Aan het begin van de week verschenen er foto's van kroonprinses Mary, kroonprins Frederik en hun kinderen: glamourfoto's gemaakt door de bekende fotograaf Mario Testino. 

Een tijdje geleden opende kroonprins Frederik de eerste fototentoonstelling van Testino in Denemarken. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om foto's te maken van het paar en hun kinderen. De foto's worden gepubliceerd in het augustus nummer van Vogue Australië, samen met een interview met Mary waarin ze o.a. spreekt over haar stichting, een rolmodel zijn en haar projecten. Het augustus nummer komt 11 juli uit, dan zullen we ongetwijfeld vlug de overige foto's uit de shoot zien! 
 

Op de cover prijken Mary en Frederik samen. Mary draagt haar nieuwe diamanten tiara (informatie hierover volgt nog) en een nieuwe zwarte japon. De japon is van Alex Perry, zoals hij zelf op Instagram vertelde: 

 

Het hof gaf een foto vrij die ook uit de Vogue-serie komt bij hun aankondiging dat het paar daarin te zien zou zijn. Ditmaal een foto van het kroonprinselijk paar en hun vier kinderen. De foto is gemaakt in hun woonpaleis, Frederik VIII Paleis. 

Als laatst nog één foto van Mary:

Wat vinden jullie van Mary en haar gezin op deze Vogue foto's?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

donderdag 07 jul 2016 - 17:57

Het is alsof Testino de wassen beelden fotografeert ipv de originelen van vlees en bloed. Minder eng dan de Britse doopfoto's, en WA en Max herkende ik niet eens op hun foto's. Relatief geslaagd dus, misschien.

Outfit met rok en blouse van Mary al gezien? Erg mooi... Zie OOS

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 07 jul 2016 - 22:06

Merel, bedoel je die foto's van WA en Maxima in het zwart?

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 08 jul 2016 - 11:01

Nee, die foto's met de lakeien, met Maxima in een witte jurk.

De bewerkte Vogue cover foto vind ik trouwens het toppunt van photoshop-gone-mad: ze heeft nog maar 1 arm, en haar gezicht lijkt van plastic. Onherkenbaar. Terwijl het origineel zo'n prachtige foto is (en de JT jurk een sprookje).

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 06 jul 2016 - 22:26

Volgens mij heeft Mary ook niet zoveel nodig om er als een beauty uit te zien .
Inderdaad prachtige kinderen hebben ze .
Dat zijn de kinderen in Spanje en Engeland ook !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 06 jul 2016 - 21:29

Wateren prachtige foto's. Mary is een super mooie vrouw en heeft niet veel Photoshop nodig wat mij betreft. Ben heel benieuwd naar de hele fotoserie.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 06 jul 2016 - 18:33

Mooie kunstzinnige foto's. Komisch dat de meesten het mooie foto's vinden. Vraag me af wat we ervan zouden zeggen als dit Alexander en Maxima betreft! Doe maar gewoon.......?????

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 06 jul 2016 - 23:07

Van WA en Maxima zijn ook dit soort foto's genomen, jaren geleden, op Paleis Noordeinde. Met een pilaar en een balustrade en veel wit en hier en daar een lakei in beeld :) Heel veel glamour. Als ik me goed herinner, stonden die toen in de Vanity Fair.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 07 jul 2016 - 13:53

Ik vind deze foto's helemaal niet vergelijkbaar. Bij de foto's van WA en Máxima zie je duidelijk dat het geposeerd is en dat het "stijve" foto's moeten zijn. Net als staatsieportretten eigenlijk. Bij de foto's van het Deense paar met hun kinderen moet het allemaal heel casual en los lijken, maar zie je toch van een kilometer afstand hoe geposeerd en nep het is. Bovendien zien ze er allemaal heel erg gefotoshopt uit.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 07 jul 2016 - 15:29

ik vind het ook erg gelikt en gefotoshopt. Verder vind ik de kids niet spectaculair prachtig ofzo, de 2 jongste hebben beetje flapoortjes. Vind het wel schattig, maar om nou te spreken van knappe kids. Ik vind het gewoon leuke kids zo op de foto.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 06 jul 2016 - 15:33

De foto's zijn mij persoonlijk een beetje te gelikt en gefotoshopt.
Prachtige kinderen heeft het paar, valt me iedere keer weer op.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 06 jul 2016 - 17:14

Vind ik ook (de foto's te gelikt). Vind ik trouwens over het algemeen van en met Mary, maar dat heb ik al eens eerder geventileerd hier.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 06 jul 2016 - 18:18

Mij spreken de foto's ook niet echt aan, er is iets mee. Dit heeft natuurlijk niets met de foto's te maken maar ik vind Mary echt niet mooi, in tegendeel, omdat ze zich zo veel verzorgd en er altijd tot in de puntjes uitziet lijkt het wel zo.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 06 jul 2016 - 23:00

Erg geposeerd allemaal, erg kunstmatig. Neemt niet weg dat het vast hele leuke ouders zijn met leuke kinderen ... maar deze foto's doen mij denken aan die legendarische foto van Charles en Diana en hun kinderen in rijkostuum aan het picknicken, ook zo onecht.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 06 jul 2016 - 12:51

Prachtige foto's!! Vooral de gezinsfoto!
Lijkt me een gezellig gezinnetje!
Mary is een mooi prinses!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 06 jul 2016 - 12:16

Prachtige foto de bovenste! Tweede is ook leuk.
De derde
Met
Die arm boven haar gezicht is even wennen qua houding. Maar een prachtige vrouw.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 06 jul 2016 - 11:53

Op de tweede foto lijkt Mary in haar gezicht enorm op Letizia.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 06 jul 2016 - 11:46

Mooi, die bovenste foto.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 06 jul 2016 - 11:41

Ondanks dat er hoogstwaarschijnlijk gephotoshopt is, vind ik de foto's prachtig! Vooral de gezinsfoto: leuk, met van allerlei spulletjes nog op tafel (of misschien juist met opzet op tafel gezet, om het gewoner te maken).

afbeelding van Els

Els

woensdag 06 jul 2016 - 15:22

Mijn eerste gedachte ook: Zo mooi wordt je alleen met photo shop. Zo heerlijk gladgestreken op haar leeftijd, dat krijg je zelf niet voor elkaar.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 06 jul 2016 - 10:46

Wat een prachtige foto´s zijn dit toch van een fantastisch gezin. Frederik en Mary lijken mij heel leuke mensen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?