Verschillende leden van de Koninklijke familie waren vanavond aanwezig bij het slotevenement van 200 jaar Koninkrijk. Het evenement is terug te kijken via NPO, klik hier. Aanwezige familieleden waren Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Prinses Beatrix, Prof. mr. Pieter van Vollenhoven en Prinses Margriet, Prinses Irene, Prinses Mabel, Prins Constantijn en Prinses Laurentien, Prins Bernhard en Prinses Annette en Prins Floris.

In de log van Josine kan de kleding van Koningin Maxima bekeken worden.

Prinses Beatrix:

Prinses Margriet droeg zo te zien makkelijk zittende kleding, wat vast praktisch is met het oog op haar pas geopereerde pols. Ze droeg een zwarte broek en een zwart fluwelen jasje. Lekker warm in ieder geval!

Prinses Irene koos juist voor lichte, wat meer zomerse kleuren. Het zal me niet verbazen als haar outfit van Addy van den Krommenacker is. UPDATE: Vorsten meldt op twitter inderdaad dat Prinses Irenes outfit een ontwerp van Addy van den Krommenacker is!

Prinses Laurentien droeg een zwarte outfit met een opvallend collier. Het vest droeg ze eerder bij de onthulling van het eerste magazine van Wendy van Dijk. Toen droeg ze er een zwarte jumpsuit onder. Mogelijk draagt ze hier ook dezelfde jumpsuit.

Prinses Mabel droeg een grijze broek en zwarte top met een bewerkt jasje. Volgens mij is haar broek van Missoni (foto wordt later toegevoegd), en vermoedelijk is haar vest daar ook van. Mabels blonde haar zit prachtig gekruld, en ze straalt! En dat alleen is al goed om te zien!

Prinses Annette droeg een knielange zwarte rok, met een zwarte top met kanten bovenstukje en mouwen. Haar kapsel is elegant opgestoken.

Tips over de ontwerpers van de kleding van de prinsessen zijn welkom!

Wie van de prinsessen vonden jullie het mooist gekleed? En wat vinden jullie van de kleding van de andere prinsessen?

MAANDAG HOOP IK MEER FOTO'S EN INFO TOE TE VOEGEN!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 29 sep 2015 - 22:53

Ja, de jurk van Máxima valt inderdaad op deze foto nogal tegen. Op andere foto's vind ik hem er wel mooier uitzien, de stof komt dan veel beter tot zijn recht. Irene is ravissante, zoals dat heet... zoveel elegantie is haast niet besteed aan het Koninkrijk der Nederlanden. Ze lijkt qua stijl meer op Carla Bruni dan op haar Hollandse koninklijke familieleden. Ik vind Mabel er erg leuk uitzien. Dat spreekt mij persoonlijk het meeste aan: feestelijk en tegelijk modieus in een herkenbare eigen stijl.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 29 sep 2015 - 21:59

Ik zie nu pas door de vergrote foto op de home-pagina hoe slecht de vlinderjurk van boven zit. En dan heb ik er dus zelf helemaal geen verstand van. Maar het lijkt wel of haar borsten vijf centimeter te laag zitten en enigszins geplet worden. Dan heb je die verticale naad (waarheen, waarvoor?) en de krappe mouwtjes... Dit kan eigenlijk niet...

afbeelding van Kate

Kate

maandag 28 sep 2015 - 18:44

Onvoorstelbaar toch ,dat Irene op haar leeftijd iedereen achter zich laat vwb uitstraling !
Geweldig hoe zij zich weet te kleden .
Echt een verschil met Margriet die dat net niet heeft ...
Mabel schitterend kapsel ,zeker geen nephaar !
Toch heeft de outfit van Annette wel wat ,misschien wat ouwelijk maar toch ook klassiek ,wat ik wel kan waarderen .
En ook haar kapsel ,klassiek ,maar schitterend .

