Prinses Laurentien heeft op donderdagavond 22 september in Boekhandel Paagman een lezing gehouden, waarbij iedereen die wilde aanwezig kon zijn. Tegelijkertijd werd het boek dat ze samen met Jeroen Smit schreef - 'Nog lang en gelukkig' - gepresenteerd!

Tijdens deze gelegenheid droeg Prinses Laurentien een donkerblauwe skinny broek, een top met donkerblauwe print en een oversized roze mantel.

Afgelopen weekend was Prinses Laurentien aanwezig bij de 4e editie van de Kids Climate Conference. Het is niet voor het eerst dat ze hierbij aanwezig is! Laurentien is hierbij jaarlijks aanwezig in het kader van de door haar opgerichte Missing Chapter Foundation. 

Dit jaar ging Prinses Laurentien gekleed in een blauw shirt van de Kids Climate Conference, een zwarte skinny broek en een lange blauwe blazer. 

Goudkleurige oorhangers:

Wat vinden jullie van deze twee outfits van Prinses Laurentien?

Foto's ©Boekhandel Paagman, ©Kids Climate Conference

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

woensdag 28 sep 2016 - 16:27

Deze grote oversized jassen zijn helemaal van nu. Persoonlijk vind ik ze mooier als overjas dan als blazer. Ze ziet er prima uit, geen rare frutsels of meisjesdingetjes.
Ik zal wel weer de enige zijn die haar kapsel leuk vind maar dat maakt me niet uit. Wenkbrauwen niet te geprononceerd. Helemaal goed wat mij betreft.

afbeelding van Jannie

Jannie

woensdag 28 sep 2016 - 15:50

De kleur roze kan ze goed hebben, maar verder kan het me niet bekoren. Beetje badjas-stijl.

afbeelding van Els

Els

woensdag 28 sep 2016 - 12:06

Je ziet dat Laurentien meer op haar gemak is bij deze activiteiten dan laatst bij Prinsjesdag. Dan moet ze plotseling statig zijn. Ook in deze kleding is ze veel meer op haar gemak. Ik vind beide outfits van haar erg passend en ben blij dat dit beide rustige outfits zijn. Gelukkig geen broek met print, persoonlijk vind ik dat niet staan bij Laurentien. Een shirt met print kan wel, maar graag rustige, uni kleur broek.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 28 sep 2016 - 09:09

Leuk, die roze jas, mooie kleur en ik vind 't haar goed staan. De skinny broek past haar ook goed, dat moet ze vaker doen. Leuke combinatie zo. Toch vind ik de blauwe jas wat vreemd doordat er schoudervullingen in lijken te zitten. En haar kapsel ziet er ronduit onverzorgd uit. Jammer, als het kapsel weer in orde is vind ik haar er kék uitzien.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 28 sep 2016 - 07:49

De kleuren heel mooi bij elkaar en ook de roze 'blazer' leuk. Alleen jammer dat het geen blazer is maar een badjas, wat een vreemd gewaad zeg!
Oversized is leuk maar dit is wel heel comfortabel! Beetje zo'n onesie van fleece

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 27 sep 2016 - 22:32

Ik vind die roze mantel wel erg leuk en de kleur flatteert.... Maar dan beter op een slank donkerblauw broekje van normale lengte met blauwe schoenen/pumps.
Dit matcht helaas niet. Jammer.
De jassen zijn sowieso erg royaal. Dat kan best een maatje kleiner.
Super om haar interactie te zien. Doet ze heel goed!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 sep 2016 - 21:44

Oh af jammer.. Was ze gewoon bij de boekenwinkel om de hoek en heb ik dat gemist... Ik Laurentien al met Prinsjesdag gezien, maar toch...
Wat een rommeltje die outfit. Leuke jas, leuke schoenen, leuke broek en top bij de boekenpresentaie maar alles bij elkaar weer geen match. Haar zit wel leuk
De donkerblauw outfit bij de Kids Climate conferentie vind ik helemaal niets, maar wat een enthousiasme en energie straalt ze uit!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 27 sep 2016 - 22:10

Ah jammer, had ik dat geweten, dan had ik je even getipt! Ik wist 1 dag van tevoren of zo dat ze er zou zijn, maar niet dat je er naar binnen kon. Daarvoor moest je je overigens wel aanmelden (gratis). Altijd leuk, een royal in het echt zien ;).

De broek en de top passen mijns inziens prima bij elkaar, maar ik snap die roze mantel er gewoon niet bij.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 27 sep 2016 - 20:13

Die goudkleurige oorhangers zijn modern en mooi !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 27 sep 2016 - 19:49

Met name de blauwe outfit vind ik wel leuk. De donkerblauwe broek en bijpassende top vind ik ook leuk, maar ik snap de roze blazer er niet helemaal bij.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?