Prinses Laurentien heeft een druk bezet leven. Ze zet zich in voor heel wat organisaties. In die hoedanigheid is ze vaak actief in Nederland, maar ook buiten Nederland. In deze log blikken we terug op de outfits van Prinses Laurentien van de afgelopen maand! Leuke outfits, bijzondere outfits, neem een kijkje en laat gerust een reactie achter met wat je vindt van haar outfits van deze maand!

Gisterochtend was Prinses Laurentien met de Raad van Kinderen bij Tata Steel. Ze droeg hier een cremekleurige mantel met print van Hoss Intropia.

Foto

Deze mantel droeg Laurentien verschillende keren eerder, onder andere bij een activiteit van de Raad van Kinderen bij de Lidl!

Foto

Eergisteren ging 'Adopteer een Verzorgingshuis' van start. Dit is een initiatief van 'Stichting Creatief Onderwijs'. Prinses Laurentien opende het initiatief. Prinses Laurentien droeg hier bij een zwarte (leren?) midirok, gecombineerd met een wit/groen/zwarte top. Daarbij droeg ze haar zwarte pumps van DVF en haar groene armband van Maison van Belle! Tijdens een deel van het programma droeg ze een zwart leren jasje over de top. Wat vinden jullie, mooi? Of juist teveel leer bij elkaar?

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Prinses Laurentien was ook aanwezig bij de uitreiking van de FBAward. Hier droeg ze dezelfde outfit.

Ook op dinsdag 12 april had Prinses Laurentien een activiteit! Ze was te gast in het tv-programma Pauw. Eerder op de dag was ze met de Raad van Kinderen in gesprek over het armoedebeleid in Leiden. Bij deze gelegenheid droeg Prinses Laurentien geen dure kleding. Ze koos voor een opvallende rode broek met heel wijde pijpen van Zara, te koop voor € 49,95. De broek is - voor de liefhebbers - verkrijgbaar in meerdere kleuren en modellen.

Foto

Foto

Laurentien combineerde de broek met een rode top met print, ballerina's met een konijnenprint en roze voorkant, en een donkergrijs jasje. Mogelijk droeg ze bij Pauw een ander jasje. De mouwen zijn nl verschillende, evenals de revers. Ook wisselde ze van oorhangers.

Foto

De ballerina's zagen we eerder bij een ontmoeting met de Raad van Kinderen voor het Ministerie van Economische Zaken!

Op 10 april was Prinses Laurentien bij een evenement met de Raad van Kinderen voor AWBR onderwijs. Hier droeg ze een bekende zwart/witte pantalon, een donkergroene blazer en een eveneens bekende zwarte blouse met witte accenten op de roezels. Deze blouse heeft ze al jaren in haar bezit.


Op 7 april was Prinses Laurentien met de Raad van Kinderen bij de Volksbank. Op deze twitterfoto is ze niet goed te zien, maar wel is te zien dat ze hetzelfde jasje met omgeslagen manchetten draagt als afgelopen dinsdag bij de Raad van Kinderen in Leiden!

Op 21 maart ging Prinses Laurentien in gesprek met de Raad van Kinderen voor NV Medezeggenschap. Hier droeg ze een bekende gele top met print, haar nog steeds favoriete zwarte rokje en de groene armband van Maison van Belle!

Op 20 maart was Prinses Laurentien bij Sanoma Media aanwezig als gasthoofdredacteur van het magazine 'Naar School'. Prinses Laurentien droeg een donkerblauw/crème geruit jurkje, van onbekende ontwerper.

Foto

Foto

Foto

Foto

Op 17 maart was Prinses Laurentien in Lissabon aanwezig bij Oceano Azul, waar de agenda van de stichting gepresenteerd werd. Prinses Laurentien droeg een bekende mantel van Hoss Intropia op een donkerblauwe broek/jumpsuit. Ze droeg hier dezelfde lange ketting als op 20 maart bij het geruite jurkje!


Foto

Begin maart was Prinses Laurentien op Bonaire, waar ze onder andere de Raad van Kinderen installeerde. Ook was ze aanwezig bij een conferentie. Een aantal outfits van Prinses Laurentien op Bonaire: Een roze jurkje met fleurige print, zandkleurige ballerina's met roze accenten en felgroene oorhangers (mogelijk van Maison van Belle):

Prinses Laurentien met een koraalrode top:

Met het jurkje wat ze eerder droeg tijdens de Prins Claus Prijs uitreiking 2016 en tijdens de openingsceremonie van de Children Summit 2016 in India.

