Handelsmissie van het Deens kroonprinselijk paar aan Zweden - dag 2

Vandaag vond de tweede dag plaats van de de handelsmissie aan Zweden. Het programma van Mary en Frederik is opnieuw vol: Mary en Daniel bezoeken een ziekenhuis maar brengt ook een bezoek aan een woonwarenhuis met Victoria, Frederik bezoekt samen met Victoria het water- en afvalverwerkingsbedrijf en samen met Daniel gaat hij op bezoek bij Spotify. De twee paren bezoeken samen onder andere de Deense ambassade, lunchen op het koninklijk paleis met Silvia, Carl Gustaf, Sofia en Carl Philip en dat was alleen nog maar het ochtendprogramma. 's Middags stonden er nog meer bezoeken op het programma in wisselende samenstellingen en vanavond waren de beide kroonprinselijke paren aanwezig bij een diner.

Tijdens de tweede dag van het bezoek gaat kroonprinses Mary gekleed in een zwart-witte midi japon gecombineerd met gele accessoires en een zwarte tas.

Kroonprinses Victoria koos tijdens het dagprogramma voor een zwarte rok met bloemenprint in roze met bijpassende roze top van Daisy Grace en zwarte accessoires.

Tijdens het avondprogramma ging kroonprinses Mary gekleed in een zwart-witte japon van Altuzarra en Gianvito Rossi pumps. Kroonprinses Victoria koos voor een japon van MaxJenny.

Wat vinden jullie van de outfits van beide dames? Wat is je favoriet?


Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van DEP

DEP

donderdag 01 jun 2017 - 22:32

Victoria ziet er beeldig uit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 31 mei 2017 - 22:18

Victoria springt er voor mij met beide outfits echt uit. Wat heeft ze een leuke outfits aan, deze 2 dagen! Alle 4 de outfits zijn top. Mary kan er ook mee door, maar haar outfits van de eerste dag vond ik geslaagder dan die van de tweede dag.

afbeelding van Liz

Liz

woensdag 31 mei 2017 - 20:27

Ik vind zowel overdag als 's avonds Victoria veel leuker gekleed. Leuke top en rok overdag, erg leuke print in de avond.
Ik vind Mary een beetje slome jurken dragen en ik vind ze eigenlijk ook wel wat veel op elkaar lijken.
Ik ben wel weg van de jurk van Sofia, ik vind de bloesem op de jurk erg leuk en ze krijgt bonuspunten voor Zweeds design.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

woensdag 31 mei 2017 - 14:46

Wat ziet Victoria er mooi uit overdag! Niks op aan te merken. De outfit van Mary is ook mooi, maar de gele schoenen vind ik iets te fel ( Past wel goed bij het riempje) Sofia vind ik niet mooi. Het lijkt eerder een nachtjapon. 'S avonds wint Mary het!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 31 mei 2017 - 09:27

Wat zien ze er weer mooi uit. Bij het avondprogramma wint Victoria met haar fleurige jurk. Overdag vind ik dat Mary de mooiste outfit draagt. Van mij mag dit modefeestje nog wel even doorgaan!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 31 mei 2017 - 09:14

De midirok: we kunnen er niet meer omheen. Maar flatteus is het lang niet altijd. Shoulder robing vind ik een leuk iets, maar wel met een mantel en rok van gelijke lengte. Ik zag ergens een paparazzifoto waarbij de jurk van Sofia aan een hanger hing bij het raam. Vond het wel grappig om te zien. Ik zal hem eens zoeken.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 31 mei 2017 - 09:03

Oei.. ik vind die midi lengte zo sloom staan. Ook al is t mode. Mary's jurk zou zoveel vlotter staan als t op de knie kwam.
Ook Sophia's zwangerschapsjurk kan zoveel beter. Ze zou even Kate's moeten checken terwijl ze zwanger was.
Blouse Victoria heel mooi (mooie kleur) maar die langere rok vind ik ook niet leuk voor deze nog jonge dames
Queen Sylvia as always heel mooi.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?