Tijdens een lunch op dinsdag 21 maart, samen met Koning Carl Gustaf, Prins Daniel en Tord Magnuson (echtgenoot van Prinses Christina) en met diplomaat Staffan de Mistura, droeg Kroonprinses Victoria een beige japon met rits aan de voorkant. Deze japon heeft eerder gedragen, en komt van Filippa K.

Foto

Foto

 

Pumps van Rizzo:

Foto

Op 21 maart was Kroonprinses Victoria aanwezig bij het Stockholm Peace Talk 2017. Bij deze gelegenheid droeg ze een zwarte outfit van Dagmar of Sweden.

Foto

Afgelopen donderdag was het Zweedse Koningspaar samen met Kroonprinses Victoria, Prins Daniel, Prins Carl Philip en Prinses Sofia aanwezig bij een officieel diner in het Koninklijk Paleis! Dat betekende galajaponnen en tiara's! Kroonprinses Victoria droeg een bekende groene glitterjapon van Elie Saab! Deze droeg ze eerder tijdens de Nobelprijs uitreiking 2012. Victoria draagt Prinses Lilians Laurel Wreath tiara en het Bernadotte Smaragden collier.

Foto

Foto

Foto

Koningin Silvia in een bekende donkerblauwe kanten japon. Zij droeg de diamanten Connaught tiara. Meer over de outfit van Prinses Sofia is te vinden in deze log!

Foto

Foto's ©Kungahuset

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

maandag 27 mrt 2017 - 10:44

Eens met Siobhan en AnnekeM: nogal belegen outfits dit keer. De poederkleurige jurk is zo mooi van kleur, maar dat was 'm dan ook. Ze staat er ook zo stram bij, het haar strak naar achteren gekamd, alsof ze in de houding staat. Ergens kwam er laatst hier een foto langs, ik geloof die familie-foto, waar ze haar haar losser had zitten, met een slag erin. Enig!!!
Ook het zwarte jurkje en de groene avondjurk zijn niet de beste keus geweest. Door de kleuren. Hopelijk draagt ze haar haar binnenkort weer wat losser.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 26 mrt 2017 - 17:37

Ik vind de kleding keus van Victoria soms wat belegen. Gelukkig maakt ze dat met de prachtige groene jurk helemaal goed. Het zwarte jurkje staat haar mooi, maar het roze vind ik echt veel te tuttig.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 26 mrt 2017 - 15:07

Het poederkleurige jurkje is ok. Netjes niet heel bijzonder. En dat geldt ook voor de zwarte jurk. Staat haar beter dan het model trouwens
De groene eveningdress staat haar goed maar de snit is erg klassiek. Had wat gedurfder mogen zijn.
Haar moeder altijd goed.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?