Gisteren werd in de kapel van de St. James's Palace prins Louis, het derde kind van prins William en hertogin Catherine, gedoopt. Hertogin Catherine koos voor het plechtige moment een witte creatie van Alexander McQueen uit. Met de kledingkeuze lijkt een traditie geboren, want ook bij de doop van George en Charlotte droeg de trotse moeder een witte outfit. 

De hoed, die in werkelijkheid een bandeau is, komt uit het atelier van Jane Taylor. De maathoed is geinspireerd op onderstaand model. 

Hertogin Meghan koos op haar beurt voor de kleur olijfgroen. Haar jurk met boothals komt van Ralph Lauren en haar cocktailhoed van Stephen Jones. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Doro

Doro

donderdag 12 jul 2018 - 07:17

Ongelooflijk die foto die Kensington vrij heeft gegeven...als ik William was zou ik dat niet toestaan......of een beter passend pak dragen

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 12 jul 2018 - 10:48

Daar ben ik ook wel benieuwd naar!

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 jul 2018 - 11:26

Ik nam aan dat de officiële foto’s van de doop werden bedoeld maar ik heb in de Engelse kranten gekeken en op de website van Kensington palace zelf maar er is echt niks te vinden

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 jul 2018 - 09:13

Welke foto bedoel je?

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 11 jul 2018 - 20:01

Ik vindt de bloemenversiering op de bandeau eruit springen. Prachtig.! De jurk vindt ik niet zo. Te wit naar mijn smaak.Ze kijkt wel heel lief naar zoon Louis. De olijfgroene jurk staat Meghan heel goed. Ik vindt het wel meer een kleur voor de herfst, had het leuk gevonden als ze iets in een lichte, frisse zomerkleur droeg.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 jul 2018 - 11:30

En vandaag weer nieuwe outfit van Meghan in Ierland. Heel mooi. Wat wel opvalt is dat de bovenstukjes wat strak zitten (www.meganfashion.com). Zou ze wat aankomen nu de stress van het huwelijk achter de rug is?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 11 jul 2018 - 12:48

Wederom prachtige dress heeft ze aan van Roland Mouret in zacht grijs en een geweldige oversized Fendi tas. Mooi door de eenvoud. Ziet er heel zakelijk en toch ook weer heel chique uit! in de middag mooi donker broekpak. Tja perfect gewoon.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 11 jul 2018 - 11:51

Mét attaché koffer, wat zou ze daar allemaal in hebben zitten? ;)

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 11 jul 2018 - 07:58

Mooi hoor, zo prachtig als Kate er hier uitziet. In één kleur en dezelfde als de kanten doopjurk van Louis. De hoed staat er beeldig bij. Ze maken een mooi plaatje.

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 10 jul 2018 - 22:55

Kate en ik denk Meghan ook, weten consequent in een bepaalde stijl te kiezen uit het zeer brede aanbod dat voor hen beschikbaar is. Dat creëert een rustig, waardig, maar ook wat afstandelijk beeld. Een sprookje met afstand. Wat de dames op deze foto’s van gisteren en vandaag dragen is zeker stijlvol en staat hen beiden goed, maar zo lyrisch als sommige mede MKM-ers er over zijn ben ik niet. Ik vind de japonnen die beide dames bij de doop dragen heel gewoon ogen, de groene japon van Meghan kan ook naar kantoor aan, ja hoor, écht!
De ‘hoeden’ van beiden vind ik dan wel echt heel mooi, ze staan goed en ja, het is echt mijn smaak, dat speelt ook mee.
Over de kleding van vandaag: de robe manteau van Kate is mooi qua belijning, maar iets dat haar moeder ook zou kunnen dragen, sterker nog: ze lijkt in deze kleding heel erg op haar moeder. Daar is op zich niets mis mee, leuk zelfs, maar moeder is wel ruim 30 jaar ouder... De jurk van Meghan vind ik wel bijzonder: in een van de filmpjes zie je hoe mooi de rok meebeweegt als ze loopt, maar: ik vind het lijfje te strak. Aan de voorkant drukt deze haar boezem werkelijk helemaal plat en je ziet de onderbaleinen van haar bh, zó strak zit het geheel, ja, dat mag ik toch opmerken, het gaat hier over kleding. Aan de achterkant zie je door meerdere dwarsplooien dat het lijfje trekt. Dus: superchique? Nee. Maar ook vandaag wel weer prachtige hoofdbedekking. Dat doen deze dames geweldig (en ik houd ook van fascinators, daf scheelt).

