The Duchess of Sussex is in verwachting van haar eerste kind, maar dit weerhoudt haar er niet van om een drukke agenda te hebben. Het lijkt erop dat Meghan zich goed voelt, want vorige week verscheen ze maar liefst drie keer in het openbaar.

Woensdag bezocht ze het Nationale Theater, donderdag the Association of Commonwealth Universities en vrijdag maakte ze haar verschijning samen met prins Harry. Woensdag droeg ze een zachtroze outfit van Brandon Maxwell met daaronder haar ‘verlovingspumps’ van Aquazzura en –als je het mij vraagt- een schitterende clutch van Carolina Herrera.

Op donderdag droeg ze een jas die ze al eerder had gedragen van Givenchy met daaronder een jurk van hetzelfde merk. De pumps die ze erbij droeg waren van Manolo Blahnik.

Op vrijdag verscheen ze met een jas van William Vintage en een jurk van Oscar de la Renta. Hierbij droeg ze een clutch van Ralph Lauren en matching laarzen van Sarah Flint. Het is zeker niet de eerste keer dat Meghan schoenen van dit merk draagt. Voordat ze Duchess werd, droeg ze al regelmatig schoenen van Sarah Flint en ook na haar ontmoeting met Harry is ze trouw gebleven aan dit Amerikaanse merk, dat in Italië wordt gemaakt. De ontwerpster wil mooie, vrouwelijke schoenen maken, die toch prettig lopen: style without sacrifice. Meghan wordt regelmatig gespot op hele hoge hakken, maar van Sarah Flint heeft ze ook flatjes. De hoge hakken van dit merk hebben allerlei comfortabele eigenschappen, de laarzen van afgelopen vrijdag hebben bijvoorbeeld een extra ingebouwd zooltje om de voorvoet te ontlasten. Daarnaast is de leren loopzool afgewerkt met rubber voor meer grip. Als je het mij vraagt een verstandige keuze voor wie in de winter hooggehakt ten tonele wil verschijnen!

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 07 feb 2019 - 20:36

Zo bedoelde ik het ook Josine. ! In vergelijking met andere royals is ze vaak te zien. Voor de rest denk ik dat er best veel voor haar geregeld zal worden.

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 06 feb 2019 - 21:31

Ik vindt het zachtroze pakje prachtig, alleen niet zo geschikt voor de winter. Het kapsel staat Meghan heel goed. Het had mooi geweest als ze dat als bruidskapsel had gekozen. De tweede zwarte outfit vindt ik niet zo mooi staan bij haar. Gelukkig draagt ze de laatste tijd steeds meer kleur. De hoge wiebelhakken kan ze beter vervangen voor lagere. Het knotje staat heel leuk. De groene laarzen en jurk met print is een goede keuze. Wat is Meghan actief ondanks de zwangerschap.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 06 feb 2019 - 23:28

Sorry, dit kan ik toch niet laten hier op te reageren, veel vrouwen moeten gewoon 5 dagen per week 8 uur per dag werken tot 6 weken voor de bevalling, hun huishouden doen etc.
Dan kan je af en toe even een bezoekje ergens van een half uur of een uurtje niet actief noemen.
Ja ze zal misschien ook achter de schermen nog wel wat dingen doen maar dat blijft in het niet vallen bij vrouwen die een gewone baan hebben.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 07 feb 2019 - 08:32

Ik zou dolgraag met Meghan willen ruilen qua planning, maar het is natuurlijk ook maar net de vraag met welke situatie je het vergelijkt. In vergelijking met hertogin Catherine is ze naar mijn gevoel vrij actief.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 06 feb 2019 - 15:56

Meghan vind ik zo'n plaatje. Heel irritant voor de haters (jammer dan), maar ik zal proberen beetje objectief te blijven :).