Foto

Welke outfit vind je het leukst, welke het meest bijzonder en welke het minst leuk?

Foto ©Lidl, ©Manna Kloosterman, screenshots diverse video's

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Krielie

Krielie

dinsdag 18 apr 2017 - 14:40

Zie ik het goed dat ze op de laatste foto naast Charlene van Monaco zit?
Overigens vind ik haar kleding uit de categorie: "radio lawaai papegaai".

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

dinsdag 18 apr 2017 - 14:08

Mooie blog over de werkzaamheden van Prinses Laurentine, veel werk verzet om alles te kunnen plaatsen. Mij lijkt Laurentien een fijne persoonlijkheid met haar hart en gevoel op de juiste plaats. Zo denken de meesten wel over haar! Maar haar garderobe is nogal onevenwichtig, netjes gezegd. Zo jammer dat ze er niet meer balans in kan vinden. Ik heb geen moeite met de drukke prints, maar er moet wat meer evenwicht in komen. Je naar je leeftijd kleden, dat hoeft niet persé, maar geforceerd met korte rok is bij nooit passend. Je zou zo graag eens in haar hoofd willen kijken wat zijzelf nu van haar uiterlijk vindt!

afbeelding van zara

zara

dinsdag 18 apr 2017 - 08:20

De rechte lange Hoss blazers vind ik echt goed bij Laurentien passen, ze geven haar een interessante, zakelijke look. De zwarte leren rok oogt wat zwaar bij haar figuur (zeker met een zwart leren jasje erop is het too much) maar op zich kan ze het wel hebben. De rode Zara-broek staat haar ook wel, maar alsjeblieft níet met die bekende zwarte blazer erop, dat ziet er zo 'wanhopig' uit!! Als je 50 euro uitgeeft voor zo'n opvallende broek, koop er dan ook een bijpassende top bij. Zo'n rood-wit gestreepte blouse van het model op de foto had er veel beter op gepast. Het korte zwarte rokje, daar hebben we het hier al eerder over gehad, dat kan ze beter snel doorgeven aan haar tienerdochter! Voor de clowneske flatjes kan ik maar één plek bedenken: de prullenbak...Het jurkje met de blauwe ruiten is kort, maar het staat haar leuk.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

maandag 17 apr 2017 - 21:29

Aangepast door moderator
-

afbeelding van Magda

Magda

maandag 17 apr 2017 - 19:38

Je hebt er veel energie in gestopt TWOR, dank , maar als ik al die foto's zie van Laurentien dan denk ik........pfffff meisje, meisje, hoe kun je je zo kleden!
Ze is dik in de veertig, maar kleedt zich als een puber van 13.
Een goede stylist zou hier absoluut op zijn plaats zijn.
En dan niet die dames van BB, die er zogenaamd verstand van hebben.......

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 18 apr 2017 - 10:04

Haha , wordt het nog erger;-)

afbeelding van Jannie

Jannie

zaterdag 15 apr 2017 - 13:51

Inderdaad, de jumpsuit met de mantel van Hoss Intropia en het donkerblauw/crème geruit jurkje. De rest vind ik echt niet mooi.

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 15 apr 2017 - 10:16

Geforceerd, dat is wat mij betreft wat er aan schort.
De jumpsuit is mooi.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 15 apr 2017 - 09:44

als ik weet dat er foto's van Laurentine zijn dan voel ik niet de zin om er naar te kijikken dus meestal kijk ik er over ze spreekt me echt niet aan

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 15 apr 2017 - 09:34

Een paar jaar geleden droeg ze nog echt drukke prints en broeken met drukke prints en goed truttig. Dat is véél minder geworden. Wat ze draagt is meer in evenwicht en ook al is het mijn stijl niet, het schreeuwt je niet meer tegemoet. De Hoss-jas vind ik toch ook het mooist, al lijkt het wel op een koeienmotief. Dat is weer wat minder. Maar hij staat haar goed. Die flatjes, alle outfits met die flatjes, zijn per definitie gedoemd te mislukken omdat ze echt niet staan. Maar ik blijf erbij dat ze zich steeds evenwichtiger kleedt!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 15 apr 2017 - 09:01