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 10 jul 2018 - 21:46

Wat een tempo.! 3 outfits van Meghan achter elkaar (en de 4e komt alweer binnen rollen) en 2 van Kate.
De trotse moeder in awe van haar 3e kindje is natuurlijk de topper. De jurk die ze draagt vind ik van de 3 doop outfits t minste en de eerste het mooist. De 2e doop waar ze met de klassieke kinderwagen kwam aanlopen was iconisch.
Het hogere hoofddeksel van gisteren vond ik wel eens wat anders maar ik zie liever de andere. De outfit van vandaag was keurig maar een herhaling van. En Meghan ..ademloos
hoe al deze eenvoudige outfits om zo n rank lijfje tonen. Hoe anders zouden deze lijken bij een voller figuur? Ik vind ze alle drie zeer geslaagd! En wat zijn de prinsen mooi in de RAF uniformen vandaag!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 10 jul 2018 - 21:41

Wat een plaatje deze outfit!! Kate ziet er geweldig uit. De hoed doet me denken aan Wallis Simpson. Prachtig die fourties look. En ook heel fijn Kate zo te zien stralen. Ik vond haar de laatste tijd zo somber ogen.
Meghan ziet er fantastisch uit. Ik ben dol op deze kleur!

afbeelding van Sjanie

Sjanie

dinsdag 10 jul 2018 - 21:15

Ik zag net een foto van het hele gezin , echt schattig , en wat lijkt Charlotte op haar oma .
Een prachtig plaatje .

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 10 jul 2018 - 21:28

Charlotte lijkt toch voor geen meter op Diana? Ik ken geen kinderfoto's van Kate's moeder maar die bedoel je vast ook niet. Je bedoelt vast haar overgrootmoeder, the queen..

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 10 jul 2018 - 21:02

Ik ben geen fan van hoofddeksels, tenzij het een echte hoed betreft. En er niemand die beter zo'n echte hoed kan dragen dan Maxima!
Dit gezegd hebbende vind ik Kate en Meghan prachtig, ieder op hun eigen manier. En allebei zonder overbodige toeters en bellen. De kleur van de jurk van Kate is beeldschoon, mooie oorbellen ook. En Meghan is weer superchique. Wat een stijl heeft deze mevrouw.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 10 jul 2018 - 20:21

Catherine gewoon schitterend ,weinig kunnen dit decolleté zo mooi hebben ,prachtige kinderen hebben !
Persoonlijk ben ik niet zo lyrisch over Meghan ,zoals hierboven vind ik het niet verassend en dan die dunne beentjes eronder .Kan ze natuurlijk niks aan doen ,maar bij de zwarte jurk van vandaag valt het minder op .Wat ik ook zo vreemd vind is die te grote pumps ,Maxima te klein met tenen uitstekend en Meghan te groot met ruimte zichtbaar achter de hiel Hoe ingewikkeld is het om met dit soort budgetten mooi passend schoeisel te vinden ?

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 10 jul 2018 - 18:22

McQueen en Kate vind ik geen fijn paar. De harde lijnen en diepe decolletés maken haar niet mooier. Hoed vreselijk: een supersizehaarband met bloemen: iek. Haar melkwit-voor-doop traditie vind ik geweldig. En hoe ze naar Louis kijkt ook.

Meghan is beeldschoon. Zo chic. Daar kan zelfs de babypoepkleur (goed gekozen!) niets aan veranderen. En dit vind ik nu een elegante hoed. (Harry: verstop die handschoenen:: ze heeft die theaterattributen niet nodig om indruk te maken)

afbeelding van Sjanie

Sjanie

dinsdag 10 jul 2018 - 17:12

Helemaal mee eens , liever Maxima , zij is tenminste niet stijf of saai gekleed .
De Engelse stijl is me te perfect en daardoor niet echt verrassend .

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 10 jul 2018 - 17:04

Op het balkon ook weer mooi!
Valt me op dat zowel Kate als Meghan weinig nodig hebben om er altijd mooi uit te zien.
Geen rare giga oorbellen, het haar altijd perfect, kleding past altijd perfect. Gewoon af dus, wat een klasse en wat een verschil toch met Maxima, die haar stijl maar niet kan pakken, en vsn de ene hoek (badjas met slippers en coupe net uit mijn bed) naar de andere stuitert (als kerstboom gekleed met teveel make-up broche na broche oorbellen armbanden aan elke arm ketting diadeem enz.) op de verjaardag van prins Fredrik van Denemarken.

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 10 jul 2018 - 17:10

Jammer van de jurk van Kate zijn de kapmouwtjes. Vind ik erg tuttig en wat ouwelijk ogen. De haarband is wat te grof op de een of andere manier. Eigenlijk vind ik haar saai. Vaak oogt ze hetzelfde.

Meghan erg mooi gekleed in een prachtige kleur!

Ik vind wel dat er weinig familieleden bij zijn, of ik heb dat gemist. Kan ook.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 10 jul 2018 - 15:42

Kate vind ik er een beetje ouder uit zien dan ze is. Je hebt verschillende tinten wit en soorten stof. Ik vind het nu wat te hard voor haar. Die haartooi en kapmouwtjes vind ik niet mooi, beetje te tuttig en jaren'80 voor haar en voor de v-hals heeft ze te weinig volume. Ze straalt en dat maakt veel goed, maar ze kan beter.

