De Belgische Prinses Elisabeth - Hertogin van Brabant - is vandaag 16 jaar geworden! Nog twee jaar, dan is ze volwassen, en zullen we haar vermoedelijk meer gaan zien (al zien we haar natuurlijk nu ook geregeld). In verband met haar verjaardag zijn er drie nieuwe foto's vrij gegeven. Op 2 van de foto's draagt de Prinses een cashmier trui met grote colkraag in cremekleur. Op de andere foto draagt ze een witte blouse.

Foto

Foto

Foto

Is er iemand die haar coltrui en blouse herkent? En wat vinden jullie van deze foto's en van Elisabeth's outfits?

Graag in jullie reacties rekening houden met het feit dat Prinses Elisabeth nog geen 18 jaar is. 

Foto's ©Belgian Royal Palace

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 28 okt 2017 - 11:48

Knappe jonge dame met een open blik. Nog proficiat, prinses Elisabeth. Geniet van je jeugd.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 25 okt 2017 - 16:49

Time files, wat een dame alweer. Ze lijkt op haar vader en leuk dat ze zich zo eigentijds kleedt. Heel benieuwd hoe zij zich gaat ontwikkelen, zowel persoonlijk al qua kledingstijl. Leuk dat we straks weer flink wat koninginnen krijgen, allemaal met hun eigen uitstraling en talent.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 25 okt 2017 - 16:36

Wat een een mooie foto's! Ze lijkt op haar vader en heeft de zachte uitstraling van haar moeder. Sjonge 16 jaar alweer. Ze lijkt me heel aardig.
Leuk die vlotte kleding!
Heel benieuwd hoe zij zich in de toekomst gaat ontwikkelen (op modegebied;). Ze heeft nu al smaak en/of luistert goed naar het advies van haar moeder bv.

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 25 okt 2017 - 16:20

Wat mooie jonge vrouw!!

afbeelding van Molly

Molly

woensdag 25 okt 2017 - 20:10

Je hebt gelijk. Ze lijkt inderdaad op haar overgrootmoeder. Het wordt echt een jonge dame nu. Als je naar oude foto's kijkt zie je ook een gelijkenis met haar zusje.

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 25 okt 2017 - 14:39

Wat mooi om haar zo te zien. Ik gun haar een ontspannen en fijne tijd nu ze nog niet 'officieel' mee hoeft te doen. Goed dat ze regelmatig bij activiteiten betrokken wordt.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 25 okt 2017 - 14:13

Leuke jongedame die Elisabeth! Een klassiek type, net als haar moeder. Al lijkt ze meer op haar vader qua uiterlijk, maar ze oogt gelukkig iets vlotter dan Filip.
Ik vind het hartstikke mooi dat ze al af en toe samen met haar ouders kleine koninklijke taken verricht. Het lijkt me verstandig, omdat ze zo al een beetje kan wennen aan het reilen en zeilen omtrent de grote taak die haar in de toekomst te wachten staat.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 25 okt 2017 - 13:55

Dit meisje heeft een fijne uitstraling. Ze straalt een klassiek charisma uit, haar kleding is netjes en gepast voor haar status maar wel vlot en passend bij haar leeftijd. Juist doordat ze al regelmatig meegaat naar geschikte gelegenheden, groeit ze in haar rol. Dat lijkt mij prima.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 okt 2017 - 12:59

Ik vind haar er steeds vlotter uitzien. Ze heeft een leuk gezicht, niet per definitie knap, maar wel mooi op een natuurlijke manier, en een leuke en rustige uitstraling. Ik ben heel benieuwd hoe ze zich qua kleding gaat ontwikkelen. Ze kleed zich erg vlot, en ik was heel erg verrast over haar outfit tijdens het avondprogramma op 21 juli dit jaar. Toen ging je zien dat ze echt geen kind meer is, maar een vlot geklede jongedame.

Ik vermoed zomaar (maar dat is gissen uiteraard) dat het Belgische Koningshuis met Filip een stabiel tijdperk is ingegaan, dat straks hopelijk zo voortgezet wordt door Elisabeth, die haar eigen charmes en invulling er weer aan zal geven, dat wel natuurlijk.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 25 okt 2017 - 12:34

Wat een mooie jongedame!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 25 okt 2017 - 12:25

Ik vind haar een knappe verschijning, echt een natural beauty. Ook komt ze erg intelligent (met al die talen die ze vloeiend spreekt!) en evenwichtig over voor haar leeftijd. Ik ben benieuwd hoe ze zich verder ontwikkelt.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 28 okt 2017 - 11:45

Vind ik ook, Linda.:-)
Ben ook benieuwd naar haar verdere ontwikkeling.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 25 okt 2017 - 12:16

Ja ik denk dat we aan haar een hele goede koningin gaan hebben .Zelf vind ik dat ze de uitstraling heeft van de jonge Paola maar Elisabeth heeft een spontaner karakter,ze is ook hier opgegroeid terwijl Paola haar opvoeding in Italie had en de taal voor haar altijd wel een probleem is geweest ,niet iedereen is goed in talen en daardoor komt ze in het Italiaans wel ontspannen over

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 25 okt 2017 - 11:16

Ze heeft een goede uitstraling en open houding naar mensen valt mij altijd op. Dat heeft ze van haar moeder. Uiterlijk heeft ze veel van haar vader. Een charmante lach van haarzelf.
Vaak vlotte kleding passend bij haar leeftijd.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 25 okt 2017 - 11:06

Wat een leuke meid is Elisabeth! De foto's vind ik erg leuk. Lekker naturel en niet te veel opsmuk.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 25 okt 2017 - 11:17

Helemaal met je eens, Annelie. Hoop dat ze zo blijft!

afbeelding van Corine

Corine

woensdag 25 okt 2017 - 11:05

Een prachtige jonge vrouw! Ze lijkt op haar vader en ook op haar moeder. Ik denk dat ze later een heel goede koningin zal zijn! Sympathiek en bescheiden en plichtsgetrouw.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 25 okt 2017 - 10:43

Elisabeth is zo mooi en elegant. Ik zag dat de website ook is aangepast met hele leuke informatie over haar hobby's.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?