Gisteravond vierde prinses Margriet in Apeldoorn haar 75ste verjaardag in Apeldoorn. In Theater Orpheus was zij samen met haar familie, vrienden en genodigden een voorstelling bij van Introdans. Geen grote verrassing, want de prinses is al jarenlang beschermvrouwe van Introdans. In deze blog aandacht voor de kleding van alle prinsessen!

Prinses Margriet, de jarige Jet, ging gekleed in een donkerblauwe kanten jurk. Daarop droeg ze bij aankomst een lichte warme jas.

foto van Royalduo.

Prinses Marilene ging gekleed in een rode japon van La Dress Couture! Op zich niet heel verrassend, aangezien ze al vaker kleding van dit merk heeft gedragen. Het model vind ik persoonlijk wel verrassend, het heeft wel wat accenten van Natan kleding, gezien het opstaande kraag waarmee we Koningin Mathilde ook wel eens gezien hebben.

Foto

Foto

foto van Royalduo.

Dochter Anna van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven droeg een groene jurk met eendenprint. Anna van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven, de oudste dochter van Prins Maurits en Prinses Marilène, droeg gisteravond tijdens het verjaardagsfeest van Prinses Margriet een jurk uit de La Dress Art collectie uit 2013! Prinses Marilène, die lang voor het Rijksmuseum gewerkt heeft, liep destijds zelf ook in een jurkje van La Dress Art. Deze jurkjes, destijds bestaand uit 9 verschillende motieven, zijn geinspireerd op schilderijen uit het Rijksmuseum. Momenteel zijn er weer 4 nieuwe Art jurken te koop bij La Dress. Maar Anna koos voor de oude. Prinses Marilène showde dit jurkje destijds zelf ook voor het Rijksmuseum! Het jurkje is geinspireerd op een schilderij van Melchior d'Hondecoeter. Tip mede met dank aan Jelland via Josine! 

Foto

Dochter Felicia van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven ging gekleed in een bordeauxrode jurk met pailletten van Zara. Momenteel voor ruim € 15,- in de sale bij Zara, maar de meeste maten zijn er al uit (mocht je geinteresseerd zijn).

Foto

Prinses Annette droeg donkerblauwe japon met een geborduurde 'vuurwerkshow' van Ted Baker. De japon heeft trompetmouwen, wat momenteel helemaal in is, en aan de achterzijde een goudkleurige rits. Haar dochter, Isabella van Vollenhoven, draagt een jurk met een zwarte top. Het rokgedeelte is bezaaid met pailletten. Over de jurk draagt ze een zwart vestje. 

Foto

Foto

Prinses Anita draagt een donkerblauwe jurk. De japon is een ontwerp van Achmed Oso van Oso Couture, die bijna haar vaste ontwerper is. Ze draagt slechts zelfden nog kleding van andere merken/ontwerpers. Haar oorhangers komen van Habella Jewels. In de collage is een andere japon te zien die gemaakt dezelfde luxe 3D geborduurde bloemenstof. 

Foto

 Haar dochter Emma van Vollenhoven gaat gekleed in een jurkje van Vingino!

foto van Royalduo.

foto van Royalduo.

Foto

Prinses Aimee draagt een fleurige (koraal)rode met cremekleurige japon, eveneens met trompetmouwen. Bij Addy van den Krommenacker is nagevraagd of deze japon een ontwerp van hen is.

foto van Royalduo.

foto van Royalduo.

Prinses Beatrix draagt een donkere outfit met bloemenprint/borduursel in de top. Helaas is de outfit niet goed te zien. Wie weet volgt er nog een foto.

 

Prinses Laurentien droeg een heel bekend jurkje en vestje van Missoni. Eerder gedragen bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Awards for Culture en bij een opening van het Hollands Dance Festival. Haar collier is een bekend exemplaar van Natan, dat ze ook in het roze in haar bezit heeft.

Foto

foto van Royalduo.

foto van Royalduo.

Prinses Annemarie droeg een blauw/groene japon, een mooi exemplaar mijns inziens. Met dank aan een tip van CPMary kan ik jullie melden dat de jurk die Prinses Annemarie de Bourbon-Parme gisteravond droeg tijdens de viering van de 75e verjaardag van Prinses Margriet, een exemplaar is van Karen Millen! De jurk kostte oorspronkelijk € 250,-, maar de kans is groot dat Prinses Annemarie de jurk voor € 70,- in de uitverkoop heeft gekocht! 

foto van Royalduo.

