Op vrijdag 9 september 2016 zal Prins Alexander, de zoon van Prins Carl-Philip en Prinses Sofia gedoopt worden! De dienst wordt vast weer uitgezonden (zoals gewoonlijk), en dat beloofd dus weer een log vol familiebeelden te worden!

Ter gelegenheid van de doop heeft het Zweedse Koninklijke hof 2 nieuwe foto's van Prins Alexander en zijn ouders vrij gegeven. Prinses Sofia draagt een jurkje met korte mouwen met een zomerse print van Object. Het jurkje kost in de uitverkoop via Zalando slechts € 39,95.

Foto's ©Kungahuset, Kate Gabor

Wat vinden jullie van Sofia's jurkje? En wat vinden jullie van de foto's?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

woensdag 24 aug 2016 - 09:50

Heel leuk jurkje. De baby is om te vreten. >3
Ik zie helemaal geen gelijkenis met de vader van prinses Sofia.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 24 aug 2016 - 11:45

Grappig, dat mensen altijd verschillend daarnaar kijken. Met zijn eerste babyfoto's zag ik het nog meer dan nu eerlijk gezegd ;). Maar ik heb wel vaker een 'afwijkende kijk' op op wie iemand lijkt geloof ik haha.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 24 aug 2016 - 09:16

Wat is de baby al gegroeid! Lijkt trouwens niet op pa of ma.
Eenvoudig jurkje. Alletwee casual gekleed. Straks bij de doop formeel met de rest van de familiel. Daar kijk ik naar uit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 24 aug 2016 - 08:58

Als ik de foto van het jurkje bij het model zie (zie de log) is de jurk niet heel kort, maar net boven de knie. Lijkt me eerlijk gezegd gewoon een jurk.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 24 aug 2016 - 07:16

Wat een leuke foto's en wat wen moii kindje.
Leuke outfit van Sofia en gied gevonden Eftichia. Ik vraag me af of dit niet eerder een tuniek is. Ziet er nl wat kort uit.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 22 aug 2016 - 22:45

Wat een lekker mannetje! Leuk jurkje draagt ze ik las dat het een "OBJECT Dallas Short Dress" is!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?