Op dinsdag 12 juni was Prinses Laurentien in Driebergen aanwezig bij een Leadership Experience, waar ze 2 x 2 uur een paar meet-ups verzorgde. Prinses Laurentien ging daarbij gekleed in een zwarte pantalon, met een witte blouse met stippen en teckel-print. De blouse komt van Zara. Forever 21 heeft overigens een ander model blouse van dezelfde stof te koop!

Foto

Foto

In mei was Prinses Laurentien aanwezig bij een congres over Diagnose & Voeding. Laurentien droeg hier een gebloemde pantalon van Diane von Furstenberg. Deze zagen we eerder gecombineerd met een top van dezelfde stof in Zweden. Dit keer combineerde Laurentien de gebloemde pantalon met een groene mouwloze top van Zara en een donkerblauw jasje. Welke combinatie vinden jullie het mooist?


Foto

Laat gerust weten wat je van haar outfit vindt in een reactie onder de log! En wat vind je 'Laurentien en Zara' een goede combinatie?

Foto's ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Doro

Doro

zondag 24 jun 2018 - 15:53

Snap niet zo goed waarom Maxima steeds commentaar krijgt op haar haar (terwijl
kan ze er aan doe dat ze fijn haar heeft) het is tenminste verzorgd.
Het haar van Laurentien js zo slecht geknipt met happen en vaak ook nog een platte (slaap) kruin.

De coupe van Cecile Narinx zou haar zo mooi staan een dan in een wat donkere kleur dan dit koele geblondeerde haar.
Ze hebben dezelfde vorm gezicht met een uitgesproken neus (dat is als compliment bedoeld ik vind karakteristieke neuzen mooi!)
En ze dragen beide kleurrijke en modieuse kleding

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 24 jun 2018 - 14:47

Altijd leuk Royals en Zara. Voorals de combinatie met gebloemde broek en groene top vind ik super leuk. Ook de tekkel blouse is leuk.
Een paar jaar geledendroeg Laurentien haar haar met een mooie lok. Ik mis dat leuke kapsel nog steeds. Nu zit het vaak net niet..

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 23 jun 2018 - 16:39

Ik vind de broek en blouse in dezelfde print heel leuk als een jumpsuit. Maar dan moet t colbertje in verband met de wijde pijpen zeer strak gesneden zijn. En dat betwijfel ik op basis van deze beelden. Ze was ook altijd fan van Essentiel nu steeds meer in NL te koop. Heeft meestal wat frissere kleuren/printjes. Mag ze van mij bij voorkeur dragen liever dan Zara.

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 23 jun 2018 - 17:21

‘t Is in zijn geheel niet zo goed te zien allemaal maar op basis van wat wél te zien is geef ik mijn mening.
Ik vind de teckelblouse leuk, mooie belijning langs de hals. De mouwen (zoals bij het model te zien) vind ik niet zo mooi, doen het leuke effect van de blouse een beetje teniet.
De groene top is er een-van-13-in een-dozijn, niet bijzonder vind ik maar lijkt zo te zien wel goed te matchen met de kleur/print van de broek. Het model van het jasje is niet goed te zien, maar de omslag van de mouwen oogt een beetje slordig. Als het jasje zwart is kan het op de (qua ondergrond) zwarte pantalon gedragen worden, als het donkerblauw is niet.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 23 jun 2018 - 12:09

Teckelblouse vind ik echt grappig. Staat haar ook wel. Dat bloemen pak, top en broek is mij teveel van het goede. Ik vind het haar ook niet staan. Maar het zal bijna niemand staan. De combi van bloemenbroek, groene top en zwarte blazer is mooi gedaan maar die broek blijf ik lelijk vinden

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 23 jun 2018 - 11:25

De broek en de groene top en de broek en dezelfde top vind ik best aardig. Het jasje echter slaat totaal de plank mis bij deze outfit. Die is een beetje ene boho look en daar hoort geen zakelijk jasje bij.
De teckelblouse vind ik leuker staan dat ik zou verwachten. Toen ik het stukje las dacht ik; o-o...kinderachtig. Maar ik vind het eigenlijk wel leuk staan (en dan doe ik gewoon net alsof die rushes niet op de mouwen zitten want dat maakt het kinderlijk)
Nu nog leuker haar en we zijn klaar

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 23 jun 2018 - 11:00

Meestal ben ik niet gecharmeerd van haar kledingkeuze. Geef de voorkeur aan de groene top met de pantalon. Ik vind de broek veel te druk. Rustige kleding staat haar beter. De blouse Forever 21 is thuis wel draagbaar maar niet voor zo`n gelegenheid. Goed voor een tiener maar dat is ze niet meer.

afbeelding van Elles

Elles

zaterdag 23 jun 2018 - 08:41

Groene top,enig,print van de broek te druk,maar bij elkaar toch een leuke outfit,maar dan zonder zwart jasje.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?