Traditiegetrouw woonde prinses Mabel afgelopen zaterdag het jaarlijkse Amsterdam Diner bij ter bestrijding van aids wereldwijd. Het jaarlijks terugkerende evenement zorgt altijd voor bijzondere foto's van Mabel, die haar excentrieke kant graag laat zien tijdens het diner. Ook dit jaar trok haar outfit weer veel aandacht. De LBD van Viktor en Rolf had een enorme strik op de achterkant en had een gewaagde lengte. Zelf ben ik er niet erg weg van, vind het haar breder maken dan ze is. Wel enthousiast ben ik over het kapsel en de prachtige schoenen. Wat ben ik blij dat de plateauzool op zijn terugkeer is!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marietjr

Marietjr

zaterdag 05 okt 2013 - 00:22

Ik vind Mabel een supervrouw. Ook haar kledingkeuze vind ik meestal super. Haar outfit tijdens de uitvaart van prins Bernhard vind ik meer dan super. Een van je vorige logs, ging over de kleding van Laurentien tijdens de uitvaart met een glimp van Mabel.
Deze outfit vind ik minder, ook al is ze super slank, de jurk ( meer een tuniek) is wel erg kort.
Niettemin komt ze er mee weg. Alles klopt, haar kapsel, prachtig. Haar schoeisel ook. De kleur van haar jurk,zwart ,ook. Enkel,de lengte,, vijf cm meer zou een ander effect hebben gehad. Niettemin prachtig.

afbeelding van Marietje

Marietje

zaterdag 05 okt 2013 - 00:11

Weer,deze creepy mail! Jammer, ik weet dat jij er niets aan kunt doe. Maar... Zij moeten toch ook via Captcha inloggen?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?