De hertog en hertogin van Sussex zijn gisteren in Ierland aangekomen voor een tweedaags bezoek. In deze blog bespreken we de looks van hertogin Meghan, die inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal stijlicoon. 

In koninklijke kringen zijn ze dol op modieuze diplomatie. Door middel van kleuren, bloemen en stoffen brengen koninginnen en prinsessen met grote regelmaat een eerbetoon aan een gast(heer/vrouw) of gastland. Gisteren was dat niet anders. Bij aankomst in Ierland droeg de hertogin van Sussex namelijk een groene rok en top van modehuis Givenchy. Ierland wordt ook wel het 'smaragdgroene eiland' genoemd en op St. Patrick's Day is alles en iedereen in het groen gehuld. Meghans kledingkeuze sloot dus perfect aan bij haar figuur én de gelegenheid. 

Na een kledingwissel en opfrisbeurt verscheen de hertogin enkele uren later opnieuw op de rode loper. Ditmaal in een zwarte jurk van Emilia Wickstead, die werd omlijst met prachtig gekruld haar. 

 

Net als Máxima draagt ook Meghan graag kleding van Roland Mouret. De tweede dag van het bezoek aan Ierland droeg de hertogin een grijze jurk met volumineuze draperiën uit zijn nieuwe collectie. Net als gisteren koos de hertogin ook vandaag weer voor een opvallend grote handtas. 

Voor het middagprogramma had de hertogin weer wat nieuws klaarhangen: een zwart broekpak, dat werd gecombineerd met zwarte accessoires en een gekruld kapsel. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 12 jul 2018 - 22:14

Wat een verademing vergeleken met de tuttige klassieke kleding van Catherine. Meghan ziet er fris en modern uit! Super :)

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 12 jul 2018 - 21:13

Kwijl.

(Ik vind haar beeldschoon, dus heb de guillotine-test gedaan: hand over haar hoofd leggen en kijken of ik de kleding dan nog mooi vind. Resultaat: ja. Zelfs de ‘klevende’ stof van de donkergroene en greige outfit vind ik wel sexy.)

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 12 jul 2018 - 17:54

Ik hou zo van haar kledingstijl. Het lijkt erg op de stijl van Letizia. Ik vind alle outfits prachtig. En wat een tractatie is deze blog. Bedankt.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

donderdag 12 jul 2018 - 18:57

Jaaaa ik sluit me bij je laatste zin aan @Henny!
Een echte traktatieblog over Meghan, van mij ook bedankt Josine!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

donderdag 12 jul 2018 - 17:43

Oh oh oh die veels te bolle lange mouwen en dan die broek. Maxima toch! Kleuren mooi maar ach en wee en dan die haartjes, ik krijg bijna met haar te doen zo. Nooit meer aan trekken en schaar in het haar! of steek het op.Giga plastic ( denk ik) ketting erbij dito oorbellen en ring oh oh oh wat vreselijk jammer weer.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 12 jul 2018 - 18:10

Oh, ik zie het al. Je reactie slaat op de link hierboven. Sorry.

Ook ik vind de kledingkeuze van Maxima niet mooi en dat is nog een understatement. Te veel van het goede. Ze kan veel beter.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 12 jul 2018 - 17:56

HendrikaB, staat je reactie wel in het juiste blog? Ik zie n.l. geen Maxima met bolle mouwen. :-)

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 12 jul 2018 - 17:01

als je de armen vergelijkt vind ik dat Meghan voller is dan Lethitia

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 12 jul 2018 - 16:30

Nee deze set van vandaag van Maxima ga ik snel vergeten. Clownesk schoot mij te binnen.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 12 jul 2018 - 18:14

Wat een mooie kleuren....Verder geen commentaar....

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 12 jul 2018 - 16:25

Ik weet niet hoe ik dit moet omschrijven, maar ik vind het vreselijk.
Het is gewoon te veel.
Waarschijnlijk is ze voor haar kast gaan staan en dacht wat heb ik in de juiste kleur. Omdat ze niet kon kiezen, heeft ze alles maar gepakt.

En dan het haar, snel onder de douche en hup de auto in.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 12 jul 2018 - 12:51

Maxima vandaag nog in actie, blauwgrijze blouse op een donkerblauwe culotte.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 12 jul 2018 - 15:30

Voor zover ik het goed via deze foto's kan beoordelen is dit het tegenovergestelde van wat Meghan draagt, hahaha. Ieder zijn ding zullen we maar zeggen!

