Op 25 oktober werden de Hertog en Hertogin van Sussex in Tonga verwelkomd door Prinses Angelika Latufuipeka. Koning Tupou VI en Koningin Nanasipau'u organiseerden vervolgens een officiële receptie en diner - met traditioneel Tongaans amusement. Tijdens het diner hield de hertog een toespraak met een bericht van The Queen.

Update: Na Tonga ging het Hertogelijk Paar een aantal dagen terug naar Australie. Daarna volgt nog Nieuw-Zeeland. Wordt dus vervolgd met nog een aantal logs!

Outfit Tonga - dag 1: Bij aankomst in Tonga ging Meghan gekleed in een rode japon van Self Portrait. Daarbij droeg ze opnieuw haar donkerblauwe clutch van Dior en donkerblauwe suede pumps van Manolo Blahnik. Meghan droeg de juwelen die ze ook bij de Special Olympics openingceremonie droeg: twee ringen van Eksand. Daarnaast droeg ze oorbellen van Natalie Marie.

Foto

Foto

Foto

Foto

Outfit Tonga - dag 1 receptie en diner: Tijdens een receptie en diner droeg Meghan een lange witte japon van Theia Couture. Meghan droeg de diamanten armband die ze ook droeg in Fiji tijdens het diner. Daarnaast herdroeg ze haar clutch van Givenchy en herdroeg ze eveneens haar schoenen van Aquazzura.

Foto

Foto

Foto

Foto

Tonga dag 2 - outfit 1: Tijdens de 2e dag startte Meghan met een nieuwe gestreepte overhemdjurk van Martin Grant. Daarbij draagt ze olijfgroene suède pumps. Haar oorbellen komen van Birks, terwijl Meghans beige clutch van Prada is.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Tonga dag 2 - outfit 2: Meghan wisselde van outfit voor het laatste gedeelte van het programma in Tonga. Ze droeg een nieuwe blauwe overhemdjurk van Veronica Beard. Haar zachtblauwe pumps komen van Banana Republic.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

POLL: Welke japon van Meghan, gedragen in Tonga, spreekt je het meest aan?

Beelden: screenshots video's ©Paula Moimoi Latu op Youtube en screenshots video ©DailyMail/MailOnline

Hartelijk dank aan de blog What Meghan Wore voor alle info!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 02 nov 2018 - 21:31

Eerlijk gezegd vind ik niet dat Meghan overdrijft in haar kledingstijl. Haar stijl past perfect bij haar status. Dat zou je dan ook van Catherine kunnen zeggen. Haar stijl was voorheen ook heel anders.
Ik vind het een normale switch. :-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 02 nov 2018 - 14:09

Na een aantal van Lina's filmpjes te hebben gezien valt de verandering van stijl extra op. Die superkorte sexy jurkjes van destijds zijn nu keurige damesjurken geworden.
Die streepjesjurk en die laatste strikjurk zijn bijna geforceerd braaf. Ondanks haar zwangerschap kan t vlotter. Die witte lange jurk is dan de winner van deze poll wat mij betreft. De rode jurk lijkt erg op de blauwe van Kate op de vliegtuigtrap in Canada.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 02 nov 2018 - 14:41

Ik vind het eigenlijk ook wel veelal overdreven tuttig de kleding die ze nu (op uitzonderingen na zoals de spijkerbroeken en kleding waar ze ook ineens weer teveel laat zien ) draagt in vergelijking met wat ze eerst droeg. Ja tuurlijk moet ze nu netter gekleed maar overdrijven is ook een vak ;-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 02 nov 2018 - 13:52

Prachtige kleding. De witte avondjurk wint. Wat een plaatje. Maar ook de rode is top!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 02 nov 2018 - 11:28

Stuk voor stuk prachtige outfits!
Wat een geweldige reis / tour moet dit geweest zijn, waarbij ze ongetwijfeld heel veel indrukken hebben opgedaan.

