Op Koningsdag zagen we dat Amalia letterlijk in haar moeders voetsporen treedt door te kiezen voor dezelfde merken: een jurk van Natan en hooggehakte schoenen van Gianvitto Rossi. Wel gaf ze haar eigen touch aan haar look door te kiezen voor een hippe blokhak. Maxima kiest juist vaak voor naaldhakken.

Prinses Alexia ging die dag voor een andere look. Alexia droeg op Koningsdag een jurkje van het merk Sandro en inmiddels zijn haar schoenen ook getraceerd. De suède enkellaarsjes die ze die dag aanhad, komen namelijk uit de collectie van het relatief jonge schoenenmerk Evaluna.


Foto: PPE/Nieboer

Het Italiaanse merk werd opgericht in 1996 en heeft ambachtelijke technieken hoog in het vaandel staan. Dit resulteert in kwalitatieve schoenen met leuke details. De slogan van het merk luidt: never settle for less. Een slogan die wel past bij een prinses! In Nederland wordt Evaluna niet veel verkocht. Wel zijn ze verkrijgbaar bij schoenwinkel Shuz by Theil in Wassenaar. Of de jonge prinses ze daar gekocht heeft, is echter niet bekend. Het kan ook zijn dat ze zich zoals veel tieners heeft laten inspireren door Ariana Grande, die ook gesignaleerd is met schoenen van dit merk en ze ergens anders heeft gekocht.

De laarsjes van Alexia onderscheiden zich door het splitje aan de achterzijde van de schacht en de metalen details waarmee het leer is afgewerkt. Dit geeft de laarsjes een leuke twist en maakte de outfit van de prinses helemaal af!

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van sanne010

sanne010

zaterdag 25 mei 2019 - 19:39

Moet een meisje van 13 hier ook al worden gereviewed?

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 25 mei 2019 - 09:09

Leuke laarsjes en inderdaad slim als je urenlang moet lopen en staan!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 24 mei 2019 - 23:28

Ik wilde reageren op een reactie, maar in plaats daarvan wiste ik hem. De onderste. Wie o wie schreef die? Ik heb helaas geen digitale prullenbak waar gewiste items staan. Excuses iig.

afbeelding van car

car

vrijdag 24 mei 2019 - 23:33

Verdraaid josine ;) gaat mn toelichting

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 24 mei 2019 - 21:32

Alexia zag er heel leuk uit! De enkellaarsjes vind ik erg mooi, zou ze gerust zelf ook aan doen.
Ben benieuwd hoe haar kledingstijl in de toekomst zich ontwikkelt, ook van de zussen! Leuk om te volgen!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

vrijdag 24 mei 2019 - 21:21

Go girl go!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 24 mei 2019 - 21:09

Wat leuk Linda dat je deze laarsjes hebt opgespoord! Ik vind ze erg leuk en staan onze puber-prinses erg goed.
Ik ben erg benieuwd wat we van ze gaan zien de komende jaren!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 24 mei 2019 - 20:49

Wat een prachtige prinsessen hebben we en hun kleding en schoenen keuze is veelbelovend. Super leuke combi deze laarsjes met dit pittige jurkje.
Ik zou dit soort laarsjes ook graag hebben, maar dan in het bruin. Pittig met een jurkje en dikke panty en hip onder een skinny.

afbeelding van Marly

Marly

vrijdag 24 mei 2019 - 20:37

Met glans bedoel ik natuurlijk

afbeelding van Marly

Marly

vrijdag 24 mei 2019 - 20:35

Alexia is een prachtig meisje en ziet er erg mooi uit, een heerlijke meid, net zoals mijn vier meiden die dit allemaal hebben gehad en nog hebben, hippe laarsjes en lekker make-up, ga zo door, zou ik zeggen. Gewoon zoals alle tieners zijn, niks anders dan bij anderen. Al de prinsesjes hebben hun publieke optreden met glas doorstaan, top!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 24 mei 2019 - 20:33

Prachtige prinses! Trouwens haar zussen zijn ook prachtig. Alexia is de spitting image van Maxima.
Ze ziet er op deze foto’s heel mooi uit. Ga zo door, Alexia. Laat je door niemand van de wijs brengen. :-)

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 24 mei 2019 - 20:45

Wat bedoel je met spitting image? Henny Dat ken ik alleen uit de jaren 80 met die enge poppen...
Maar alexia is gewoon net zo knap als haar moeder dat zal je bedoelen..

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 25 mei 2019 - 00:22

Hoi, ik ken de satirische Engelse poppenserie. Maar mijn reactie is geen verwijzing hier naar. Ik bedoel hier mee “als twee druppels water”, hetgeen in het Engels ook betekent spitting image. Ze is niet alleen net zo knap als haar moeder, maar ze lijkt ook erg veel op haar.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

vrijdag 24 mei 2019 - 21:17

Spitting image: Als 2 druppels water!

