Prinses Laurentien was gisteren aanwezig bij het eerste Nationale Parken festival! Het festival werd gehouden in de Fokker Terminal in Den Haag. Laurentien leidde er onder andere een dialoog met de Raad van Kinderen. 

Ook haar oom, Pieter van Vollenhoven, was aanwezig bij het festival. Hij heeftadvies gegeven over een concept voor het behoud en de ontwikkeling van de natuur in parken, in combinatie met geld verdienen met deze parken. De begroeting tussen de twee aangetrouwde familieleden? Die was hartelijk!


Prinses Laurentien ging gekleed in een lange zwarte pantalon, een rode blouse en een zwart vestje.Ze maakte haar outfit compleet met een fleurige sjaal in zwart, rood en blauw en met bekende doorzichtige oorhangers en een bijpassende armband.

- advertentie -


Wat vinden jullie van deze outfit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 19 mrt 2016 - 19:14

Ik vind deze outfit prima, ze ziet er goed uit, en zwart met rood is altijd een goede kleurencombi.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zaterdag 19 mrt 2016 - 18:46

Leuke enthousiaste vrouw, Laurentien.
En inderdaad is op de kleuren ditmaal niets aan te merken, maar het blijft een samengeraapt zooitje aan kledingstukken.
Laurentien komt ermee weg door haar betrokkenheid en vrolijke uitstraling. Ik vind haar geweldig.

afbeelding van Els

Els

zaterdag 19 mrt 2016 - 08:48

De outfit is niet heel duidelijk te zien, maar is dit keer simpeler van kleur, effen zwart met effen rood, waarbij het enige kleuraccent in de lange sjaal zit. Voor mij heel goede outfit waar niets op aan te merken is. En dat zijn we van Laurentien niet gewend, ha ha

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 19 mrt 2016 - 19:13

De foto's op zich zijn heel scherp, maar omdat ze in een tweet geplaatst zijn, zijn ze heel klein. Als je op de tweet klikt, zie je de foto's beter en is haar kleding veel beter te zien.

Hier nog een link met foto's van dezelfde fotograaf: http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=17-03-2016%20The

En van Patrick van Katwijk: http://www.dutchphotopress.com/event/2102-princess-laurentien-and-pieter...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?