Na een aantal drukke weken, is het voor kroonprinses Mary nu tijd voor een rustige week en volgende week hebben haar kinderen herfstvakantie en heeft ze geen activiteiten. Afgelopen week stonden er dan ook maar drie activiteiten op het programma voor Mary én nam ze haar kinderen mee op pad! We bekijken vandaag haar outfits.

De werkweek voor Mary begon op maandag 10 oktober met twee bezoeken. Ze was als beschermvrouwe aanwezig bij het 20e jubileum van het Psychiatriefonds én was samen met Frederik op pad op het hoofdkantoor van Dansk Industri.

Tijdens het bezoek droeg Mary een donkerblauwe mantel, een donkerblauwe top en een nieuwe rok van Cloé.


Vandaag vond er een receptie voor de Olympische en Paralympische sporters plaats op het koninklijk paleis waarbij koningin Margrethe, kroonprins Mary, prins Christian, prinses Isabella, prins Joachim en prinses Marie aanwezig. Kroonprins Frederik was niet aanwezig, want hij heeft gisteren op de trapoline (in de sportschool) een breukje in zijn wervelkolom opgelopen en kon daardoor niet aanwezig zijn vandaag.

Tijdens de receptie droeg Mary een nieuwe donkerrode kanten japon van Dolce & Gabbana en een mantel van Joseph. Prinses Marie droeg een rode japon en wit jasje die ze al een aantal jaar heeft, met daarbij pumps en een clutch van LK Bennett.

Wat vinden jullie van de outfits van Mary van deze week?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 15 okt 2016 - 17:22

De kleding van Mary is altijd weer een plaatje! Wat ziet deze vrouw er altijd mooi uit. Zoveel beter dan Mette Marit die, hoe duur het jurkje ook is, altijd kodemissers maakt. Het kanten jurkje met de mantel vind ik het mooiste deze week. Hoop dat ze een fijne vakantie hebben.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zaterdag 15 okt 2016 - 13:56

Ik word altijd zo blij van de kleding van Mary! Die bovenste outfit is toch prachtig!
Echt leuk!

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 15 okt 2016 - 12:08

Wat ontzettend leuk dat de oudste kinderen hier ook bij waren! Daar mogen WA en M een voorbeeld aan nemen. Jammer dat de koningin met niemand een praatje maakt.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 15 okt 2016 - 00:52

Wat een open familie! Terwijl er meer protocol is in Denemarken. Heb het gevoel dat onze Koning er ook zo in zit. Maar het gaat hier echt in het tempo van een gouden koets. Zichtbaar zijn voor de mensen Koningin Emma had dat al begrepen. Gebruiken maken van de techniek!!!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 14 okt 2016 - 23:44

Mooie jas Joseph van Mary.
Witte jasje met rode rok van Marie kan vlotter.
Scheurtje in wervelkolom klinkt niet lekker...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 14 okt 2016 - 17:55

Wat leuk dat Christian en Isabella er ook bij waren! De jas van Isabella hebben we overigens eerder gezien (maar dat is ook heel logisch bij kinderen, zolang ze het passen, zoveel mogelijk dragen ;) ).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?