Prinses Laurentien heeft op vrijdag 30 oktober een bezoek gebracht aan OBS de Kroosduiker. Kinderen uit groep 8 van deze school gaan de Raad van Kinderen vormen voor Albert Heijn. Prinses Laurentien ging alvast met de kinderen in gesprek. Laurentien draagt een zwart/wit/groen gestreepte top van Zara, op een heel favoriet - maar erg kort, wijd - rokje.

Gisteren ging de Raad van Kinderen voor Albert Heijn officieel van start! Prinses Laurentien droeg dezelfde jurk van Diane von Furstenberg, die ze ook droeg op 20 oktober dit jaar. ANP heeft een fotoserie.

Gisteren was Prinses Laurentien aanwezig bij de herdenking van de twee poolreizigers die in april dit jaar om het leven kwamen. Onder deze link is een foto van Prinses Laurentien te zien in een video. Laurentien ging gekleed in het donker, zoals veel mensen in de zaal.

Vandaag sprak Prinses Laurentien bij het 16e Nationaal Sustainability Congress. Prinses Laurentien droeg bij de gelegenheid een lange mantel met print, op een donkere skinnybroek.

Laurentien draagt hier een bekende mantel van Hoss Intropia.


Foto's ©Raad van Kinderen, ©Albert Heijn, ©NSC Congres, ©Diane von Furstenberg, ©Zara, ©Hoss Intropia.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 04 nov 2015 - 18:53

Sorry, maar ik vind het allemaal maar niks!

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 04 nov 2015 - 15:46

Ik kan de outfits niet zo goed zien. Zo op het oog lijkt het me best heel aardig.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 nov 2015 - 12:00

Bij outfit no. 1 vind ik de sjaal te veel van het goede. Verder prima outfit.
De jurk die het model draagt vind ik leuker. Maar ze heeft de tuniek goed gecombineerd met de dikke panty en enkellaarsjes. Wel leuk op die manier.
Van outfit 3 vind ik de leren skinny erg mooi. De jas vind ik te wijd vallen. Lijkt op een A-lijn, terwijl het lijkt dat de jas, die het model draagt rechter is.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 04 nov 2015 - 11:39

Laurentien's eerste outfit vind ik niet mooi. De shawl is too much en de rok veel te kort.
Maxima en Mary vind ik beiden heel mooi gekleed. Ook haar en make-up is fijntjes. Ik ben blij, sowieso om Maxima weer aan het werk te zien.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 04 nov 2015 - 11:10

Fijn onze queen weer te zien! Ook op journaal.
Ja ze ziet er goed uit. Jurk nieuw ?

Jas van Mary ook heel mooi!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 04 nov 2015 - 11:52

Mary is een lange vrouw ... maar Máxima nog een half koppie groter...maar misschien vertekent de foto?

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 nov 2015 - 12:42

Grappig dat je reageert op je eigen reacties ;-)

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 nov 2015 - 11:09

Er zijn al foto's beschikbaar op de site van RU.
Twee mooie vrouwen en Maxima straalt en ziet er geweldig uit.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 04 nov 2015 - 10:12

Zie overigens net fotos van Maxima vandaag met Mary. De rust en de kuur hebben haar heel veel goed gedaan. Ze ziet er beter uit dan in tijden! prachtig verzorgd haar, mooie uitstraling en prachtige kleding!!! een dikke dikke 10!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 04 nov 2015 - 10:10

Wat ik nou echt niet begrijp van de dames van ons Koningshuis is dat ze, naar wat ik verwacht, een kast vol kleding hebben maar dan in zo'n korte tijd 'dubbel draagt'. Of zoals in Laurentien's geval, lijkt het wel alsof ze maar enkele sets kleding heeft. De wit-zwarte top, ik verwachtte er eigenlijk die groene shawl bij (die ik overigens prachtig vind en een veel betere keus was gewist dan dit witte sjaaltje dat net anders van kleur lijkt dan het wit in de top). Sowieso vind ik de shawl een absolute mis-match. niet alleen door de kleur maar ook door de manier van omdoen. nee, geen topdagen waren dit voor deze sympathieke prinses. Het haar, dat wil ook maar niet echt lekker lukken.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 04 nov 2015 - 10:03

Altijd een actieve interactie van Laurentien met kinderen!

Leuke jas van Hoss Intropia. De rode versie had ook leuk geweest

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?