Én idd uit de jrn 80 waar ze in GB furore mee maakten. Lady Di , Fergie, Charles met héle grote oren....., fantastische Engelse humor. Ik woonde toen een tijd in Engeland.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 24 mei 2019 - 20:27

Leuke laarsjes, voor jong en oud. Ze staan Alexia goed. Ik vindt het commentaar van Car niet kunnen.

afbeelding van car

car

vrijdag 24 mei 2019 - 23:30

Hahah dat mag, we leven in een vrij land :)

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

vrijdag 24 mei 2019 - 17:14

Voor alle zure, onvriendelijke en negatieve reacties op een mooie tiener : #doeslief

afbeelding van Els

Els

vrijdag 24 mei 2019 - 17:09

Dit soort laarsjes is geschikt voor jong en oud. Ontzettend leuke details, vrolijkt het zwart een beetje op. Goede keuze, Alexia.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 24 mei 2019 - 16:14

Leuke laarsjes, zou ze zelf zo aantrekken. Evenals mijn dochter van 17. Die overigens net zoals Alexia een behoorlijk wisselende kledingstijl (van jurkje tot jeans) heeft waarbij zwarte laarsjes en witte sneakers vaste prik zijn. En we bloggen over kleding van de prinsessen dus waarom niet over schoeisel. Kom op zeg. En als je niets positiefs te melden hebt over een outfit gedragen door 18- dan reageer je toch gewoon een keertje niet. Zo moeilijk is het leven van een MKM bezoeker niet meisjes.

afbeelding van Elles

Elles

vrijdag 24 mei 2019 - 15:26

Mee eens elise1,hoe leuk ook bedoeld,Josine,beter om het niet te doen,e.e.a. lokt kritiek uit.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 24 mei 2019 - 21:14

We zijn toch oud en wijs genoeg om op een respectvolle wijze te kunnen reageren. Hoezo “e.e.a. lokt kritiek uit”. .Daar ben je tenslotte zelf bij :-)

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 24 mei 2019 - 18:32

Hou op zeg, please!! Doe dit Josine niet aan dat ze ook hier weer op moet letten!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 24 mei 2019 - 15:15

Waarom deze blog? We willen toch geen commentaar op de kleding van de drie A'tjes? Zo lok ook minder enthousiaste opmerkingen uit. Ik zou dus gewoon wachten tot die meiden 18 zijn. Gun ze nog ff hun privacy….

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 24 mei 2019 - 15:46

Omdat ik meerdere keren benaderd ben door dames die enthousiast waren over de laarsjes en graag het merk wilden weten. En ik ga er vanuit dat iedereen die hier lid is wel weet dat negatieve reacties niet welkom zijn tot de prinsessen 18 zijn. En zo niet, dan verwijder ik ze ;)

En privacy gun ik ze van harte. Maar een merk benoemen van schoenen die op Koningsdag zijn gedragen, een evenement dat notabele door de NOS wordt uitgezonden, zie ik niet als aantasting van privacy. Maar daar mogen we uiteraard verschillend over denken.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 24 mei 2019 - 17:14

Helemaal mee eens Josine. Er wordt gewoon een mode item behandeld. Alexia vindt dit denk ik alleen maar leuk om te lezen. Ze blogt toch zelf ook met haar eigen kleding? Niets kwaads in het zin en ja, Koningsdag is een openbare publieke gelegenheid dus de privacy is niet in het geding.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 24 mei 2019 - 16:05

Dan wordt het dus een blogje voor 'klapvee'.....

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 24 mei 2019 - 17:06

Klapvee vind ik niet zo'n leuke opmerking.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 24 mei 2019 - 16:59

Ja :)

afbeelding van Tess

Tess

vrijdag 24 mei 2019 - 14:14

Hallo allen, mijn naam is Tess en ben nieuw hier op deze site. Ik volg al geruime tijd Modekoningin Maxima en vind het een geweldige site met prachtige en mooie achtergrond informatie. Ook alle reactie's volg ik...soms met verbazing maar de meeste erg positief...tot horens, Groet Tess

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 24 mei 2019 - 15:47

Hoi Tess,

Welkom bij de club :-)

afbeelding van Nienke Jasmijn

Nienke Jasmijn

vrijdag 24 mei 2019 - 12:35

Grappig, ik ben misschien de enige, maar vind dat een meisje van 13 , bijna 14, nog lang niet deze jonge vrouwen kleding hoeft te dragen. Inclusief make-up. Blijf voorlopig maar een jonge meid.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 24 mei 2019 - 13:15

Eh, het gemiddelde meisje van 13 zit op de middelbare school, en draagt make-up, en deze kleding is ook gangbaar naar feestelijke gelegenheden zoals koningsdag.
Op gewone dagen zal ze echt in een spijkerbroek met scheuren lopen en sneakers aan hebben.

Ik vind haar erg vergelijkbaar met andere meiden van 14 die bij ons op school rondlopen.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

vrijdag 24 mei 2019 - 11:55

Alexia is een leuk meisje die er passend bij haar leeftijd uitziet, inclusief de laarsjes die tieners en zelfs mijn dochter (41) zomer en winter dragen. Persoonlijk (ik heb een kleindochter met iets feller rood haar en iets donkerder bruine ogen) vind ik de rode kleur van het leuke jurkje haar niet echt kleuren, het maakt haar een beetje bleek. Dat blijft toch echt uitproberen met kleuren zo is mijn ervaring.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 24 mei 2019 - 11:43

Wat een prachtige look zien we hier bij Alexia!
Mooie kleding en ook practische enkellaarsjes, zeker als je uren achter elkaar moet lopen.
Wat lijkt dit meisje op haar moeder!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 24 mei 2019 - 11:16

Ik reageer nooit op de kleding van de kinderen. Hierbij een uitzondering. Wat ziet Alexia er hier toch ontzettend leuk en mooi uit. De laarsjes ook, praktisch op een dag waarbij je veel moet lopen.
Goed verzorgd

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?