De Zweedse Kroonprinses Victoria is vandaag jarig. Zoals altijd wordt dat op Solliden uitgebreid gevierd met de Zweedse bevolking. Ook vind er een concert plaats, dat wordt uitgezonden via SVT. Helaas heb ik te weinig tijd om er veel over te schrijven vandaag, maar ik deel graag deze nieuwe foto met jullie, en dan kijk ik vanavond wel of het lukt om nog iets meer aan deze log toe te voegen. In ieder geval kunnen jullie hier reageren op de kleding ed.

Foto ©Kungahuset, Linda Brostrom

Om 21:00 uur zendt SVT een programma uit. Tijdens het dagprogramma draagt Kroonprinses Victoria onderstaande jurk, helaas heb ik alleen nog maar een foto van de achterkant.

Foto ©Kungahuset

Overigens las ik net op Expressen dat er een grasbrand woedt bij Haga Slot, de woning van Victoria en Daniel. Zij zijn daar echter niet, ze zijn momenteel op Solliden.

Victoria droeg op Solliden een jurkje met fijne bloemetjesprint.

Konstnären Sergey från Ukraina överlämnade ett porträtt på Kronprinsessan som han målat. Foto: Kungahuset.se

Met dank aan een tip van lezeres Alette kan ik melden dat haar jurk van Zadig & Voltaire komt!

Afbeeldingsresultaat voor zadig voltaire dress abito roma goa

Tijdens het avondprogramma droegen Koningin Silvia en Kroonprinses Victoria klederdracht, zoals altijd. Ook Prinses Estelle was er bij, ze droeg een mouwloze gebloemde smockjurk.

Prinses Madeleine ging gekleed in een jurk van Red Valentino, in naturel tinten, eerder gedragen tijdens een feest na de doop van Prinses Adrienne. De sandaletten komen van Valentino, tas van Street Level en haar oorhangers van Bgo & Me.

Prinses Sofia droeg een gebloemd jurkje van & Other Stories.

Alle info credits gaan naar The Real My Royals! Thanks!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zondag 15 jul 2018 - 11:55

Prachtig portret wel jammer van de te felle nagellak. Ik vind de mouwen ook niet te lang. Wel merk ik dat ik een beetje bloemetjes en ruches moe ben bij het Zweedse hof. Het past eigenlijk nog het meest bij het petite figuurtje van Sophia, Victoria en Madeleine zijn er m.i. toch te groot en te grof gebouwd voor. Grappig vind ik altijd dat je Letitzia nooit in iets dergelijks zult zien. De enige ruisende jurk van haar die ik onlangs hier zag was toch weer pittig door de zwart wit combi.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 15 jul 2018 - 08:42

Grappig dat Philip en Chris hetzelfde aanhebben

afbeelding van Marja

Marja

zaterdag 14 jul 2018 - 23:46

Wat een fotogeniek gezin is het gezin van Victoria toch. Wat een leuke spontane plaatjes zijn er te zien bij therealmyroyals.
De japon op de officiele foto vind ik erg mooi. De mouwen zijn lang genoeg tot net op de handen en mooi wijd, niks aan veranderen.

Ik vind de jurk van Madeleine werkelijk schitterend, die van Sofia kan me minder bekoren.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zaterdag 14 jul 2018 - 18:09

Het was de hollyhobbyjurk...
erg jammer verder mooie fotos op newmyroyals

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 14 jul 2018 - 18:40

Voor het eerst dat ik deze site zie, bedankt voor de tip! Er staan behoorlijke harde kritieken in over het het familiekiekje van gisteren, over het haar van Maxima en over de kinderen! Ook over anderen royals. Nou Josine dan mag je trots zijn op onze mildheid hierbij vergeleken!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 jul 2018 - 23:10

Linken en verwijzingen naar newmyroyals zijn dan ook niet toegestaan hier. Maar nieuwere leden weten dat mogelijk niet. Reden: de site is gehackt, de rechtmatige eigenaar ging verder op therealmyroyals. Daarbij zijn er meerdere redenen, maar die lichten we niet allemaal in het openbaar hier toe. Wil je meer weten, dan mag je ons daar over mailen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zaterdag 14 jul 2018 - 23:46

Sorrie hoor fijn dat je het even zegt.
weer wat geleerd!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 jul 2018 - 23:48

Geen probleem!

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 14 jul 2018 - 16:28

Mooi plaatje voor deze gelukkige en stralende vrouw. Ook steeds goed gekleed en to the point, niet overladen maar evenwichtig.... op het niveau van mary, letizia, catherine, mathilde, meghan...

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 14 jul 2018 - 17:14

Ja behalve op de doop laatst, was een Holly Hobbie jurk, ( meer de kant op van Mette Marit) ach maakt het eigelijk ook uit als dat alles is ;-)

afbeelding van Adeline

Adeline

zaterdag 14 jul 2018 - 15:47

Mooie kleur jurk voor jarige Victoria, idd even iets aan de mouwen inkorten.
Zag net erg goede reportage van Kate en Meghan op Wimbledon, Ralph Lauren voor Megan, heel fris effect!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 14 jul 2018 - 15:59

Nou zeg staat haar zeker goed en zo eenvoudig! Leuk met dat strooien hoedje erbij. Kate ziet er ook leuk uit. ze hebben veel plezier samen :-))

afbeelding van Adeline

Adeline

zaterdag 14 jul 2018 - 16:50

Ja HB, idd een relax middagje voor ze. Zag dat Pippa er ook is met husband, maar niet op de royal tribune. Verschil moet er zijn haha

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 14 jul 2018 - 17:15

Ja zeker ;-) Er was toch iets met haar schoonvader?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 14 jul 2018 - 15:59

Enorme sprekende donkere ogen met donker haar. Daarom mooie kleur jurk en mooi door eenvoud, op officiële foto mooie lengte maar helaas zijn de mouwen te lang en de manchetten te wijd. Mouwen wat ingekort en manchetten beter aansluitend gemaakt had beter gestaan. Prachtige schoenen, mooie kleur erbij!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 jul 2018 - 15:08

Inderdaad, een prachtige vrouw! En het jurkje dat ze op de vrijgegeven foto draagt staat haar zo mooi!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 14 jul 2018 - 15:07

Wat een prachtuge vrouw is Victoria. Ik wens haar een fijne dag en mooi nieuw jaar toe met haar geliefden.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?