Afgelopen week bracht kroonprinses Mary met de Mary Fonden (haar stichting die zich o.a. inzet tegen huiselijk geweld, de rechten van vrouwen en meisjes en voor het verminderen van pesten op peuter-, kleuter- en basisscholen) een bezoek aan Groenland. Helaas was het me nog niet gelukt een log te plaatsen, maar beter laat dan nooit dus: bij deze!

De reis van Mary begon op 29 augustus. Ze bracht een bezoek aan een kinderdagverblijf. Daarbij droeg ze een rok van Hugo Boss en een zwarte coltrui met korte mouwen, ze droeg pumps van SAND Copenhagen.

's Avonds was ze aanwezig bij een diner, daarvoor had ze een nieuwe japon van Ganni (waarvan ik helaas geen goede foto kan vinden die ik kan plaatsen) in haar koffer gestopt, net als een clutch van Naledi Copenhagen en pumps van Gianvito Rossi. Daaroverheen droeg ze een nieuwe mantel uit de herfst-wintercollectie 2016 van Jesper Hovring met als toepasselijke titel Great Greenland.

Op 30 augustus opende kroonprinses Mary een congres over huiselijk geweld, waarvoor ze naar Groenland kwam. De blauwe japon met peplumcombineerde ze met haar grote Ralph Lauren tas en nieuwe mantel van Jesper Hovring, aan haar voeten prijkten haar pumps vna Christian Louboutin.

Van haar eventuele activeiten en/of bezoeken op 31 augustus is geen programma bekend gemaakt en zijn ook geen beelden verschenen helaas.

Hoe denken jullie over de outfits van Mary? Geschikt of niet voor een dergelijk bezoek, mooi of niet mooi? Ik ben benieuwd!

Bron foto: Malik Brøns via de Mary Fonden

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 06 sep 2016 - 13:46

Ik vind dat eerste rokje erg leuk. Alleen ik snap niet waarom ze een ketting om doet als ze een coltruitje aan heeft....ik vind dat raar staan.

afbeelding van zara

zara

maandag 05 sep 2016 - 08:44

Deze stoere jas staat haar geweldig! En die coltrui met korte mouwen ook. Ik vind dit soort kleding haar sowieso leuker staan dan die zoetige pasteltinten die ze de laatste tijd droeg (hoewel ik moet bekennen dat niemand beter wegkomt met een wijde plissé rok dan prinses Mary!).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?