Hun thuiskomst zal heel zoet zijn geweest; na een flinke en kostbare renovatie zullen ze hun intrek hebben genomen in een appartement op Kensington Palace, bekend als Apartment 1, en worden ze buren van Kate en William, die in Apartment 1A wonen. Hun vorig onderkomen in Nottingham cottage lijkt me ook heel mooi en knus. Maar om veel vrienden te laten logeren is NC te klein.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 02 nov 2018 - 11:20

In Tonga zag ze er veruit het mooiste uit, vind ik. Mooie kleuren, mooie belijningen en fijne kapsels. Ik stem op de eerste look: de rode jurk van Self Portrait. Met prijskaartje ;)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 02 nov 2018 - 11:04

De rode japon en de witte staan haar goed. Het gestreepte geval en de blauwe overhemdjurk vind ik minder voor een officieel bezoek.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 02 nov 2018 - 07:06

Ben enorme fan van haar maar vind het niet heel spectaculair allemaal. Dat komt gewoon omdat, wat ik al in een ander blog heb gezet, alles veel te strak zit. Begrijp niet dat er geen rekening mee is gehouden. Echt bijna alles knalt ze bijna uit. En dat is fantastisch omdat de baby goed groeit en daar gaat het om.
Hup naar de zwangerschapsjurken! Ik denk dat het haar geweldig gaat staan die dikke buik.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 nov 2018 - 09:00

Het zit inderdaad geregeld niet heel mooi meer, al snappen we allebei goed waardoor dat komt (dat geef je ook aan). Maar ik kijk net als jij ook uit naar haar zwangerschapskleding. En ik hoop dat ze deze jurken over een tijd allemaal weer goed past en dan nog eens draagt. Dan kunnen we er nog een keer van genieten.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 02 nov 2018 - 00:06

Deze dag is niet in het overzicht gekomen, wit minijurkje en als je tot onderaan scrolt zie je ook nog een grijze jas.
(Snap dat het lastig was om achteraf nog alles bij elkaar te zoeken)

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6328165/Meghan-wows-white-dress...

Ohw en deze nog, geruite regenjas met zwarte jurk er onder en een donkerblauwe avondjurk
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6325119/Harry-Meghan-land-Welli...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 nov 2018 - 08:59

Lieve schat, dat klopt, want deze outfits droeg ze niet tijdens het eerste gedeelte aan Australië, Fiji of Tonga. Volgens mij ben ik er tot nu toe geen enkele vergeten ;). Oftwel, deze komen nog aan bod in de volgende twee logs ;). Even geduld nog, als het goed is komt echt alles aan bod.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 02 nov 2018 - 09:48

Nee klopt, in de laatste dagen, ik dacht dat dit het laatste log was, vandaar :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 nov 2018 - 10:09

Dan heb je denk ik de tekst niet gelezen, daar staat nl Tonga ;). Maar voor de duidelijkheid heb ik de tekst nog even geupdate, zodat het voor iedereen duidelijk is dat er nog een paar logs volgen. 't Is wel een heel programma overigens voor ze. Petje af hoor!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 01 nov 2018 - 21:46

Moeilijke keuze 2 of 4. Weer mooie outfits. Bijna nooit een misser.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 01 nov 2018 - 23:32

Ik vind ze ook alle 4 mooi. Tijdens deze tour heb ik wel wat minder mooie outfits gezien, maar vooral veel mooie. En gelukkig ook verschillende kleurrijke!

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 01 nov 2018 - 21:38

Ik moet een beetje grinniken: zo leuk om te zien dat ze echt zwanger is. Het straalt er gewoon vanaf. Bij de rode jurk heeft ze geen ruimte meer over haast van het tailleriempje, denk dat ze daar bij aanschaf niet op gerekend had :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 01 nov 2018 - 20:55

Ik zie een poll! ;) Jullie ook?

Wat vinden jullie van Meghans outfits tijdens dit gedeelte van de tour?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?