Prinses Laurentien is momenteel op Curacao! Gisteren was ze aanwezig bij de lancering van de Raad van Kinderen op het eiland!

Prinses Laurentien zag er vrolijk gekleed uit, en op zich denk ik dat haar stijl heel goed past bij een bezoek aan Curacao. Ze draagt een gebloemde broek met een tuniek in dezelfde print. Persoonlijk vind ik het wat te druk bij elkaar. 

Qua accessoires draagt ze een lichtroze sjaal, oorbellen in de iets donkerder roze tint in haar kleding. Dat is op zich qua kleur goed op elkaar afgestemd. 

Tips over de ontwerper van haar kleding zijn van harte welkom! En, wat vinden jullie van de schoenen van Laurentien?

 Foto's met toestemming ©Bea Moedt

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Hanny1969

Hanny1969

zondag 12 apr 2015 - 19:35

Met de kledingkeuze van Laurentien heb ik bijna altijd moeite mee, roklengte te kort , te bont , te schreeuwerig , de kleuren vaak heel fout gekozen en nu deze keer : wat heeft ze met haar haar gedaan of beter gezegd wat heeft ze er niet mee gedaan . Persoonlijk lijkt me Laurentien een sympathieke vrouw. Maar qua uitstraling kan ze niet aan maxima tippen , ik denk dat ik een echte maxima fan ben

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 12 apr 2015 - 19:15

Hallo Janna,
Het lijkt er misschien op dat ik vaker commentaar heb op jouw berichtjes. Niet kwaad of vervelend bedoeld hoor. Puur toeval, echt.
Volgens mij is zowel het verhaal van Lawrence (of Arabia) als het verhaal van Jane Mansfield, dat ze beiden zouden zijn onthoofd/gedood bij een auto-ongeluk, door een sjaal, een broodjeaapverhaal. Lawrence botste met zijn motor tegen een fietser en Jane vond de dood door een botsing, met een auto. Tenminste, dat heb ik altijd gehoord, gedacht.
Maar, die sjaal van Laurentien, thuis laten graag! En die pyjama ook.....

afbeelding van Janna

Janna

maandag 13 apr 2015 - 20:18

Hallo Margreet,
Je hebt inderdaad gelijk dat T.E. Lawrence niet door zijn eigen lange sjaal gewurgd werd maar dat hij op twee fietsers gebotst was. Wel een zure manier om na al zijn spannende avonturen op zo'n manier aan het einde te komen. Dank voor de correctie. Met wie heb ik hem dan verwisseld? Ook wel een bekende figuur geloof ik.
Janna

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 13 apr 2015 - 20:25

@ Janna, ik denk dat je Isadora Duncan, de balletdanseres, bedoelt. Tijdens een autoritje in de buurt van Nice raakte haar sjaal in de spaken van de auto en door de plotse ruk werd haar nek gebroken. (Zie Wikipedia, Isadora Duncan)

afbeelding van Janna

Janna

maandag 13 apr 2015 - 23:46

Dank AnneR.

afbeelding van Hutsefluts

Hutsefluts

zaterdag 11 apr 2015 - 22:37

het is maar goed dat ze met deze sjaal niet op een scooter zit . Een killer

afbeelding van Janna

Janna

zondag 12 apr 2015 - 17:41

Tja, Lawrence of Arabia werd gewurgd doordat het uiteinde van zijn sjaal tussen de wielen van zijn motor terecht kwam.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 11 apr 2015 - 22:41

Lol

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 11 apr 2015 - 17:59

Ik vind het af-schuw-e-lijk. Ik vind dit dus echt helemaal niets. Ik snap niet dat ze hierin durft rond te lopen.
Gauw in de verkleedmand ermee!

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 11 apr 2015 - 14:24

Mijn eerste indruk was een lounge pyama om lekker op de bank een boek te lezen. Misschien kan ze de sjaal als een tulband om haar hoofd wikkelen om het slechte kapsel te verbergen! Misschien laat ze het groeien ala Maxima! Oh dear........

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 11 apr 2015 - 16:11

Haha, goede weergave! Mijn gedachten ook......

afbeelding van amybb

amybb

zaterdag 11 apr 2015 - 13:37

Ik vind de kleding wel erg druk bij elkaar. Van mij had ze het tuniek ook op een strakke witte broek mogen dragen. Sjaal is wel leuk, maar wel erg lang!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 11 apr 2015 - 13:10

Te druk, zoals wel vaker.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 11 apr 2015 - 11:57

Leuk pak maar die sjaal had ze wat mij betreft achterwege mogen laten. Heeft ze een nieuwe haarstijl of moet het nodig geknipt?

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 11 apr 2015 - 11:24

Wat mij betreft had ze de tuniek op een effen broek gedaan. Ik vind het nu te druk. Wel goed gecombineerd qua kleur met oorbellen en sjaal (hangt alleen bijna op de grond :).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 11 apr 2015 - 11:26

Inderdaad, met een effen broek was het veel mooier geweest. De sjaal op zich is prachtig, maar met zo'n drukkere print hoeft een sjaal eigenlijk al helemaal niet. Of een keer om je schouder slaan, of op een andere manier draperen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 11 apr 2015 - 10:10

Typisch Laurentien, te drukke prints en met sjaal en opvallende schoenen overdadig te noemen... Ik hou van mensen met een unieke kledingstijl, maar ze slaat de plank weer eens mis wat mij betreft. Maar ik bewonder haar enthousiasme en inzet voor dit geweldige initiatief! Wat een leuk en betrokken mens is het toch!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 11 apr 2015 - 11:26

Het is mij ook allemaal wat te druk. Als ik er aan toekom hoop ik vandaag nog meer kleding van Laurentien van deze week te posten, waarvan ik zomaar vermoed dat veel mensen die wel kunnen waarderen (al mag je het uiteraard gerust zeggen als het niet zo is).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 10 apr 2015 - 22:48

Even een heel drukke week (gehad), daarom nogal verlaat met sommige posts. Voor zover mogelijk hoop ik dat nog een beetje bij te werken, want de drukte hier is nog niet helemaal voorbij. Gelukkig was het meeste leuk druk ;-). Maar, kijk dus niet raar op van ineens een aantal logs na elkaar van mijn kant ;-).

afbeelding van amybb

amybb

vrijdag 10 apr 2015 - 23:48

Juist leuk! Van 't weekend dan weer lekker wat te lezen :-)

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 11 apr 2015 - 11:22

Mee eens! ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 11 apr 2015 - 23:21

Nou dames, voorlopig kunnen jullie even vooruit met lezen dacht ik zo ;-). Fijn weekend allemaal, voor deze week stop ik dr mee! Slaap lekker!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 10 apr 2015 - 23:57

Veel lees/kijkplezier! ;-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?