afbeelding van Doro

Doro

maandag 28 sep 2015 - 18:19

overigens vreemde foto, die groepsfoto. Willem Alexander, onze Koning, had in het midden moeten staan, niet Maxima. Op dat soort momenten kan ik me flink storen aan haar prominente houding. Ze is de vrouw van onze koning

afbeelding van Maria

Maria

maandag 28 sep 2015 - 18:22

Maar hij staat wel naast Ankie, de gastvrouw. Dat is misschien beleefder en belangrijker dan in het midden staan? Maar, met je eens, het ziet er een beetje 'Max centered' uit.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 28 sep 2015 - 18:19

overigens vreemde foto, die groepsfoto. Willem Alexander, onze Koning, had in het midden moeten staan, niet Maxima. Op dat soort momenten kan ik me flink storen aan haar prominente houding. Ze is de vrouw van onze koning

afbeelding van Doro

Doro

maandag 28 sep 2015 - 18:17

Wat ziet Annette er verschrikkelijk oudbollig uit. die jurk zou ouwelijk, te lang ook voor zo'n jonge vrouw. dat kapsel afschuwelijk. Als je alle koninklijke gasten op een rijtje ziet, steekt ze echt af tegen iedereen.de jeugdige Irene. Afschuwelijke misser

Irene is by far de aller aller aller mooiste en charmanste voor mij. Maxima verschrikkelijk kinderlijk jurkje

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 28 sep 2015 - 13:29

De prinsessen zien er bijna allemaal goed uit. Alleen de ketting van Laurentien vind ik een beetje te veel. Irene ziet er stijlvol uit, alleen de jurk had van langer gemogen. Ze is een mooie vrouw, maar haar knieën kan ze beter verbergen.
Sorry, maar ik vind Annette echt niet mooi gekleed en gekapt. Ze lijkt twintig jaar ouder met dat kapsel in combinatie met die zwarte outfit.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 28 sep 2015 - 18:27

:-) Oh, ik vind juist dat de knieën van Irene wel gezien mogen worden. Ik vind een lengte halverwege de knie heel mooi.
Zo zie je maar weer dat smaken verschillen.
Ik vind Irene op dit moment één van best geklede prinsessen.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 28 sep 2015 - 18:33

Henny@ Ik ben het helemaal met jou eens!

afbeelding van Magda

Magda

zondag 27 sep 2015 - 19:52

Ik heb het al eerder gezegd( bij de andere log) , maar ik vind Irene en Mabel beide met stip op nummer 1. Echt schitterend zoals beide dames er uit zien. Annette op de goede 2e plaats. Prachtige jurk en mooi kapsel.
Margriet is een beetje de weg kwijt voor wat betreft de mode, denk ik. Vreemd ook dat ze altijd alleen aankomt, zonder haar echtgenoot. Is daar een bepaalde reden voor? Weet iemand dat?
Beatrix vind ik deze keer minder mooi. De hes of top of wat het ook is, is veel te lang. Korter had , denk ik, veel chiquer gestaan. Verder ziet ze er , zoals altijd tip-top uit.
Bij Laurentien vind ik de ketting te veel overheersen. Het lange jasje is , zo te zien, wel mooi op de broek.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zondag 27 sep 2015 - 19:43

Prinses Irene ziet er echt schitterend uit, van top tot (zo chic geschoeide) teen ! Ook de prinsessen Annette en Mabel weten te bekoren !

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 27 sep 2015 - 19:18

Prinses Annette was stunning! Het jurkje, schoenen en het geweldige haar. Helemaal perfect! Prinses Irene zag er ook geweldig mooi uit!

afbeelding van Mary

Mary

zondag 27 sep 2015 - 19:10

Prinses Irene, Prinses Annette en Prinses Beatrix zien er het mooiste uit.
Naar mijn idee was Koningin Maxima nog niet helemaal fit. En had ze nou ook nephaar in?

afbeelding van Paula

Paula

zondag 27 sep 2015 - 20:53

@Mary: bij het dragen van die jurk met de vlinders zeker.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 27 sep 2015 - 19:48

Met je eens Eftichia. Ze heeft gewoon mooi vol haar.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 27 sep 2015 - 17:45

Het spijt me heel erg maar hoewel het kapsel van Mabel op zich wel mooi is is het duidelijk dat er ook nep haar bij zit en sorry dat kan ik echt niet mooi vinden. Ik vind het gewoon ordinair. Mabel heeft dat ook helemaal niet nodig volgens mij.

afbeelding van Mariëlle

Mariëlle

zondag 27 sep 2015 - 15:03

Is de jurk van prinses Irene niet een verkorte versie van de jurk die ze droeg bij de inhuldiging van Willem-Alexander?

