Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zondagavond 16 augustus aanwezig bij het concert van het European Union Youth Orchestra in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Het European Union Youth Orchestra (EUYO) is het jeugdorkest van de Europese Unie. Het orkest is in 1976 opgericht ter bevordering van culturele samenwerking, eenheid en vriendschap onder Europese jongeren. Het biedt jonge getalenteerde musici de kans internationale ervaring op te doen in samenwerking met beroemde dirigenten en solisten.

Vanwege de geldende maatregelen omtrent de uitbraak van het coronavirus kan het EUYO niet in de gebruikelijk samenstelling optreden. Normaliter telt het EUYO meer dan honderd musici uit de lidstaten van de Europese Unie. Dit jaar spelen dertig Nederlandse en in Nederland wonende of studerende musici en alumni van het EUYO. Zij brengen onder meer Syrinx van Debussy, Metamorphosen van Richard Strauss en Pillar IV van Akiho ten gehore. Het EUYO treedt dit keer op zonder dirigent.

Deze zomer organiseert het EUYO het European Music Gallery Festival 2020 waarbij lokale musici en alumni van het EUYO optreden in hun eigen lidstaat. Het concert in Amsterdam is onderdeel van de BankGiro Loterij Zomersessies van het Koninklijk Concertgebouw. Tijdens en voorafgaand aan het concert worden de geldende richtlijnen voor bijeenkomst in acht genomen.

 

Prinses Beatrix ging gekleed in een zijden ensemble, vermoedelijk een ontwerp van Sheila de Vries. De top heeft een paisley patroon en is versierd met luchtig zwart kant.

1-ppe200816021.jpg

Foto's ©PPE/Nieboer

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

maandag 17 aug 2020 - 23:12

Ik hou van prinses Beatrix en vind het fijn om haar te zien maar vind dit een oerlelijke top. Wat ziet loco Kukenheim er van top tot teen beeldschoon uit.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 18 aug 2020 - 10:52

Je geeft precies weer wat ik dacht. Kleur top doet niets extra voor Beatrix. En de dame op de achtergrond trok ook direct mijn aandacht: prachtig gewoon en dan met die gouden schoentjes eronder. Heel goed gedaan.

afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 18 aug 2020 - 08:57

Vind haar ook een mooie verschijning op de achtergrond Jens! Een super stralend glitter ensemble! Ook heel fijn dat Beatrix zo actief en betrokken blijft. Altijd zo mooi om haar weer te zien!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 18 aug 2020 - 13:39

Wat betreft mw. Kukenheim: heel mooi!

afbeelding van Tony

Tony

maandag 17 aug 2020 - 19:40

Wat ziet ze er goed uit! Nog altijd die ‘schalkse’ glimlach op haar gezicht die zo kenmerkend is voor haar. Mooi en lekker luchtig ensemble en toch passend voor de gelegenheid: dat is nou typisch Beatrix!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

maandag 17 aug 2020 - 19:31

Erg charmant!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 17 aug 2020 - 19:51

Wat is onze oud koningin toch een fijne energieke verschijning. Altijd tot in de puntjes verzorgd! Staat haar goed!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 17 aug 2020 - 18:38

Ik vind dit een hele mooie top. Ze droeg hem eerder in 2017. Dat doorkijkje is slim vanwege de hitte. Dit is vast een stuk koeler dan een mouwloze top van een minder ventilerende stof.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 17 aug 2020 - 14:14

Het staat haar zeker goed. En met haar zoon afgelopen zaterdag is het seizoen weer geopend. Heel leuk dat ze dit voortzet, dat ze doorgaat met haar steun/passies.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 17 aug 2020 - 13:56

Wat een prachtige top voor prinses Beatrix, staat haar heel goed!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?