eronder) staat hij haar goed. Ketting is too much, oorbellen waren al genoeg. Als de prinses de halsuitsnijding te laag vond had ze deze met dit overslagachtige model makkelijk iets hoger kunnen laten maken. Ik zie dit vaak bij royals dat ze bij ontwerpen het decolleté minder laag laten maken.

afbeelding van Marly

Marly

zaterdag 06 apr 2019 - 11:21

Prachtige jurk, flatteert haar heel goed en wat is deze vrouw jeugdig! Ketting hoeft wat mij betreft niet, jurk is mooi genoeg en staat wat rommelig maar al met al een mooi plaatje!

afbeelding van Maria04

Maria04

zaterdag 06 apr 2019 - 10:56

Mooie jurk, past uitstekend bij een dame van 76 jaar. Prinses Margriet weet echt wel wat haar wel of niet staat!
De huid wordt bij het ouder worden niet mooier, en een rimpeltje hier...een ouderdomsvlek daar, hoeft niet ten toon gesteld te worden. Kijk eens naar haar stralend uiterlijk, de ogen, en die innemende lach!

afbeelding van Celeste

Celeste

zaterdag 06 apr 2019 - 23:33

Dat prinses Margriet echt wel weet wat haar staat ben ik niet met u eens.
Bruintinten flatteren alleen herfsttypes.
Dat zij haar haren bruin verft, wil niet zeggen dat zij een herfsttype is.

afbeelding van AnneR

AnneR

zondag 07 apr 2019 - 07:56

Ik ben geen 'herfsttype', heb blauwe ogen en lichtbruin langzaam grijswordend haar en draag allerlei tinten bruin. Bruin is ook niet sec bruin, hè. Het ene staat me wel en het andere niet. Bij de kleurenanalyse wordt trouwens niet meer gesproken over seizoenstypen, maar veel genuanceerder over kleuren. Zoveel leuker en verrassender !

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 06 apr 2019 - 10:13

Elke vrouw van die leeftijd die in een flamboyante dierenprint en gouden schoenen naar een galafeest gaat kan in mijn ogen helemaal absoluut in het geheel niets meer verkeerd doen.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

zaterdag 06 apr 2019 - 23:00

Helemaal mee eens!

afbeelding van AnneR

AnneR

zondag 07 apr 2019 - 08:00

Yes, Merel! En een prachtig statement collier... iets anders zou wegvallen op deze japon. Gala en dan de vlotte versie :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 06 apr 2019 - 08:53

Ik vind het ook erg mooi staan. Graag zou ik willen weten waar zij deze jurk gekocht heeft of wie het ontworpen heeft, maar helaas nog niet gevonden.

Addy van de Krommenacker heeft Afrika prints, dus ik dacht aan hem. Maar helaas, ik heb een mail ontvangen dat het dit keer geen ontwerp van hem is. Maar van wie wel?

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 06 apr 2019 - 07:29

WoW! Fantastisch! Di staat haar zo mooi! Eens niet de harde blauwe jurk! Alleen de ketting vind ik afschuwelijk terwijl hij wel mooi staat bij de jurk en dat beetje donkere in de hals is gied accent maar toch...
Ik wil ervoor tekenen zo fit als zij is op leeftijd!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 06 apr 2019 - 00:32

Normaal vind ik prinses Margriet altijd goed gekleed. Dit is een uitzondering. Jammer

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 05 apr 2019 - 23:57

Eens met Suus. Dit zullen weinigen verwacht hebben die zichzelf in gala hebben gestoken.
En ik vind m ook niet flatterend.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 05 apr 2019 - 22:35

De japon staat haar goed, maar gala is het mijn inziens niet. Gewoon een mooie maxi-jurk. Wat mij betreft daarom under dressed.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?