Foto

Ook Prinses Irene en Tjalling ten Cate, de echtgenoot van Prinses Margaritha, waren aanwezig. Zij waren zo snel naar binnen, dat er van hen niet veel foto's verschenen zijn. Overigens ben ik zelf ook geweest, bij aankomst. Het was erg leuk, en ook gezellig om wat van onze 'huis'fotografen (hobby fotografen), zoals Amaliaatje en Royalduo te onmoeten! 

Wat vinden jullie van de kleding van de prinsessen? Graag voorzichtig zijn met de opmerkingen over de dames jonger dan 18 jaar! Alvast bedankt!

Foto's ©Royalduo en ©The World of Royals (geen overname!)

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 23 jan 2018 - 18:37

De mannen winnen het hier van de vrouwen: allemaal lekker strak in het pak, gesoigneerd hoofd: fijn. De dame die het voor mij wint is Anna vLBvB: het jurkje is echt gein, ze heeft de benen van haar moeder, maar wat het he-le-maal maakt zijn de schoenen! Zo doe je dat als te-jongedame-voor-hakken op een feestje. (In plaats van ballerina’s met panties (...)).

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 22 jan 2018 - 21:23

De jurken van Marilene en Annette vind ik het mooiste. Echt chique, vooral Annette.
Bij Anita vind ik de jurk wat vormloos staan, en aan de onderkant wat te breed. Het doorzichtige bovenstuk en mouwen vind ik ook niks, lijkt me ook zo koud.
Aimee haar jurk is te meisjesachtig kort. Verder wel mooie stof.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 22 jan 2018 - 20:53

Volgens mij is dit een jurk van Oscar de la Renta, die ze al een aantal keer eerder gedragen heeft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 23 jan 2018 - 00:13

goed gezien!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 22 jan 2018 - 20:23

Ik moet zeggen dat prinses Margriet er echt het mooiste uit ziet. Leuke en mooie feestelijke jurk. Maar haar schoondochters vind ik er niet zo mooi uit zien. Rare combinaties, open schoenen in de winter, tekorten jurken.
Laurentien slaat ook de plank mis.
Kortom prinses Margriet steekt er met kop en schouders boven uit.

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 22 jan 2018 - 19:33

Ik snap niet dat sommige zich er zo druk om maken dat de koning en de koningin er niet bij waren. Ik zou eerder verwacht hebben dat de zussen Irene en Christina erbij zouden zijn.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 22 jan 2018 - 20:14

Irene was er bij.

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

maandag 22 jan 2018 - 19:47

Ik snap dat ook niet hoor. Omdat ze de koning en koningin zijn moeten zij er verplicht bij zijn? Er waren wel meer neven en nichten niet aanwezig, dat krijg je met zo'n uitgebreide familie. En de koning heeft haar uitgebreid in het zonnetje gezet op TV. Ik zie het probleem niet .

afbeelding van zara

zara

maandag 22 jan 2018 - 09:18

Voor mij springt het hele gezin van Marilène er uit qua feestelijke mode. Wat staat die rode La Dress jurk haar geweldig, het brengt haar figuur zo mooi in evenwicht! Een paar elegante slingbacks eronder, en een prachtig los opgestoken kapsel erboven, soms zit het 'm in de eenvoud. Het superleuke rode pailletten jurkje en de art-jurk hebben ook iets heel 'eigens', heel goed passend bij de tienermeiden. Het Missoni ensemble van Laurentien vind ik niet feestelijk genoeg voor deze gelegenheid, en die enorme, maar 'onbestemde' krans om de hals in combinatie met 'large' oorbellen valt naar mijn mening onder de categorie modemissers. Heerlijk, al die info over de kleding, vooral als iets in de uitverkoop enorm is afgeprijsd, daar kan ik echt 'plaatsvervangend' van meegenieten!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 21 jan 2018 - 17:24

Leuk om de Vollenhoven- dames weer te zien.
Toch lukt het hen modisch gezien niet echt vind ik. Jammer. Marilene altijd mooi met haar haar en uitstraling. En goed gekozen de jurk met zeer dunne donkere panties. Toch verder vrij sober. Annette net niet. Anita mooie jurk maar met haar schoonheid kan t naar mijn idee beter? En Aimee eenvoudig voor haar doen.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 21 jan 2018 - 16:13

Een vriendin van mij was op een verjaarsfeest en zag daar ook ons Koningspaar! Ze hadden dus een ander feestje

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 22 jan 2018 - 16:29

feestje Mathilde 45 jaar?

afbeelding van Merel

Merel

maandag 22 jan 2018 - 21:10

Nee, bij Mathilde heb ik ze niet gezien.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 22 jan 2018 - 22:43

Hahaha Merel!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 23 jan 2018 - 07:08

;)

afbeelding van Jens

Jens

zondag 21 jan 2018 - 21:46

Waar. Wie. Wat weet je....

