Prinses Beatrix was vanavond aanwezig bij een jubileumvoorstelling van Paul van Vliet. En, tot grote verrassing van velen (maar niet van de pers), was Prinses Laurentien met haar meegekomen. Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zouden ook aanwezig zijn, maar zij lieten verstek gaan. Een video van de aankomst van Prinses Beatrix en Prinses Laurentien is hier te vinden.

Prinses Beatrix ging gekleed in een fleurige rode jurk of pakje, met daarover een zwarte stola.

Prinses Laurentien droeg een cremekleurige jurk met tja, hoe zullen we het noemen, een bovenstuk van zijde-achtige stof? Geborduurd met bloemetjes. Op zich zijn de stoffen mooi, maar hoe het in elkaar zit, wel, dat snap ik niet helemaal. Ik ben heel benieuwd naar de ontwerper, en natuurlijk ook wat jullie van Laurentiens kleding vinden.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

woensdag 16 sep 2015 - 21:32

wat moet je hier van vinden? De jurk van Laurentien vind ik echt 3x niks. Het lijkt wel een nachthemd, sorry. Vreselijk vind ik het. Ook het haar ziet er niet uit. Lelijke coupe en het zit zo raar ( zie onderste foto). Ik begrijp best, dat wanneer je het haar wilt laten groeien dat dat lastig is. Maar een goede kapper kan je hierbij prima helpen. De lippenstift is veel te hard van kleur. Waardoor ze een heel strenge uitstraling heeft. Nee, in mijn ogen absoluut niet geslaagd, heel jammer
Beatrix ziet er weer uit als vanouds. Prachtig. .

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 sep 2015 - 19:27

Het bekende allegaartje van Laurentien, vreselijk vind ik haar outfit en dat haar kun je ook laten groeien met een goede coupe erin. Prinses Beatrix ziet er, zoals altijd, weer onberispelijk en mooi uit.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 16 sep 2015 - 11:06

Wauw wat ziet prinses Beatrix er mooi uit! Het jurkje van Laurentien vind ik ook erg leuk, maar op 1 op andere manier zit het miet helemaal mooi. Kan door de belichting komen waardoor de stof van het jurkje witter lijkt dan gepland (dat hoop ik dan maar). Het doet me denken aan de ontwerpen van Hoss Intropia, maar ergens ook wel een beetje aan Taminiau. Leuke schoenen ook, maar het haar van Laurentien.... Wanneer stopt ze met blonderen? Het contrasteert zo met haar donkere wenkbrauwen... Ik ben benieuwd hoe ze het nu gaat laten groeien. Leuk dat ze regelmatig qua haarstijl wisselt, alhoewel het nu niet echt op z'n best zit.

Op zich niet zo gek dat Laurentien hierbij aanwezig is: ze werkt samen met UNICEF vanuit haar stichting mbt Kinderraad in bedrijven.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 15 sep 2015 - 14:42

Wat een ramp is deze jurk. Het bovenstuk is mooi. Over de rest zwijgen we maar. Lijkt wel of ze geen bh onder de jurk draagt.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 15 sep 2015 - 12:06

Wat zit haar haar goed! Heel ander mens zo. De foundation oogt wat grauw. De donkere wenkbrauwen geven wel iets heel karakteristieks aan haar gezicht, en icm de donkere lippen vind ik het wel wat hebben (al zijn ze mss wel te lang, ik heb weleens gelezen dat mooist is als wenkbrauw begint in verlengde van een recht lijn van neusvleugels naar ooghoek: dat scheelt bij Lt een cm). Leuk jurkje op de babydoll mouwen na. Deze tint en meer romantische stijl staat haar mooi. Leuk contrast met de harde lijnen in haar gezicht, ze wordt er geen popje van. Oorbellen vind ik er niet bij passen, te druk, kang en verkeerde kleur.

Toevoeging:
Helemaal Beatrix vergeten! Prachtig verzorgd. En wat ontspannen inderdaad. Ze moet een goede kapper hebben dat het haar er zo goed uitziet terwijl er toch al haar hele leven aardig wat styling aan te pas komt. Make up ook subliem.

Mw v Loon ook prachtig. Zij draagt altijd een bijzondere ketting, leuk vind ik dat.

