Vandaag is in Luxemburg de kleine Prins Charles gedoopt. Charles is de zoon van Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stephanie. Hij is gedoopt als Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume in de abdij van Clervaux. Zijn peetouders zijn Prins Louis en Gaëlle de Lannoy (zus van Erfgroothertogin Stephanie). 

Erfgroothertogin Stephanie ging gekleed in een oranje mouwloze jurk van Paule Ka. Prins Charles droeg een familiedoopjurk.

Een kunstig kapsel voor de stralende moeder!

Groothertogin Maria Teresa droeg een wit broekpak met een zalmkleurige top.

Prinses Claire ging gekleed in een geel gebloemde jurk van Zimmermann en blauwe schoenen van Aquazzura. Haar dochtertje Prinses Amalia droeg een oranjegeel jurkje met peter pan kraag.

Info over de kleding volgt (hopelijk!) nog!

 

Foto's ©PPE/Nieboer

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marie...

Marie...

dinsdag 22 sep 2020 - 13:34

Een beauty van een baby! En happy parents. Maar verder nogal gewoontjes qua kleding.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 21 sep 2020 - 21:57

Het is een schattige baby, de ouders stralen ook helemaal!
Desondanks vind ik de gele jurk Stephanie niet flatteren. Toen ik de bovenste foto voor het eerst zag, herkende ik haar bijna niet. Maar wel een prachtig kapsel.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2020 - 21:01

Die schoenen van Claire zou ik zelf niet dragen, maar vind ze wel een mooi alternatief voor sneakers, ballerina's en andere flatjes. De jurk van Stephanie vind ik weinig flatterend, vandaag ging ze ook weer de mist in. Maar haar smile en zichtbare geluk maken alles helemaal goed. Ik worstelde in de maanden na mijn bevallingen ook met mijn uiterlijk en kleding.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 21 sep 2020 - 21:55

Heb even op BB opgezocht wat ze dan vandaag aan had, maar die jurk van overigens prachtige stof had wel beter wat meer getailleerd kunnen zijn ja.

afbeelding van Marly

Marly

maandag 21 sep 2020 - 19:29

Stephanie is stralend, lijkt me een lieve persoonlijkheid, zo fijn voor dit stel dat ze een kind mochten krijgen, ze heeft een mooie jurk, ik hou ook niet zo van blote armen maar ach...Haar kapsel is erg mooi, Claire is heel elegante, een mooie jurk, schoenen jammer, Maria Teresa te gewoontjes

afbeelding van Maria48

Maria48

maandag 21 sep 2020 - 16:36

Leuk stel, schattige baby

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 20 sep 2020 - 21:40

Wat leuk dat hier een blogje aan is gewijd, want werd heel vrolijk van de foto's! Ouders zien er stralend uit, maar niet per se door hun kleding. Prinses Claire vind ik het leukst gekleed, maar who cares, wat een schattige baby die Charles!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 21 sep 2020 - 14:11

Ja he, echt een schatje, die Charles!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

zondag 20 sep 2020 - 19:17

Ik vind de jurk van Claire het mooist, en daar dan de schoenen van Maria-Theresa bij.
Het kapsel van Stephanie vind ik ook heel mooi gedaan, de jurk is van een mooie, soepele stof, maar verder niet speciaal.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zondag 20 sep 2020 - 12:51

Intens geluk straalt van de jonge ouders af! Mooi om te zien.
Mooie kleur en model jurk van Stephanie, het neigt een beetje naar oranje, leuk maar ik had het nog mooier en meer afgewerkter gevonden met een mooie lange mouw, nu ben ik zelf nooit weg van mouwloze en of korte mouwtjes op belangrijke Levensmomenten. Jammer ook dat de Groothertogin er wat verfrommeld bij staat in een gezellig broekpak die je aantrekt volgens mij als je op vakantie gaat. Waarom nou niet even iets chiquers aangetrokken voor een opvolger van het Groothertogdom die gedoopt wordt?

afbeelding van Ella

Ella

zondag 20 sep 2020 - 11:54

Fantastisch dat ze een kindje hebben gekregen! Ik kreeg de indruk dat dat verre van vanzelfsprekend is geweest. Ik vind Stephanie altijd een prachtige vrouw met een mooie klassieke uitstraling. Deze jurk is volgens mij qua kleur te warm voor haar. Ik vind het geheel ook vrij sober, ook van de rest van het gezelschap. Maar misschien pakken de Oranjes ook wel altijd erg uit en zijn we verwend. Ik hoop dat ze een mooie dag hadden in klein gezelschap.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 20 sep 2020 - 09:30

Een schattig babietje! Als uit een pampersreclame, zo mooi gezichtje.
Stephanie: onherkenbaar bijna. Helemaal niet erg dat de zwangerschapskilootjes niet verdwenen zijn( who cares!) maar deze jurk is helemaal niet charmant. Die blote armen en kleur doen nada voor haar. Een mooie groene jurk was stralender geweest.
Maria Teresa: ontzettend simpel gekleed. Geen mooi pak, zit ook slecht en met die toelopende pijpen. Een wijde recht broek Met lange pijpen was al chiquer geweest. Wellicht het pak met een klein ton sur ton werkje ook. En De top is een kreukelig hemdje.
Claire: jurk minimaal 1 of wellicht 2 maten groter. Dan waren de slippers ook beter geweest, nu is het niks.

Overigens jammer al dat geel, maar dat zal wel afgesproken zijn. Vind het altijd leuker als de ouders er wat uitspringen.

Henri blijft een charmante charismatische man.

afbeelding van sanne010

sanne010

zondag 20 sep 2020 - 09:08

Wat zit er tegenwoordig een loei reclame op deze site?! Vreselijk.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

zaterdag 19 sep 2020 - 23:36

....jammer, géén koninkljke gasten en/of peetouders wegens corona.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 19 sep 2020 - 23:46

In Luxemburg doen ze meestal familieleden als peetouders volgens mij.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 19 sep 2020 - 23:21

Heel blij voor ze. Ik had een felicitatie gestuurd en een mega bedankkaart met foto terug ontvangen.
Qua outfits scoren de Luxemburgers (op MT na) nooit heel hoog en dat is vandaag ook zo. Kapsel Stephanie heel mooi.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 19 sep 2020 - 23:47

Ik vind de schoenen van Claire bij haar jurk ook echt niet staan. Lijkt totaal niet over nagedacht.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 19 sep 2020 - 22:59

Wat een leuke foto’s. Van een gelukkig gezin. Maria Theresa ziet er als altijd trendy chique uit... Het haar van Stephanie zit weer prachtig maar wat jammer dat ze er altijd zo ouwelijk uitziet. Gezin van Felix en Claire is zo leuk!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 19 sep 2020 - 23:51

Eerlijk gezegd vind ik deze jurk niet ouwelijk staan bij Stephanie. Alleen had ik liever een wat zachter kleurtje gezien. En misschien een ander model jurk en een vlottere schoen. Ze heeft wel ontzettend haar best gedaan, dat is goed te zien aan haar kapsel. En wat is Charles een schattige baby. Volgens mij lijkt hij qua uiterlijk op zijn vader en op oma Maria Teresa. Rond gezichtje, bruine ogen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?