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 12 jul 2018 - 12:46

Tja, ik ben niet zo weg van de kleding van Meghan. Het is mij te eenvoudig. Het mag van mij iets kleuriger en romantischer. Als ik naar haar gezicht en bovenlijf kijk vind ik het ook boeiend. Maar als ik dan de onderkant en schoenen zie wordt ik echt niet enthousiast. Schoenen lijken altijd te groot en de lengte van haar rokken/jurken passen niet bij haar benen. Dus daar valt wat mij betreft nog wat aan te veranderen.

Maar haar persoonlijkheid en gezicht vind ik heel boeiend, ook Harry;¬) die ziet er goed uit!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 12 jul 2018 - 14:32

Ik ben het helemaal met je eens. Ik mis ook echt kleur, eigenlijk wil ik niet vergelijken, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar de kleding van Catherine. Vooral omdat zij veel kleurrijker kleding draagt.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 12 jul 2018 - 21:02

Jaaaa, dat vind ik ook. Bij Catherine denk ik vaak : dit wil ik ook!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 12 jul 2018 - 11:56

Eenvoudig en elegant. Jammer dat de grijze jurk niet helemaal goed past. Ik hou van dit soort kleding. Net als Letizia houdt ze van eenvoud.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 12 jul 2018 - 09:06

Wil nog even kwijt dat Harry er super uitziet. Vooral in dat donkere kostuum op die avondbijeenkomst.
Het is allemaal natuurlijk nog spannend voor hem zo n eerste officieel bezoek samen waardoor zn geinige lach wat ontbreekt...maar qua outfits zeer stijlvol. Wow.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 12 jul 2018 - 06:23

En mary past beslist ook in het rijtje...

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 12 jul 2018 - 05:39

Mooie totaalplaarjes !!!! Heerlijk bescheiden zoals vatherine, letizia, mathilde !!! Genoet hier echt van!!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 12 jul 2018 - 00:14

Ik vind het prachtig wat ze draagt, werkelijk maar hoop op veel en veel betere lingerie.
En op kleinere tasjes... deze tassen, lijkt wel alsof ze een dokter is, stethoscoop mee
En het handjes vasthouden hoeft ook niet de hele tijd, vind ik een beetje vermoeiend. flauw hè

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 11 jul 2018 - 23:42

Deze vrouw heeft een figuur en een charisma die onbetaalbaar is. Al zou ze een vuilniszak aantrekken dan is ze nog mooi en interessant om naar te kijken. De groene set is prachtig. Mooie kleur, wel wat herfstig maar gezien de gelegenheid natuurlijk helemaal goed. De zwarte jurk vind ik haar mooi staan maar wel wat somber en te sober. De grijze jurk is leuk, maar dan wel met het goede ondergoed. En eigenlijk vind ik dat broekpak nog het mooiste. Simpel shirtje er onder en klaar. Meghan kleedt zich een tikje zakelijk en klassiek sjiek. Ik hou hier wel van. Maxima is Meghan niet, maar zoiets als dat pak had ze ook naar de scouts aan kunnen doen en dan wordt het met een paar opvallende oorbellen en een mooie broche al gauw weer meer Maxima terwijl de basis dan klassiek is. Misschien moet Maxima ook eens bij labels als Givenchy gaan winkelen ipv Natan.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 jul 2018 - 00:03

Sommige zullen het misschien raar vinden maar ik moet er niet aan denken om Meghans figuur te hebben, ze is zó mager dat het niet mooi meer is, dus nee, voor mij is dat geen “onbetaalbaar” figuur.
Net zoals Letizia, ik moet er niet aan denken om zó mager te zijn. Slank is prachtig, te mager niet.
Maxima is mooi slank maar wel met nog wat vlees op haar lijf, dát vind ik mooi.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 12 jul 2018 - 13:42

