Prinses Mabel was gisteravond aanwezig bij de première van de film 'He named me Malala'. Prinses Mabel keek samen met jongeren naar de film, en ging na afloop met hen in gesprek. Een stralende Mabel, die volledig in haar element is! Mabel zit in het bestuur van het Malala Fund, 1 van haar vele functies! Een fotoserie is hier te bekijken.

Mabel plaatste zelf op de dag van de première deze foto van haar met Malala op twitter. De foto is zo te zien eerder genomen. Op deze foto draagt Prinses Mabel een wit/grijs bedrukte jurk van Emilio Pucci. Prinses Mabel droeg deze jurk jaren geleden tijdens de doop van Eliane van Vollenhoven.

Mabel gaf tijdens een kort interview voorafgaand aan de première aan zelf op haar 17e te dromen van het verbeteren van de wereld. Later werd ze betrokken bij het beeindigen van de Balkan oorlog.

​Op een vraag van een journalist hoe het met Maxima gaat antwoordde ze: 'Volgens mij gaat het met alle zieken goed. Gelukkig!' Hier is de video van ShowNieuws te bekijken.

Prinses Mabel tijdens de première-avond gekleed in een lange zwarte pantalon met daarop een zwarte top met een bedrukte voorkant. Haar kapsel heeft ze losjes opgestoken.

Haar zwart bedrukte top komt me overigens ook bekend voor. Iemand enig idee of ze deze al eens eerder heeft gedragen? Update: ik was in war met een jurkje dat ze een keer droeg tijdens het Amsterdam Diner.

En wat vinden we van beide outfits van Mabel?

Screenshots video ©ShowNieuws, foto ©MabelvanOranje op twitter

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 03 nov 2015 - 23:37

Paula@ Ik vond meer dat zij een speelse en zelfs beetje ondeugende uitstraling had. Nu probeert zij de draad weer op te pakken en dat juich ik ook toe! Het lijkt me niet gemakkelijk om de 2 meisjes alleen op te moeten voeden, maar ja, zij is niet de eerste! Ik hoop van harte dat zij t.z.t. iemand ontmoet waarmee zij haar leven kan delen. Qua kleding zie je dat zij vooruit wil, ik vind het een sterke vrouw, het is niet mis om jouw man en de kinderen hun vader, op zo'n manier te moeten verliezen. Mabel komt er wel!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 03 nov 2015 - 11:45

wat mij opvalt en dat begrijp ik heel goed en is niet als aantijging bedoeld, Mabel kleedt zich veel degelijker sinds het overlijden van haar geliefde Friso. Het spannende, grappige, frivole, uitdagende van toen is vervangen door rustige levens en kledingstijl. een voorbeeld voor haar dochters?

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 03 nov 2015 - 22:22

@Doro: het is mij ook opgevallen dat het kinderlijke (dat vond ik althans) er af is. Ik vond haar vaak een kinderlijke uitstraling hebben. Als je de dood van je man moet verwerken dan kan dat plaats maken voor meer volwassenheid. Ik vind haar ook zoveel evenwichtiger nu.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 03 nov 2015 - 23:27

Grappig dat je zegt: kinderlijk. Ik heb Mabel persoonlijk nooit kinderlijk over vinden komen. Wel was ze voor mij de ''strikkenprinses'. In het begin zo echt haar eigen strikkenstempel op haar kleding. Regelmatig echt niet mooi (mn mening hoor!).

Ik denk inderdaad wel dat de tijd van uitbundige kleding voorbij is. Wat vast te maken heeft met alles wat ze meegemaakt heeft. Ze zal er (denk ik) geen behoefte meer aan hebben.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 03 nov 2015 - 12:52

Was me ook al eerder opgevallen. Maar nu oogt het soms op het slobberig af en met opgestoken haar zie je haar nog maar zelden.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 03 nov 2015 - 23:24

In haar werk (= privé) hoeft ze toch ook niet met opgestoken haar te lopen? Als ze bij een officiële gelegenheid is, dan kapt ze het heel mooi.

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 03 nov 2015 - 11:29

Het is dat het een jurkje van Pucci is, maar zulke jurkjes kom je ook wel tegen bij C&A en dan zou ik het ook niet mooi vinden.

afbeelding van Imke

Imke

maandag 02 nov 2015 - 19:45

Ik kan me wel voorstellen dat Mabel is gevallen voor de bijzondere geborduurde blouse, maar eerlijk gezegd vind ik deze combinatie met wijde pantalon nogal hobbezakkerig staan. Het doet niet alleen niets voor haar figuur, het laat haar er gewoon vormeloos en vierkant uitzien. Wijd met wijd combineren is meestal geen goed idee, ook/zelfs niet als je slank bent. Het model van de top vind ik sowieso niet mooi, het lijkt op een topje waar een te wijde blouse onderuit steekt. Van die mooie geborduurde stof had ze beter een elegant mouwloos topje op de kop kunnen tikken, liefst getailleerd. Dat was een prachtige combi geweest met de wijde broek, de clutch en het opgestoken haar. En dan eventueel een elegant jasje of lang dun vest erover om de schouders te bedekken.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 02 nov 2015 - 19:20