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 22 jan 2018 - 10:32

Ja, ben ik ook benieuwd naar!

afbeelding van Jens

Jens

maandag 22 jan 2018 - 22:58

Omdat ik nu eenmaal nieuwsgierig ben.... en Doro: groot gelijk dat je niets los laat maar ik dacht, ik kan het in elk geval proberen :-)

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 22 jan 2018 - 16:01

Omdat het waarschijnlijk een nogal belangrijk feest was, de viering van de verjaardag van je tante overslaan doe je lijkt me niet zomaar. Bovendien hou ik niet erg van halve mededelingen. Of je zegt niets of je vertelt het hele verhaal.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 22 jan 2018 - 16:13

@ Carolina Daar ben ik het niet mee eens , ik ben tevreden dat ik weet dat ze op een verjaardagfeestje waren .Dat is voor mij al goed natuurlijk beter is dat ik weet wat ze aanhad maar meer hoeft niet .En als er niets gezegd word , thja vind ik het niet zo leuk.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 22 jan 2018 - 16:40

Ik vind dit geen half bericht. Ze waren op een ander feestje. Dat is al meer dan je wist voor ik deze mededeling deed.
Om privacy redenen wil en kan ik niet meer vertellen.
Moet wel om je stelling lachen eigenlijk: dus iedereen moet van jou alles altijd maar vertellen anders houd je er niet van? Dus als iemand naar de dokter gaat: het hele verhaal anders niet??? En zo verder? Ook als je zegt dat je naar de WC gaat: het hele verhaal anders niet?
Overigens, ik denk dat er wel meer zijn die een verjaardag van een tante wel eens overslaan.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 22 jan 2018 - 19:28

@Doro 'Om privacy redenen wil en kan ik niet meer vertellen.
Moet wel om je stelling lachen eigenlijk: dus iedereen moet van jou alles altijd maar vertellen...' Dan verschillen we dus van mening. Jij vindt het nodig om te vertellen dat je weet dat ze op een ander feestje waren, prima. Ik vraag dan naar nadere informatie, lijkt me ook prima. Om daar nu bij te betrekken dat ik dus vind dat toiletgangen en allerlei andere flauwekul hier verteld moet gaan worden is flauw. Ik vind dit soort halve mededelingen roddelachtig aandoen en daar houd ik gewoon niet van. Prima als je verder niets wilt zeggen, uiteraard je goed recht, maar dit is mijn mening en die verandert niet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 22 jan 2018 - 19:39

Er is voor beide kanten van het verhaal wel iets te zeggen vind ik persoonlijk. Stiekem wil ik ook best weten waar ze geweest zijn. Maar ik begrijp ook dat Doro 't liever niet verteld. Aan de ene kant denk ik; vertel dan niets. Aan de andere kant denk ik juist dat Doro 't vertelde om te zorgen dat wij niet van allerlei verhalen over familieverhoudingen en van allerlei andere dingen hoeven te bedenken. Want er was niets aan de hand, slechts dat ze een ander feestje hadden. Dus in die zin: ik snap beide kanten goed.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 22 jan 2018 - 20:10

Precies de reden waarom ik het schreef inderdaad en ook de toevoeging had dat iedereen wel eens een verjaardag overslaat.
En zoals ik ook schreef wil en kan ik het zeggen; heb zelf niet eens doorgevraagd over hoe ze eruit zagen! Privacy is een groot goed!!!

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 22 jan 2018 - 16:39

Doro, ik vind het heel respectvol dat je geen naam noemt.
Op deze manier laat je aan je vriendin/kennis zien dat iets bij jou veilig is.
We slaan inderdaad allemaal wel eens een verjaardag over en daar hoeven we ons toch niet voor te verontschuldigen. Zolang de jarige het maar snapt.

afbeelding van Tina

Tina

maandag 22 jan 2018 - 19:22

Geheel mee eens

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 22 jan 2018 - 15:56

Omdat het om ons staatshoofd en koningin gaat? ;)

afbeelding van XX

XX

zondag 21 jan 2018 - 16:08

Ik vind de zoons van Pieter en Margriet doorgaans eigentijds gekleed, in mooie, moderne, een tikje edgy pakken. Hun echtgenotes vind ik - met uitzondering van Annette - opvallend vaak kiezen voor wat (te) veilige, klassieke kleding, bijna op het tuttige af.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 22 jan 2018 - 17:13

