Hertogin Catherine heeft een enorme verzameling schoenen. Haar voorkeur voor LK Bennett is algemeen wel bekend, maar schoenenontwerpster Linda Deventer ziet meer opvallende voorkeuren. 

Linda: "Hertogin Catherine is over het algemeen zeer stijlvast, ook op het gebied van schoenen. Natuurlijk heeft de hertogin niet altijd dezelfde soort schoenen aan, zoals The Queen, maar toch is er wel degelijk een lijn te ontdekken in haar schoeisel. Zo draagt ze bij officiële gelegenheden vrijwel altijd hooggehakte pumps. Bij voorkeur nude-kleurige of zandkleurige pumps, bijvoorbeeld van het merk L.K. Bennett. Geen gekke keus, want deze pumps staan werkelijk overal bij. En als ze dan ook nog eens lekker zitten, dan heb je logischerwijs een favoriet paar!"

Afbeeldingsresultaat voor LK bennett site:modekoninginmaxima.nl

Linda: "Deze schoenen en look-a-likes droeg Catherine op verschillende belangrijke momenten, waaronder de doop van prins George. Ook na de bevalling van prinses Charlotte verscheen de Duchess op nude kleurige pumps, net zoals bij de doop van haar dochter. Deze keren droeg ze wel een model met een lagere hak, wat ik me helemaal kan voorstellen!"

Nieuwe favorieten
Linda: "Tijdens de reis naar Polen en Duitsland in 2017 leek het alsof Catherine een nieuw favoriet paar had, want ze verscheen meerdere keren met een suède, huidkleurig paar van Gianvitto Rossi aan haar voeten. Op zich geen verrassing omdat ze al eerder op een dergelijk paar van dit merk gespot was, maar toch vond ik het persoonlijk een leuke ontwikkeling, omdat dit nu haar nieuwe favoriete model lijkt. Ze heeft het model in verschillende kleuren, hieruit blijkt maar weer hoe stijlvast ze is en trouw is aan bepaalde merken. Daarnaast is het opvallend dat ze vaak met de huidkleurige variant verschijnt."

 

Linda: "Bij het bezoek aan Polen en Duitsland droeg de hertogin ook tweemaal op huidkleurige sandalen. Nu draagt de Duchess wel vaker sandalen, maar ditmaal had ze haar teennagels een kleurtje gegeven en dat zien we niet vaak bij haar! Daarnaast had het ene paar sandalen een blokhak en het andere paar een schulprandje, ook deze details zien we vrijwel nooit bij Catherine. Het paartje met de blokhak is van Stuart Weitzman en dit schoenenmerk heeft de Duchess vaker aan haar voeten. De blokhak komt weer in de mode, dus wellicht dat Catherine daarom voor dit model koos. Of ging ze voor het praktische aspect van de blokhak? Natuurlijk niet onbelangrijk wanneer je op staatsbezoek bent! Het paar met het schulprandje is van Prada, waarschijnlijk heeft Catherine deze niet uitgekozen vanwege hun loopcomfort. De hak is namelijk torenhoog en een sandaal geeft de voet ook weinig ondersteuning, dus waarschijnlijk is de Duchess gevallen voor het leuke schulprandje. Dat ze deze schoenen echt leuk vindt, blijkt wel uit het feit dat ze ze vlak voor haar bezoek ook al droeg in de kleur zwart."

 


Linda: "Zoals je kunt lezen heeft de Duchess inmiddels flink wat nude kleurige schoenen in haar collectie, variërend van sandalen tot pumps en van high heels tot iets bescheidenere hakken. Ik ben benieuwd of ze haar collectie de komende jaren gaat uitbreiden of dat binnenkort het moment is aangebroken dat deze schoenen haar kast in gaan en daar blijven."

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 10 jan 2018 - 21:49

Leuk deze blog!. De laatste maanden zien we haar ook in hoge schoenen met een wat dikkere hak. Beetje meer steun in de zwangerschap?
Ik vind de afwisseling met laarzen en moccasins en high heels leuk bij haar.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 10 jan 2018 - 21:20

Echt een leuke blog! Ik zou wel vaker over de kleding en schoenen van Kate willen lezen. Ondanks dat haar schoenen vaak hetzelfde model hebben, vind ik ze erg mooi. Ze staan ook overal bij, ook de donkerdere varianten met een dikke panty vind ik leuk staan. Ik hou wel van haar kledingstijl. Misschien niet echt vernieuwend, maar wel stijlvol en netjes.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 10 jan 2018 - 21:00

Wat leuk om deze info te lezen! Mooi gedaan, Linda!

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 10 jan 2018 - 19:51

Erg leuk, dit blog, dank je wel! Zo leuk te lezen over iemand die gewoon een eigen stijl heeft en er altijd passend en normaal uitziet!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 10 jan 2018 - 17:45

Leuke blog, Linda! Ook van mij mag je vaker over Catherines schoenen schrijven. Ik ben benieuwd wat voor trends ze nog meer gaat volgen/in gang zet.
Die van LK Bennett en Gianvito Rossi zou ik zelf ook wel willen hebben. Toch maar eens gaan sparen denk ik...:)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 10 jan 2018 - 14:11

Wat een leuk blog Linda! Je mag vaker een blog maken over haar, want haar schoenen zijn zo inspirerend. Ook de casual wedges vind ik heel leuk. Catherine is echt een terendsetter met de nude kleurige pumps. Ik vind ze prachtig, vooral die van Gianvito Rossi. De sandalen staan haar ook erg mooi. Volgens mij staat er een typfout bij het stukje over het bezoek aan Duitsland, dat was in 2017.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 10 jan 2018 - 21:58

Oeps, klopt!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?