Super leuk het Pucci jurkje. Fijn dat ze die herdraagt.
De outfit tijdens de premiere vind ik niet heel erg mooi, maar het haar zit prachtig. Ik krijg steeds meer bewondering voor Mabel en haar inzet voor alle bijzondere doelen. Zeker na het overlijden van Friso laat ze zich zien als een sterke vrouw. Ik hoop zo dat ze ooit weer een mooie liefde in haar leven tegenkomt!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 02 nov 2015 - 20:04

Mooi gezegd, Anneke :-) Ik krijg ook steeds meer bewondering voor haar. Het gezin heeft heel veel voor haar kiezen gehad. Ze is nog veel te jong om de rest van haar leven alleen te blijven. Ik verwacht wel dat een vrouw als Mabel wel weer een nieuwe liefde vindt.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 02 nov 2015 - 17:54

De blouse lijkt zwart met zwart/witte voorkant en de broek lijkt heel donkerblauw. Qua kleur past het net niet maar ik vind het wijde erg leuk staan. Enig, vooral met het opgestoken haar. Wel draagt ze de blouse wat te ver naar voren, waardoor hij niet zo mooi valt. Maar ze ziet er feestelijk uit!

afbeelding van Kate

Kate

maandag 02 nov 2015 - 16:40

Op ppe staan een paar mooie foto's en daar vind ik het geheel mooi ( betere belichting ofzo ?
En haar kapsel is geweldig !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 02 nov 2015 - 20:08

Zie ook de link in de log ;-). Dank voor het nogmaals plaatsen, haar kapsel is inderdaad mooi!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 02 nov 2015 - 16:45

Kate@ Ik heb de foto's bekeken maar ik vind het geheel nog steeds niet bij elkaar passen, sorry!

afbeelding van Kate

Kate

maandag 02 nov 2015 - 18:42

Je hoeft je niet te verontschuldigen Eftichia -;)
T'is mijn smaak ook niet echt ,maar op de foto bij ppe lijkt het een lange rok en lijkt de blouse beter te kleuren en dan in combi met het nonchalant opgestoken kapsel vind ik het iig beter dan de foto boven deze log .

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 02 nov 2015 - 16:14

De kleding vind ik niet geweldig, maar haar los opgestoken kapsel vind ik prachtig!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 02 nov 2015 - 16:12

Zag de laatste jurk juist op twitter! Mooie foto. De 1e top vind ik wel erg druk...
Ze ziet er trouwens goed uit! Typisch Mabel: zorg voor haar kapsels

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

maandag 02 nov 2015 - 15:55

Ik kon Mabel vroeger moeilijk pijlen. Al die verhalen over haar verleden. Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat ze een sterke vrouw is die veel goed werk verzet. Langzaam maar zeker zie je haar steeds sterker worden na het overlijden van Prins Friso. Daar heb ik veel bewondering voor. Eerst compleet in het zwart nu voorzichtig weer in zwart met wit en grijs. Ik begrijp dat wel.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 02 nov 2015 - 15:32

Mabel lijkt me zo'n aardige vrouw. Ze doet goed werk.
Het haar zit op beide foto's mooi verzorgd. Het jurkje kan ik niet goed beoordelen.
De top met de wijdvallende broek doet helemaal niets voor haar figuur. En dat komt hoofdzakelijk door de top. Wijd op wijd. De top vind ik ook veel te druk. :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 02 nov 2015 - 14:33

Mijn internetverbinding had problemen, ik zal de video opnieuw plaatsen.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 02 nov 2015 - 14:45

TWOR@ Ik kan de video ook niet zien via de link van Siobhan, ik kom wel op de website maar geen video. Net weer geprobeerd ik mag alleen naar de Netflix reclame kijken daarna krijg ik te zien "bekijken, is momenteel niet beschikbaar. Probeer het binnenkort nog" ik denk dat het met uitzend rechten te maken heeft. Jeannine woont in Belgie.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 02 nov 2015 - 15:00

De link in de log is gewijzigd, en die doet het wel, heb het getest! Voor wat betreft buitenland: dat zou goed kunnen kloppen inderdaad!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 02 nov 2015 - 16:39

TWOR@ Ja, dat zag ik maar ook daarna alleen maar de Netflix reclame, nu weer geprobeerd en kreeg ik alleen de Krasloten reclame te zien..

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 02 nov 2015 - 23:07

LG@ Oh wat goed, ik heb het meteen bekeken, leuk filmpje, hartelijk dank!!!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 03 nov 2015 - 15:57

@L.G ja dank le wel nu kan ik het zien ook hier in Belgie heel goed om weten en mooi om te zien

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 02 nov 2015 - 20:07

Dan ligt het echt vast aan het buitenland, dat jullie de link niet kunnen zien. Dank voor het plaatsen van de Youtube link, zo is het mooi opgelost!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 02 nov 2015 - 14:28

Leuk Pucci jurkje. De tweede outfit kan me niet zo bekoren misschien dat de top mooier had gestaan op een nauwere broek, ik vind het geheel niet zo bij elkaar passen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 02 nov 2015 - 14:57

Dank je !
Het maakt t geheel veel te breed en daardoor ouwelijk. Op een slank broekje of rokje staat de top die op zich mooi is, waarschijnlijk veel beter

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 02 nov 2015 - 13:43

Mabel ziet er goed uit mooi kledingkeuze het past bij haar
ik krijg de video van show nieuws niet te zien

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 02 nov 2015 - 14:31

jeannine@ Ik krijg de video ook niet te zien in Griekenland, ik denk dat het alleen maar in Nederland te zien is.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?