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 15 sep 2015 - 11:31

Als het lichte deel van de jurk met wat meer ruimte aan het bovenstukje was gezet zou de hele japon mooier vallen, nu trekt het weg naar de zijkanten. De mouwtjes zijn echt lelijk, vooral ook omdat haar bovenarmen beter bedekt kunnen blijven.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 15 sep 2015 - 11:01

het lijkt inderdaad alsof het haar van Laurentien beter zit dan ooit! maar dat komt ook omdat ik de voorkant alleen maar zie....meestal is de zijkant en de achterkant een soort, sorry, geplukte kip. de kleur is heel mooi nu ook ipv het gebleekte.
de jurk, eh...niet mij smaak, laat ik het daarbij houden.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 15 sep 2015 - 10:22

Ik vind het bovenste gedeelte van de jurk erg mooi. De rest vind ik eerlijk gezegd minder geslaagd door de plooivorming. Maar dat is een kwestie van smaak. De mouwtjes passen niet zo mooi bij haar armen; die maken haar armen nog voller en onder de oksel zit het denk ik wat te strak. De oorbellen vind ik afzonderlijk erg mooi, maar te druk bij het bovenstuk. Verder een mooi verzorgd plaatje. :-)
Beatrix zag er weer prachtig uit. Wat een leuke en gezellige interactie tussen schoonmoeder en schoondochter :-)
En wat een drukte. Volgens mij werden ze zowat verblind door het geflits van zoveel fototoestellen.
Ze zullen het erg naar hun zin hebben gehad. Mooi toch.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 15 sep 2015 - 10:10

De jurk van Laurentien vind ik (zoals helaas bijna altijd bij haar kleding) niet zo mooi, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik haar kapsel en make-up echt mooi vind! Dik compliment hiervoor.
Beatrix ziet er verzorgd en mooi uit als altijd.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 15 sep 2015 - 09:53

Ik vind de jurk wel meevallen eigenlijk. De bovenkant vind ik echt mooi gemaakt. Het model valt 'Romeins', zeg maar. En ik vind het dan toch lastig om aan de hand van beeld te zien hoe dat valt. Zou hem in het echt willen zien. De oorbellen zijn too much. Laurentiens lippenstift matcht goed bij de kleuren die Beatrix draagt.
Beatrix ziet er prachtig uit. Inderdaad: rust straalt ze uit nu. Mooi.

(en wat leuk om Mies Bouwman weer eens te zien. Kwieke dame, hoor!)

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 15 sep 2015 - 09:46

Haha ,ja het went wel denk ik zoveel fotografen .
Op de foto's van PPE vind ik de jurk eigenlijk wel wat doen voor Laurentien .
Make up mooi ,dat is al een verbetering....
Er staat ook een foto van mevr. van Loon ,prachtig geklede dame zo te zien .

afbeelding van Els

Els

dinsdag 15 sep 2015 - 09:48

Misschien als Laurentien een grotere boezem zou hebben, dat het model beter valt. Nu valt de jurk recht naar beneden, terwijl het bovenstuk iets hoger had moeten vallen. Push-up bh is ook een optie ;-)
Toch vind ik dat Laurentien bij Prinsjesdag wel bijna altijd een van de mooiste japonnen aan heeft. Daar toont zij de bescheidenheid in haar japon zoals bij haar positie past.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 15 sep 2015 - 09:32

Mensen, hebben jullie die video bekeken! Echt vreselijk!! Je zult het maar moeten doorstaan! Echt, wat een geknipper en wat een drukte!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 15 sep 2015 - 09:42

Nou zeg.... Nog erger dan een stroboscoop in een disco. En ze bleven er beiden zo rustig en kalm onder. Zou het dus wennen?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 15 sep 2015 - 09:21

Nou, de reacties hier vallen me 100% mee ;-). Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar juist mooi om te lezen dat er ook verschillende mensen zijn die wel wat in Laurentiens jurk zien. As always: smaken verschillen!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 15 sep 2015 - 09:15

De schoenen van prinses Beatrix zijn trouwens prachtig!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 15 sep 2015 - 09:15

Tja, weer echt op zijn Laurentiens. Ik ben meer van het type 'less is more'dus de kleding van Laurentien kan mij meestal niet zo bekoren. Smaken vershillen. Maar de beide prinsessen hadden het zichtbaar naar hun zin, zo valt af te leiden uit de foto's van Robin. Leuk om te zien!.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 15 sep 2015 - 09:13