Tja Lina, het ideale figuur bestaat nu eenmaal niet. En ja, te mager is niet niet mooi maar te dik ook niet. Je kunt er soms niks aan doen wanneer je te dun of te dik bent. Maar we zijn wel veel minder tolerant ten opzichte van dunne mensen. Terwijl dunne mensen er soms ook niks aan kunnen doen dat ze zo zijn.
Zelf ben ik ook dun (helaas). Veel mensen zeggen: 'eet je wel genoeg?' Dat is niet leuk om te horen. Stel je voor dat ik tegen iedereen die een paar pondjes teveel heeft zou zeggen: 'eet je niet teveel?' Dat zou echt not done zijn, denk ik.
Ook op dit blog zeggen we gewoon dat Letizia en Meghan graatmager zijn en dat een paar kilootjes meer mooier zou zijn.
Van Maria Teresa zeggen we daarentegen dat ze een 'moeilijk figuur' heeft, terwijl ze gewoon dik is . Dat laatste schrijven we niet natuurlijk. Terecht. Maar wees ook een beetje vriendelijk ten opzichte van de dunnerds onder ons svp!

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 12 jul 2018 - 15:13

Dat we minder tolerant zijn tov dunne mensen, ben ik niet met je eens. Wanneer je zelf dun bent, voelt dat wel vaak zo, maar wanneer je dik bent, is men ook niet tolerant. Wanneer een dikkere persoon op straat of op een terras iets eet, zeggen voorbijgangers rustig: smaakt het, dat kan er nog wel bij, of : elk pondje gaat door het mondje.
Neem van mij aan dat het zowel voor de super slanke mensen als ook voor de volslanken even kwetsend is.

afbeelding van Maaike

Maaike

donderdag 12 jul 2018 - 15:56

Inderdaad, Orchidee, zie mijn reactie hierboven. Dunne mensen worden toch al gauw (niet altijd dus) tot "de slanken" onder ons gerekend en dat is toch het ideaalbeeld.

afbeelding van Maaike

Maaike

donderdag 12 jul 2018 - 15:07

Elise1, helaas heb jij dus de ervaring dat er minder tolerant naar dunne mensen gekeken wordt dan naar dikke. In het algemeen is dat niet zo, heb ik de indruk. Dikke mensen worden maar al te vaak als "dom" betiteld, dat zul je over dunne mensen nooit horen. Als dikke mensen een ijsje eten op straat wordt er al gauw gekeken met een blik van: "dat zou ik maar niet doen als ik jou was". Dat zal dunne mensen nooit overkomen. Als je dik bent is dat al gauw "je eigen schuld". Ik ben zelf een paar jaar te dik geweest als gevolg van depressies en dan helpt het niet als er zo over dikke mensen gedacht/gesproken wordt. Ik wil hier geen discussie over dit onderwerp aanzwengelen, maar ik wilde het toch even kwijt....

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 jul 2018 - 14:30

Elise, ik bedoelde er eigenlijk totaal niets onvriendelijks mee. Ik heb namelijk zelf in mijn kennissenkring ervaring met een paar vrouwen die behoorlijk mager zijn en toch juist heel goed eten.
Het heeft (over het algemeen) per persoon te maken met de verbranding, de ene verbrand voedsel heel snel de ander langzaam.

Het ging mij er om dat Mrs.Duck zei dat Meghan een “onbetaalbaar” figuur heeft en dáár kan ik het dus niet mee eens zijn, daarom zei ik, ik zou dan toch graag een beetje meer vlees overhouden.
Maar voorlopig zit ik ermee dat ik al een hele tijd heel weinig eet, maar een ietsiepietsie snoep en toch niet afval. En dat terwijl ik eigenlijk maar zo’n 5 kiko kwijt “moet”, dan zou ik alweer helemaal tevreden zijn.
Toen ik jonger was lukte dat dan wel op die manier.
Zo zie je, we hebben allemaal weer de tegenovergestelde problemen op dat punt ;-)

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 12 jul 2018 - 07:43

ja, nu ik erover nadenk: je hebt gelijk. Ik wil alleen zo graag een paar kilo’s kwijt ;-)

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 jul 2018 - 08:39

Haha ja ik ook maar ik wil nog wel wat vlees overhouden ;-)

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 12 jul 2018 - 12:49

Helemaal mee eens. Ik vind zo mager niet mooi. Graag wat vlees :-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 jul 2018 - 21:53

Ik vind haar jurken fantastisch ...maar wordt al een beetje een vaste stijl...was ik bang....totdat vanmiddag het broekpak opdook. Heerlijk.
Ze zet Givenchy ongelofelijk op de kaart. En terecht.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 jul 2018 - 22:24

ja daar heb je gelijk in!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 11 jul 2018 - 19:53

Wow wat een klasse zeg! Ik vind alle sets mooi. Elegant en chique. Wat is Meghan leuk om te volgen....wordt fashionprincessmeghan een nieuwe site??????