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zondag 27 sep 2015 - 12:33

Wat zien Irene, Mabel en Annette er prachtig uit! Mabel's kapsel is erg glamoureus dat van Annette trouwens ook!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 27 sep 2015 - 10:56

Prinses Irene zag er het mooiste uit, wat een klasse heeft die vrouw! Op de t.v. zag ik dat zij prachtige oorbellen droeg.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 27 sep 2015 - 10:15

Wat is Prinses Irene toch een prachtige en elegante vrouw! Ze ziet er geweldig uit. Verder vind ik Mabel er ook bovengemiddeld mooi uitzien. Vooral haar kapsel en make-up zijn beeldig.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 27 sep 2015 - 10:12

Mooie oorbellen van Mabel en Irene. Hoop daar graag meer van te horen!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 27 sep 2015 - 10:06

Het valt me op dat de lengte van de japon en hes van Irene erg mooi is. Het valt net mooi op de knie. Over de knie zou wat tuttig staan. Mooie benen heeft ze.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 27 sep 2015 - 10:13

Prinses Irene vind ik een prachtige en elegante creatie dragen. Eenvoudig sjiek. Heel mooie pumps ook. Ik vind haar één van de best geklede prinsessen van onze koninklijke familie.
De outfit van Prinses Margriet daarentegen vind ik niet mooi. Het lijkt of ze qua kleding de laatste tijd een andere koers vaart?
Prinses Mabel vind ik prachtig en haar trendy wijde pantalon valt als een mooie lange rok. Ze straalt. Mooi haar heeft ze ook.
Prinses Annet ook een plaatje. Prinses Laurentien, een mooie outfit, maar de prachtige ketting is te druk hierbij. De ketting zou mooi passen bij een zo eenvoudig mogelijke outfit zonder kant en andere opsmuk, waarbij de ketting de hoofdrol speelt. Ik ben benieuwd wat ze met haar haar wil. Het zit nu wel goed.
De creatie van Beatrix vind ik niet mooi, hoe verzorgd ze er verder ook uitziet. Ik vind het bovenstuk veel te lang. Het ziet er dan wat vreemd uit. Bovendien hou ik niet van de print.
De heren mogen er ook zijn.

afbeelding van Janna

Janna

zondag 27 sep 2015 - 13:53

Helemaal met je eens, behalve dat vlassige baardje van Prins Bernard. Dat doet echt niets voor hem.
Over Prins Bernhard gesproken, wat lijkt Prins Constantijn op zijn grootvader Prins Bernhard, echtgenoot van Koningin Juliana.
Het model jurk van Maxima zou een meisje van 5 jaar leuk staan, maar een vrouw van over de 40?!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 27 sep 2015 - 09:27

Wat super leuk om Mabel zo te zien stralen. Van mij mag ze voor wat meer kleur in haar kleding kiezen, maar het zwart staat haar prachtig!
De outfit van Laurentien is mooi, maar die enorme ketting een misser. To much, zoals zonvakantie. En haar haar... Wat zou ze er mee willen, het zit nu echt niet.
Prinses Annet is echt een plaatje met het mooie opgestoken haar en de zwarte jurk. Zou deze ook van Addy vd Krommenacker zijn?
Prinses Irene en Beatrix zien er prachtig uit, Irene heeft echt Spaans chique in haar kleding. Margriet als altijd: de Libelle vrouw... dat kunnen we allemaal aantrekken, weinig koninklijk...

afbeelding van Paula

Paula

zondag 27 sep 2015 - 00:16

Prinses Irene en Prinses Annette, wat zien die er mooiiii uit!!!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 27 sep 2015 - 00:05

Prinses Irene stralend in hele mooie outfit! Wow!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?