Ik vind dat de dames er mooi uitzien. Laurentiens haar zit ook erg mooi. Ik vind het jurkje van laurentien niet helemaal uit de verf komen en de oorbellen zijn ook een beetje veel bij de jurk, maar toch vind ik het een mooi geheel.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 15 sep 2015 - 09:03

O ja, de oorbellen zijn te lang en te druk voor bij het drukke bovengedeelte van de japon.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 15 sep 2015 - 09:02

Grappig jurkje dat als - korter) tuniek beter tot z'n recht was gekomen. Zit te krap onder de oksels maar verder leuk.
Haar zit leuk, makeup is - behalve de veel besproken - wenkbrauwen prima. Welke stylist leest dit en geeft Laurentien eens advies.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 15 sep 2015 - 08:38

De jurk vind ik te kinderlijk voor Laurentien, ook is de pasvorm niet goed maar gelukkig draagt ze eens geen drukke prints .
Kapsel wordt steeds beter en ze is mooi opgemaakt..
Lief voor haar schoonmoeder ,mooi om te zien!!

afbeelding van zara

zara

dinsdag 15 sep 2015 - 03:18

Eigenlijk vind ik deze outfit best leuk staan bij Laurentien. Goed dat ze eens afwijkt van de drukke grafische prints die ze normaal gesproken draagt. Het frivole bovenstuk met schouderkapjes staat haar leuk (een beetje jammer dat haar armen wat uit vorm zijn). De make-up staat haar erg goed.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 15 sep 2015 - 01:43

Ik ben het met TWOR eens, wat is dit nou weer voor een soepjurk. Het bovenste stuk zit geheel verfrommeld, haar borstpartij lijkt heel laag te zitten, jurk lijkt ook veel te krap in de oksels, de opstaande schouderfrutsels staan gewoon niet (ze heeft ook nog eens wat vollere bovenarmen) en dan de rest van de jurk (?) in een onbestemde kleur met een model wat ik ook al niet begrijp. Het lijkt wel of deze jurk uit een oude verkleedkist komt. Uit 1920 of zo. Hoe moeilijk is het nou Laurentien om iets te dragen wat gewoon góed zit en niet een allegaartje is.

Prinses Beatrix zoals altijd: perfectie. De warme kleur, haar prachtige kapsel en de mooie stoffen. Een genoegen om te zien. Haar gezicht lijkt meer rust uit te stralen, sinds ze geen koningin meer is. Het is haar zó gegund.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 14 sep 2015 - 23:42

Ik vond Laurentien er juist superleuk uitzien. De kleur van de jurk kan ik niet goed beoordelen door al dat flitslicht, maar het model jurk vond ik haar leuk staan. En wat een geduld!

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 14 sep 2015 - 23:25

Wat mij vooral opviel, was hoe lief Beatrix en Laurentien met elkaar omgingen. Als Laurentien helemaal dizzy is van al het fotogeflikker (raar woord..), legt ze heel beschermend haar arm om haar schoonmoeder heen en leidt haar, als het ware, verder. Super!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 14 sep 2015 - 23:17

Op de foto's van royalsbyrobin is de jurk beter te zien. Is een leuk model. Is met dat kant in de stijl van het merk Twinset.
Haar haar gaat beter zitten. Groeit langzaam... Op naar een bob? Of zoiets als Charlene?
Veel gein met haar schoonmoeder en wat een mega aantal fotografen!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 14 sep 2015 - 23:29

Mag ik heel eerlijk zijn? Ik vind het een afschuwelijk model! Ik heb de foto's en video gezien, maar ik vind het een verschrikking. maar je mag het gerust met me oneens zijn hoor! Uiteraard!

Heb gezocht bij Twinset, maar nog niet gevonden.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 15 sep 2015 - 11:55

The World of Royals: Ben het helemaal met je eens. Het heeft niet eens een model.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 14 sep 2015 - 22:40

Eh... wat ik vind van Laurentiens jurk? Wel, laat ik maar zeggen: ik hoop dat het een generale repetitie is voor morgen. Op de generale repetitie mogen er net zoveel fouten gemaakt worden als je wilt, als het op de dag zelf maar goed gaat. Dat beloofd dus voor morgen iets heel moois! Hoop ik...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?