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 11 jul 2018 - 20:01

De stijl van Kate vind ik ook prachtig. Ook van koningin Mathilde, Letizia enz. Voor mij is er niet één die er echt uitspringt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 11 jul 2018 - 20:04

Als ik het figuur van Letizia had, zou ik de inhoud van haar kledingkast zooooooooooooooo graag willen hebben.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 11 jul 2018 - 22:10

Als ik het figuur van Letizia had zou ik zelfs genoegen nemen met een vuilniszak ;-)

afbeelding van Maaike

Maaike

donderdag 12 jul 2018 - 09:28

:-))

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 11 jul 2018 - 19:50

Het zwarte broekpak vindt ik leuk en vlot staan. De groene jurk bij aankomst staat Meghan erg mooi, al vindt ik de kleur groen wel erg donker. Haar kapsel zit mooi en verzorgd (heell wat beter dan bij haar huwelijk) Ik vindt een zij scheiding haar veel beter staan dan de scheiding in het midden. Verder vindt ik het heel jammer dat ze zulke donkere en/of saaie kleuren draagt. En dat in de zomer! Ik hoop echt dat ze ook een fellere kleuren gaat dragen, zoals onlangs de knalgele jurk.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 11 jul 2018 - 18:37

De groene Givenchy combi vind ik om van te smullen, fijn gecombineerd met het bruin. Roklengte wel een tikkie korter aub.
De Mouret japon vind ik minder geslaagd, de top zit inderdaad niet goed of is niet goed gevoerd en de draperie had van mij niet gehoeven. Maar deze vrouw staat alles beeldig. En dan nog dat prachtige losse haar bij het zwarte pak.

afbeelding van car

car

woensdag 11 jul 2018 - 16:40

Ik vind alle outfits mooi...maaar dat broekpak springt eruit voor mij! Woww hoe simpel maar zo elegant en passend bij haar leeftijd! Niet schreeuwen om aandacht omdat je toch wel weet dat je het krijgt en het gewoon helemaal nailen!!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 11 jul 2018 - 17:33

Eens, zij is het toonbeeld van “ eenvoud is het kenmerk van het ware” Bescheidenheid.

Ja ik vind het Engels Koningshuis helemaal weer groeiend hoor! Fantastisch voorkomen allemaal (op een na : Princess Royal) maar tumbs up hoor!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 11 jul 2018 - 19:12

Ik vind het eerlijk gezegd een héél raar spreekwoord. Of ik begrijp hem verkeerd. Want daarmee zeg je dus dat iemand die dol is op allerlei tierelantijnen niet smaak heeft? Of erger nog: dat diegene nep is/doet? Niet authentiek is? Als dat het geval is, is er geen spreekwoord waar ik het meer mee oneens kan zijn. Ik hou zelf ook meer van less is more, maar ik kan enorm genieten van de stijl van mijn hippie-vriendin met 3 paar oorbellen, 5 ringen, 4 armbanden en kleding met allerlei laagjes. Ze straalt energie uit, kracht, vrolijkheid, jeugdigheid en guess what?? Authenticiteit!

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 11 jul 2018 - 19:55

Iedereen heeft het recht zich te kleden zoals zij wil. Voor de één is dat eenvoud, less is more en zijn dat neutrale kleuren. Voor de ander is dat een uitbundigere stijl. De kleding die Meghan draagt zou niet bij Maxima passen en omgekeerd.

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 11 jul 2018 - 19:50

Josine, als je de oorsprong van het 'spreekwoord' op google opzoekt, zie je dat het om iets anders gaat. Eigenlijk kun je het andersom lezen: het ware (de waarheid) ligt in de eenvoud, het simpele. Dus als je het zo kunt bekijken, gaat het ook over het authentieke. Niet om allerlei foefjes en gewichtigdoenerij. In dat geval is jouw vriendin ook de ware, want je voelt en merkt haar authenticiteit. Het is beslist niet het 'less is more' (waar ik zelf me in thuis voel, maar met bewondering en plezier kan kijken naar het tegenovergestelde als dat bij de ander past).

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?