Meghan is prachtig zonder dat ze Kate overstemd. Eindelijk geen nude tint! Het groen, beetje herfstig, staat haar echt heel mooi. De jurk zit goed en ze heeft het mooi afgestemd qua hoed, schoenen en accessoires.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 10 jul 2018 - 14:14

Prachtig , ik heb er niets meer aan te voegen.
Dit is klasse.

afbeelding van Sjanie

Sjanie

dinsdag 10 jul 2018 - 13:12

Als ik nog beter kijk zie ik dat Meghan geen jurk aan heeft het lijkt mij een rok en een blouse.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 10 jul 2018 - 15:55

Edit: ik begrijp nu dat je het over het groene kledingstuk hebt en niet de zwarte jurk.
Lijkt inderdaad op een rok en een blouse bij nader inzien.

Nee is een jurk.
Met de zoveelste boothals.....
https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/10/12/4E14E15800000578-593722...

Haha we hebben altijd wat te “klagen” over Maxima, maar als dan Meghan zie, zo saai altijd, dan ben ik weer steeds blijer met Maxima met haar vaak “gekke” dingen. Never a dull moment ;-)

afbeelding van Michel87

Michel87

dinsdag 10 jul 2018 - 22:10

Ik ben heel blij met Maxima nooit saai, en liever Máxima en haar vliegende schotels dan de Britse creaties die vaak op het voorhoofd geplakt zitten. Het is mij vaak allemaal net te perfect en tuttig bij de Britten.

afbeelding van Maaike

Maaike

dinsdag 10 jul 2018 - 16:03

De zwarte jurk inderdaad wat saai, maar wel een geweldige hoed !

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 10 jul 2018 - 18:54

Is het wel zwart? Geen diep blauw? wat chique weer!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 10 jul 2018 - 22:03

Oh ja prachtig diep donkerblsuwe jurk, geen blouse en rok maar een jurk in echt prachtige diepe kleur blauw!!

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 10 jul 2018 - 13:56

Mooie foto’s.
Dit model jurk staat Meghan prachtig. Veel mooier dan die rechte modellen.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 10 jul 2018 - 11:09

Wat mij opvalt dat de jurken zo goed passen naar het lichaam van de dames. Mooi,

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 10 jul 2018 - 10:11

Ergens op internet las ik dat de hoed leek op een Kokoshnik, een Russische hoofdtooi. En inderdaad, daar deed het me in eerste instantie op lijken. De totale outfit van Kate vind ik trouwens prachtig.
Jammer dat de overgrootouders er niet bij waren.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 11:05

En ik las daarbij ook dat ze dachten dat Kate deze hoed zou dragen vanwege het voetbal in Rusland. Toen moest ik wel grinniken :)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 10 jul 2018 - 10:09

Ik word heel vrolijk van de doopfotos, omdat Catherine zo blij kijkt. Outfits vind ik mooi. Ik vind de hoed van Catherine erg leuk en de jurk van Meghan stylish.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 09:52

Ik zie een foto van Queen Mum voor me waarbij ze zo'n soort hoedje met bloemetjes en voile opheeft. Bedoelen jullie die foto? Lag ze niet op een bank?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 09:53

Ik vind het overigens helemaal geen belediging dat de hoed op die van Queen Mum zou lijken. Er is volgens mij geen hoed meer te bedenken die op de een of andere manier wel ergens op lijkt. En in dit geval vind ik het zelfs een prachtige associatie. En als ik het heb over de Queen Mum kan ik bijna niet meer wachten op het nieuwe seizoen van The Crown. Ben zo benieuwd of en hoe Diana een rol gaat krijgen in de serie!

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 10 jul 2018 - 10:14

Dat zei ik ook al Josine, er valt geen model meer te bedenken wat niet ooit al eens door iemand is gedragen. Dus ik vind het eigenlijk zo zinloos om te zeggen, het lijkt op een hoed van die of die, álles is al gedragen.

Ik herinner me nu dat ik de (Engelse) koningin ook weleens in een dergelijk iets heb gezien, alleen dan was het geen band maar een hoed met een dergelijke rand.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 11:04

Gelukkig vieren we op MKM het feest van de zinloosheid ;-)

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 10 jul 2018 - 20:54

Josine, je bent een (h)eerlijk mens!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 10 jul 2018 - 18:16

Precies voor dat feestje kom ik hier! :D

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 10 jul 2018 - 19:05

Grote glimlach :-))))

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 10 jul 2018 - 14:26

Hahaha Josine

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 10 jul 2018 - 11:16

Hoezee ;)

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 10 jul 2018 - 13:40

Volgens mij droeg Wallis Simpson ook zoiets, bij haar huwelijk met Edward..

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 10 jul 2018 - 09:59

Ja precies dat dus!
Dit is echt wat ik bedoel!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 10 jul 2018 - 09:50

Ongelofelijk, wat hebben Kate en Meghan een verfijnde snaak! Chique chique! Omdat alles klopt zijn de handschoentjes van Meghan absoluut niet storend maar in het geheel zelfs chique te noemen! Upper chique hun hele verschijning! En toch eenvoudig,. Prachtige kleur groen van Meghan zo bijzonder en Kate heel mooi,. Zo kan het dus ook , Op een zonnige zomerse dag zonder tierelantijntjes bloemenkransjes etc een koninklijke doop.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?