Roze pakje: beetje te tuttig voor haar (v-hals te hoog, jasje te lang) en te zomers voor januari.
Zwarte outfit: een jas met een capeje, een plissérok, een hoge knot. Heerlijk.
Laarzen outfit: die laarzen, olijfgroen+suede+'interessante hak', heerlijker wordt het niet. De jurk piept onder de jas. Dat vind ik niet mooi. Enige voordeel is dat ik kan zien dat de laarzen er mooi bij passen.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 06 feb 2019 - 16:32

Sorry, ik lees niets hatelijks .....,jij wel?

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 06 feb 2019 - 16:51

Nee hoor. Was meer in algemeen. Ik vind Meghan prachtige vrouw, vond ik al toen ze in Suits speelde (en wie kon toen vermoeden...!). Anderen hebben een, laat ik het voorzichtig formuleren, minder positief gevoel bij haar. En ik weet dat dan het gedweep van iemand met een kleine girl crush best beetje irritant kan zijn ;). Ik had waarschijnlijk wat meer aanhalingstekens moeten gebruiken.

Dus geen aanval op wie dan ook. Vrede?

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 06 feb 2019 - 17:08

Ik denk dat over het algemeen mensen niet zo goed kunnen begrijpen waarom een onafhankelijk vrouw ineens voor een afhankelijke levensstijl zou kiezen. Ik had dat in ieder geval nooit achter Meghan gezocht.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 06 feb 2019 - 17:18

Ben ik met je eens. Zou het voor jou een dealbreaker zijn, als je wel heel verliefd bent? Voor mij denk ik eigenlijk wel, idee dat ik mijn baan, en elke toekomstige baan..., op moest geven... Poeh... ms toen ik 20er was, maar nu? Maar goed, makkelijk gezegd met een geweldige man die helemaal ok is met pad dat ik kies. Hoe sta je erinals je, eindelijk, iemand vindt waar je super mee klikt?

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 05 feb 2019 - 23:32

Dat ze kan lopen op die bovenste ‘verloving’ Schoenen.. zitten zo los en ruim om haar voeten echt acrobatiek

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 05 feb 2019 - 21:47

Ik vind de laarzen geweldig. Zou ze graag hebben in en mooie bordeaux of grijze kleur. Jammer dat ze zo duur zijn.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 05 feb 2019 - 18:28

Meghan ziet prachtig uit op bovenstaande foto’s. Ik houd erg van haar kledingstijl. Weinig op aan te merken.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 05 feb 2019 - 18:56

Kermit zit i de jurk verstopt!

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 05 feb 2019 - 21:46

Ha Ha Ha Ha Ha. Ik lig in een deuk. Dank je Doro!

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 05 feb 2019 - 13:36

Ik vind dat Meghan wel een mooie kledingstijl heeft. Goede stoffen, mooie kleuren die haar goed staan, rustig, klassiek en stijlvol.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 05 feb 2019 - 11:20

Outfit 1 en twee zijn echt geweldig. Outfit 3 is leuk en trendy, maar na een jaar ben ik er aan gewend: doe mij maar Meghan in kleding zonder print. De laarzen vind ik wel super!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 05 feb 2019 - 10:46

Wat een plaatje zeg!!! Meghan ga zo door. En bewondering voor haar drukke agenda. Maxima lijkt wat rustiger mbt afspraken klopt dat?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 05 feb 2019 - 12:32

Als u de agenda’s van Mary, Viktoria, Meghan, Koningin Mathilde en Koningin Letizia ernaast legt, heeft onze Koningin Maxima het maar uitermate rustig/stil. De andre dames zijn behoorlijk druk tot nu iedere week. Mary en Viktoria Mathilde waren ook in Davos een paar dagen en hup meteen weer door in eigen land met iedere dag wel een paar “optredens”. Mathilde zit nu ook weer in het buitenland. Vorige week nog allerlei recepties enz.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 06 feb 2019 - 01:32

Ik vind ook dat onze koningin te weinig zichtbaar is..