BRRRR ik krijg de rillingen van haar outfits. Het is bijna clownesk te noemen. Kan zij geen goede adviseur in de arm nemen?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 15 apr 2017 - 09:00

Wat een leuke actieve en enthousiaste vrouw is Laurentien toch maar wat heeft ze een verschrikkelijke smaak als het om kleding gaat.... Te kort, te veel prints bij elkaar, kan het echt niet mooi vinden...
De jassen van Hoss, het geruite jurkje en ook het zwart leren pak met de midi rok zijn gelukkig een positieve uitzondering. Waarom kiest ze daar niet meer voor?
De rode broek en konijneschoenen en het te korte favoriet zwarte rokje mogen van mij de verkleedkist iin.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 14 apr 2017 - 21:42

Het mooist vind ik het donkerblauw geruite jurkje. Die grote ketting had er van mij dan weer niet bij gehoeven.
De rode flapbroek vind ik helemaal niets.
Ze heeft een heel aparte kledingkeuze. Ik ben het eens met een reactie hierboven dat het allemaal wat minder druk en gezocht mag.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 14 apr 2017 - 20:40

De enige outfit die ik mooi vind is de jumpsuit met de hoss mantel. Alle andere outfits doen niets voor haar figuur noch voor haar algehele uitstraling.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

vrijdag 14 apr 2017 - 19:53

Ik vind dat Laurentien zich niet naar haar leeftijd kleedt. Drukke prints vind ik haar helemaal niet staan. Net zoals drukke kettingen, oorbellen en armbanden. Rokken, mantels, jurken zijn vaak vind ik veel te kort. Niemand heeft zichzelf gemaakt, maar ik vind dat ze geen mooie knieën heeft. Ze zou denk ik veel meer eenvoud moeten kiezen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 14 apr 2017 - 18:30

De Hoss jassen zijn altijd goed. Passen goed bij haar.
De leren set met top is zeer goed. Wordt helaas door die schoenen teniet gedaan. Een gladde pump is hier het beste bij.

De Bonaire outfits is vakantie stijl.
Het jurkje is best aardig naar niet bijzonder.
De Zara outfit is t beste aan tafel bij Pauw waar de broek niet zichtbaar is.

Mooi overzicht TWOR!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 14 apr 2017 - 18:55

Dank voor je compliment, Siobhan!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 15 apr 2017 - 08:21

Je hebt ontzettend veel werk in deze log gestopt, TWOR! Super!
Maar de kleding van Laurentien kan mij nooit zo boeien. De Hoss jassen gaan nog wel. Die zijn wel leuk.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 14 apr 2017 - 17:47

Het kan me allemaal niet bekoren!

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 14 apr 2017 - 16:34

Leukste: de outfit met de mantel van Hoss Intropia en het donkerblauw/crème geruit jurkje.
Minst leuk: de rode top met het zwarte rokje en de konijnenschoenen.

afbeelding van Stijl

Stijl

vrijdag 14 apr 2017 - 16:52

Je eerste antwoord was duidelijk genoeg: bizar, en dat is het meestal.
Ze heeft een mooi hoofd met, denk ik ook inhoud, maar ze ziet er vaak heel geforceerd uit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 14 apr 2017 - 15:27

Leukste outfit: zwarte leren rok met groene top (al dan niet met het leren jasje) en het donkerblauw/creme geruite jurkje
Meest bijzondere outfit: De outfit met de felrode broek
Minst leuke outfit: het favoriete zwarte rokje

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 14 apr 2017 - 15:26

Welke outfit vind je het leukst, welke het meest bijzonder en welke het minst leuk?

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 14 apr 2017 - 14:48

Prinses Laurentien lijkt mij een heel leuke en lieve vrouw, maar haar kledingkeuze vind ik ronduit bizar.

Soms doet ze me denken aan een brugpieper.
Bijvoorbeeld haar rood-zwarte outfit bij de Raad van Kinderen voor het Ministerie van Economische Zaken. Alsof zo van de balletschool komt.
En dan de outfit met de rode broek van Zara, ze kan zo naar het circus of optreden in een hilarische klucht.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?