Annette kan er ook wat van!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zondag 21 jan 2018 - 10:19

Ik vind het altijd wat gênant om over de familieverhoudingen te spreken. Wat weten we daar eigenlijk van? Dit is het feestje van Margriet. Je zou ook kunnen redeneren dat dat niet overschaduwd hoeft te worden door de aanwezigheid van de koning en koningin. Het hele gezelschap ziet er leuk en feestelijk uit, met de nodige missers helaas. Zo vind ik het lichte jasje van Margriet enorm afbreuk doen aan de mooie kleur blauw die eronder zit. Het vormt niet een geheel. De zwarte panty van Marilène maakt de leuke jurk wat gewoontjes, het rechte kant patroon van de jurk (en het hele model trouwens) van Anita pas niet bij haar ronde vormen, die onbegrijpelijke ketting van Laurentien (ik houd sowieso niet van sieraden zonder ziel, alleen gemaakt als modeartikel) had beter weggelaten kunnen worden en de kleur van de jurk van Annemarie in een iets warmere of pittigere kleur had de jurk bijzonderder gemaakt - voor haar.Het voelt een beetje raar om zo'n hele familie te "beoordelen", maar het is ook een sport om te kijken hoe het beter zou kunnen. Ik denk dat we die ' tic' hier allemaal een beetje hebben. Ik neem aan dat je ook een hoop ervaring nodig hebt om het helemaal 'goed' te doen.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 22 jan 2018 - 12:50

Dit bericht lees ik in elk geval met veel plezier!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zondag 21 jan 2018 - 08:52

Ik vind het verbazend dat de Beatrix-clan, de Christina-clan en eigenlijk ook de Irene-clan zo matig vertegenwoordigd zijn. Margriet is wel hun zus/tante, daarnaast heeft ze altijd klaar gestaan voor het familiebedrijf. Het feestje is in het theater, daar staan toch stoelen genoeg zou je denken. Met name van Willem-Alexander valt dat mij tegen gezien hoe lovend en warm hij altijd over Pieter en Margriet spreekt. En wie gaat er nou naar een familiefeestje van schoonfamilie als je link daarmee niet meegaat zoals bij Annemarie en Tjalling?

De aanwezige kleinkinderen zijn al echte dames en heren. En bij een balletvoorstelling vind ik het niet gek dat de kleinsten ontbreken, maar jammer is dat wel. Over hun kleding zeg ik verder niets, want ze zijn nog kinderen!

Margriet; mooie kleur en ze ziet er zo beter uit dan op de foto die van de week werd vrijgegeven.
Marilène; het staat haar maar ze is een tikje te kort gekleed. De jurk is ook wat te wijd.
Annette; mooie japon maar niet voor haar, het maakt haar dikker en vormlozer dan ze is .
Anita; eigenlijk hetzelfde als Annette. Mooi maar de rok is te vol voor haar waardoor ze dikker oogt.
Aimee; Leuke print, staat haar goed. Het is qua model, print, kleur, lengte (vrij kort) wel erg van doe mij alle trends in een jurk.
Laurentien; een typische Laurentienlook maar niet echt feestelijk. Dit kan ze ook aan naar een lezing of voorleesdag.
Annemarie; mooie kleur, maar ik snap die oorbellen er bij niet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 jan 2018 - 22:35

En oh ja, ik heb een foto gevonden waarop Marilène te zien is in deze jurk, Anna draagt dus hoogstwaarschijnlijk de jurk van haar moeder. Leuk, opnieuw Vintage!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 jan 2018 - 22:35

Ik heb zelf ook bij La Dress Art collectie 2013 voor het Rijksmuseum gezocht, maar kon het daar niet vinden, al vond ik het er wel erg op lijken. Anna's jasje valt echter net over de witte zwaan heen. Josine vond even geleden het juiste jurkje maar ik had even geen tijd om het aan te passen, ik ga het alsnog even toevoegen aan de log!