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 06 feb 2019 - 13:21

Ze is ook net verhuisd. Het duurde bij mij altijd een tijdje voordat ik me in een nieuw huis "thuis' voelde en alles op z'n plaats had.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 06 feb 2019 - 10:40

We moeten denk ik niet vergeten dat ze, als ze niet zichtbaar is, ook aan het werk kan zijn (vergaderingen/inlezen/voorbereidingen) en bovendien in andere weken soms dagelijks twee keer bezoeken aflegt of dagen in het buitenland. Verder vind ik dat zij ook tijd aan haar gezin mag besteden, ook (puber)dochters, misschien wel juist puberdochters, hebben de aanwezigheid en liefde van hun moeder nodig. Daarme groeien ze gezond en gelukkig op, en worden het sterke dames. Ik vind het dus helemaal geen probleem dat we haar niet dagelijks zien. Ik werk zelf vier dagen in de week en ik probeer daarnaast alle tijd die overblijft aan mijn kinderen te besteden. Heel belangrijk! Meer werken lijkt me eerlijk gezegd helemaal geen goed idee (ook al zouden wij haar dan vaker zien, wat voor ons wel leuk is natuurlijk).

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 06 feb 2019 - 13:21

Eens hoor. Ze verdient alleen wel drieënhalve ton. Dat is bijna het dubbele van de minister-president en wat we acceptabel vinden in de publieke sector. Dus zo snel niet zichtbaar is wat ze eigenlijk aan het doen is, en mensen zich afvragen of ze veel 'executive time heeft, kan je wel dit soort vragen verwachten. De kwetsbaarheid van de monarchie.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 06 feb 2019 - 19:20

Ze is volgende week in Jordanie voor haar baan bij de VN. Dit is zojuist pas aangekondigd en ik denk dat dit alles te maken heeft met veiligheid. Media wisten het wel eerder trouwens.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 06 feb 2019 - 13:11

Gelukkig voor henzelf zijn deze dames in een gelukkige omstandigheid dat ze zich altijd kunnen voorbereiden en/of inlezen of telefonische vergaderingen kunnen houden tijdens autoritten en/of vliegreizen. Zelf vind ik Mary, Letizia, Viktoria en Mathilde heel vaak zichtbaar bijna iedere dag. Ontmoetingen van 1 á 2 uurtjes per dag, maar toch zichtbaar.

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 05 feb 2019 - 13:35

Ons koningshuis heeft het 'slim bekeken'. In de eerste jaren van het koningschap is een zwaar charme-offensief ingezet, met slimme pr en bezoeken in het land. Naar Duitsland om te laten zien dat ze ook geld in het laatje brengen etc. Daarna konden ze het wat rustiger aan doen. Althans, dat denken ze, want het volk begint alweer een beetje te mokken. Is altijd een dunne lijn, waar ze echt mee uit moeten kijken.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 05 feb 2019 - 18:57

Volgens mij heeft Maxima als enige nog een andere functie naast t koningin zijn? Of vergis is me?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 05 feb 2019 - 20:52

@Doro: ja je vergist je, maar dat is ook niet erg. Koningin Mathilde is op dit moment aan het werk in Mozambique in haar rol als advocate voor de United Nations Sustainable Development Goals. Zij heeft dus net als Maxima een extra functie.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 05 feb 2019 - 22:41

Ah ok dank dat wist Ik niet

afbeelding van Dahlia

Dahlia

dinsdag 05 feb 2019 - 10:28

Wat ziet ze er toch mooi uit! In het begin moest ik erg wennen aan Meghan, maar tegenwoordig ziet ze er stralend uit!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 05 feb 2019 - 10:10

Die roze outfit is super. En ook de bijpassende schoenen! Haar jassen altijd mooi, jammer dat de jas op laatste plaatje korter is dan jurk.
Ze blijft er goed en zeer verzorgd uit zien in deze fase van zwangerschap en straalt!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 04 feb 2019 - 22:39

Dit is niet mijn ding deze laarzen.
Blote benen in de winter in de andere foto,s vind ik ook niets. Ik vind het gewoon niet passen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?