Prinses Margriet en Prinses Laurentien waren op dinsdagmiddag 9 mei aanwezig bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award for Culture in Paradiso in Amsterdam. Prinses Laurentien hield als president van European Cultural Foundation (ECF) de openingsspeech. Prinses Margriet reikte de prijzen uit.

Foto

Advertentie- 

- Einde advertentie-

Prinses Laurentien ging gekleed in een donkerbruin met cremekleurige pantalon en vest van Missoni! Deze combineerde ze met een donkerbruine leren top.

Foto

Foto

Prinses Margriet droeg een felrood kanten jurkje van Addy van den Krommenacker, waarin we haar onlangs ook al eerder zagen. 

Foto

Foto's ©ECF, Xander Remkes

Wat vinden jullie van de outfits van Prinses Laurentien en Prinses Margriet?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 16 mei 2017 - 20:50

Ik ben dol op Laurentien, maar deze outfit maakt haar mi onnodig breed..

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

maandag 15 mei 2017 - 15:29

Prinses Laurentien: Ik vind haar kleding normaal niet mooi, maar dit is echt prachtig!
Prinses Margriet ziet er zoals altijd netjes en verzorgd uit.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 15 mei 2017 - 13:28

Prinses Margriet ziet er leuk en verzorgd uit. Weinig dames van haar leeftijd hebben nog zo'n mooi figuur!
Prinses Laurentien is ook heel leuk, ik zou het niet aantrekken, maar het staat haar fantastisch. Ik waardeer haar eigen stijl. ze waait duidelijk niet met alle winden mee qua mode.

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 15 mei 2017 - 12:10

De kleding van Laurentien is heel apart, maar voor de tijd van het jaar had ik voor iets met vrolijke kleuren gekozen. En dan prinses Margriet, wat ziet ze er schitterend uit.

afbeelding van Liz

Liz

zondag 14 mei 2017 - 23:33

In tegenstelling tot andere keren vind ik de afzonderlijke kledingstukken van Laurentien wel leuk, maar ik zou ze graag anders gecombineerd zien. Ik denk dat het vest beter uitkomt met een egale broek en eigenlijk denk ik dat de broek beter uitkomt met een mooie blouse.

Margriet ziet er leuk uit! Mooie kleur rood (ik houd van harde kleuren) en ze ziet er zo verzorgd uit.

TWOR, wat fijn dat je deze blog hebt kunnen schrijven! Sterkte en ik hoop dat het je nog vaak lukt om een blog te schrijven, want ze zijn leuk om te lezen en ik hoop dat dat betekent dat het naar omstandigheden goed met je gaat!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 15 mei 2017 - 13:10

Dank je wel, ik had inderdaad eindelijk sinds weken weer even een wat beter momentje en even zin in bloggen. Dat geeft hoop voor meer betere momenten.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 14 mei 2017 - 17:02

Help.... Alweer een outfit van Laurentien die over de top is en to much. Ik ben dol op mensen met een eigen stijl, maar dit kan ik echt niet mooi vinden...
prinses Margriet ziet er stijlvol uit. Ik wilde dat Laurentien een voorbeeld aan haar nam...

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 14 mei 2017 - 15:06

Prinses Margriet, zoals altijd , niets op aan te merken. Wat ziet ze er toch altijd jeugdig uit.

Prinses Laurentien, weer een typische "Laurentien" outfit, maar deze keer wel een leuke.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zondag 14 mei 2017 - 12:45

Margriet is echt een mooie vrouw op leeftijd en tot in de puntjes verzorgd. Rood staat haar zeker, maar ik vind dit wel een erg fel oranjerood. Een koelere of gedemptere tint rood vind ik haar beter staan.

Laurentien is een fan van Missoni en het merk past ook wel bij haar persoonlijkheid. Maar dit vind ik een ratjetoe aan prints. Top met vest zijn leuk, top met broek ook. Maar vest en broek niet echt.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 14 mei 2017 - 14:24

Helemaal met MrsDuck eens!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 13 mei 2017 - 23:34

Mooie jurk van Margriet. Als er een dikke lange rits achter inzit dan is t een Van Furstenberg. Zo niet dan 1 van de vele andere aanbieders van deze jurkjes. Rood staat haar goed en wat elegant nog op haar leeftijd!
Over de outfit van Laurentien moet ik even nadenken. De Missoni outfits zijn altijd bijzonder.... die broek.. is wel gedurfd.. ik zou mij er niet fijn in voelen....het vest en top zijn leuk.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?