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 20 jan 2018 - 22:27

Het bontjasje van prinses Margriet staat haar mooi. Ik vindt de blauwe jurk van prinses Anita mooi, ook die van prinses Aimee (alleen vindt ik hem te kort) Prinses Annette en prinses Annemarie zien ook mooi uit. Prinses Marilene in het rode jurkje met zwarte panty vindt ik niet zo bij elkaar passen. Prinses Laurentien slaat de plank mis naar mijn mening. De stof en de drukke print vindt ik niet passen bij de gelegenheid. En die ketting....niet mijn smaak. Wat zijn de kleinkinderen van prinses Margriet groot geworden.! De dochters van Maurits en Marilene zijn al echte dametjes.. Ik vindt het rode jurkje van Felicia mooi, de outfit van haar zus met die hoge schoenen eronder minder.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

zaterdag 20 jan 2018 - 21:50

De jurk van Marilene komt uit de Couture collectie van Ladress en is ontworpen door Frans Hoogendoorn. Dus net iets anders qua look dan de 'gewone' jurken (en een stuk prijziger).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 jan 2018 - 22:32

Dat klopt!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 20 jan 2018 - 21:49

Ik vind Aimee en Marilene en Anna het mooist gekleed! Annette vind ik er niet mooi uit zien. Met donkere pantys was het beter geweest wellicht.
De jurk van Annemarie veel te zomers en rommelig met die groene oorbellen. De combinatie met zwart vind ik niet zo geslaagd.
De jurk van Anita vind ik niets maar dat komt omdat ik niet zo houd van zo'n panty deel aan een jurk.
Laurentien; volkomen mis. Te kort, rommelig en al die breisels niet zo feestelijk.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 20 jan 2018 - 20:57

Was Maxima er niet bij? Omdat in de titel van dit onderwerp staat : outfit Maxima of mis ik iets?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 jan 2018 - 22:33

De log is door mij aangepast, dat ben ik vergeten aan te passen. Josine en ik dachten dat Maxima er ook bij zou zijn, maar dat was dus niet zo. Er waren vooraf geen personen aangekondigd.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 jan 2018 - 22:38

Ik had al een collage gemaakt van de Adele jurk van Phase Eight (gevonden op de site van de Bijenkorf), en een andere jurk die er veel op lijkt. Ik vond alleen de halslijn net iets anders bij de een, en bij de ander is de top te lang. Tot ik een foto zag van de achterkant van deze twee jurken. Bij Isabella zit een naad aan de achterkant van het rokgedeelte (of is het misschien zelfs toch een rok met losse top?), dat zit bij de twee jurken van Phase Eight niet. Ik baalde er stiekem wel van, maar ik ben dus niet de enige die op dat spoor zat!

afbeelding van nelke

nelke

zaterdag 20 jan 2018 - 22:16

Volgens mij draagt Anna een jurkje van La Dress / Rijksmuseum uit 2013, gebaseerd op het schilderij Het Drijvende Veertje.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 20 jan 2018 - 22:19

Ja dat dacht ik ook. Net als haar moeder een rijksmuseum jurk

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 jan 2018 - 22:51

Zelfs een exemplaar van haar moeder ;). Leuk he!

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 20 jan 2018 - 20:12

Wat een leuk inkijkje bij een vrolijke familiehappening waar de mensen blij zijn elkaar weer eens allemaal te zien en goed met elkaar overweg lijken te kunnen. Zonder uitzondering heeft iedereen zijn/haar best gedaan om feestelijk, mooi en verzorgd te verschijnen, de dames en heren zien er tiptop uit! Dan ga ik toch niet zeuren over panties die iets lichter hadden gekund of rokken die iets langer ook mooi zouden zijn! Compliment voor de jongste dames, de dochters-van-de-zonen dus: wat een leuke, moderne meiden in leuke bij hen passende kleding! Ik ben vooral gecharmeerd van het feestelijke brokaatjurkje van Emma van Vollenhoven. Ook de heren mogen zich laten zien, maar wat zie ik, krijgt PC het benauwd door de stropdas? Prinses Margriet is een stralende verschijning op haar 75ste verjaardag, laat mij ook ‘zo’ deze leeftijd bereiken (duurt nog 15 jaar...) haha.

afbeelding van JAusten

JAusten

zondag 21 jan 2018 - 15:44

Margriet and Peter and an inspiring couple. Always a nice word to the people, the photographers. They are ageing very well ; or should I say they are not ageing at all ? as a matter of fact, Life rewards them for all their good temper.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 jan 2018 - 20:01

He ja, dat is de jurk! Wat leuk! Dank je wel, super dat jij hem ook hebt. Bij aankomst droeg ze de stola niet, toen kwam hij inderdaad beter tot z'n recht dan bij vertrek. Geniet jij ook van je jurkje?

afbeelding van CPMary

CPMary

zondag 21 jan 2018 - 13:56

Heel grappig ja! Zonder stola is het inderdaad beter, maar het is echt een zomer(s) jurkje dus zou 'm niet in de winter aandoen. Zelf haal ik hem in de lente weer uit de kast voor een andere bruiloft ;) Thanks voor de vermelding :)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?